Ясновидци/врачки - тема 34

• 249 717
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Аз не търся врачки. Никоя нищо не ми е познала, за съжаление! Времето това ми е показало! Но хората ходят при ясновидци, мисля, че окуражени от старото време, когато имало по една врачка в окръга и са познавали....Но толкова много хора /вижте гадание по телевизия, гадание по мейли, по сайтове за ясновидство, просто по обяви в нета, ходжи/ не е възможно да познават - близко до акъла....Хората ги тласкат към този „бизнес“ със своето довери към тях!

# 76
Истината е друга, на всеки може да се помогне, стига да не е болен от тежка болест, като левкемия, например.
Само с 3 действия можеш да направиш така, че съдбата да се промени и за 6 месеца всичко да се промени.
Доказано.
И би ли отговорила дали гаданието на таро се свежда към някаква дарба, която трябва да притежава човек или просто трябва да научи, каква означават разни комбинации от карти? Благодаря ти предварително!  

За Таро се изисква огромна дарба, да.
Само с общи познания и желание, няма как да стане Simple Smile

Ясен въпрос, ясен отговор.

# 77
Секхмет, благодаря ти за изчерпателни и много компетентни мнения! Благодаря ти за участието във форума! Бъди жива и здрава! Нека да ти се случат най-хубавите неща!

# 78
  • Монтана
За Таро ?Препоръчайте някой.Просто никога не ми е гледано на таро!

# 79
Здравейте! Моите наблюдения са:
Искра от Дупница - не съм доволна, по-скоро налучква и говори според това как реагираш, каза ми дори някои работи, които изобщо не са така нито са били, не смятам, че познава

Бойка от Перник - позна много конкретно неща от близкото минало и настояще, но за бъдещето - каза ми само едно конкретно нещо, което до момента не се е случило и не смятам, че ще се случи

На третата при която съм била, не си спомням името й, но живее в София, много близко до Плиска в един от високите блокове и помня, че беше на висок етаж, гледа на кафе и има черна котка - още докато пиех кафето ме караше да я гледам в очите и с първия си въпрос ме шокира - изключително ясен, точен, конкретен, убедена съм, че не се задава на всеки и наистина отговорът на въпроса беше реалност и в този момент беше в моето много близко обкръжение, НО до тук. Нищо повече. Нито на мен, нито на моя приятелка.

Мога да кажа, че ходих в с.Лозен, за да ми леят куршум ( прочетох няколко предишни теми, но в нито една от тях не конфигурираше името на жената, при която ходих аз ). Останах много доволна, отидох само един път, след това бях значително по-спокойна и абсолютно позна какво се е случило като дори вмъкна подробности, че съм урочасана и ми описа човека, който го е направил много точно ( наистина познавах този човек и тя беше убедена в това ). Ако някой се интересува, мога да предоставя данните.

# 80
Някой скоро разговарял ли е с Карла? Ако може да сподели впечатления. Hands V

# 81
  • Монтана
Ясновидци не Таролози.Или както им викат.Искам да видя какво е да ти гледат на карти и колко вида Таро има?Извинете ако съм смешна ,но не знам наистина за тарото нищо,освен ,че човекът отсреща трябва наистна да има нужното уважение към картите! Rolling Eyes

# 82
Еlizabet.hri, Лили от Разсадника гледа на Таро - при мен, както и при маса народ около мен, се справи впечатляващо. Във форума писаха и хора, които не са доволни от нея, така че ти си преценяваш дали да опиташ. Няма нито един, за когото да чуеш само добри думи.

# 83
Еlizabet.hri, Лили от Разсадника гледа на Таро - при мен, както и при маса народ около мен, се справи впечатляващо. Във форума писаха и хора, които не са доволни от нея, така че ти си преценяваш дали да опиташ. Няма нито един, за когото да чуеш само добри думи.

Може ли координати на Лили ?
Благодаря предварително

# 84
Може ли координати на Лили ?
Благодаря предварително
Номерът й го има в анкетата, линкът към анкетата е на стр.1 от темата. Hands V

И кой където ходи, моля пишете впечатления, за да може повече хора да си правят изводи дали да ходят някъде или не.

# 85
За Таро ?Препоръчайте някой.Просто никога не ми е гледано на таро!
Нимуе ти препоръчвам! Тя е тук във форума! Искам да й се обадя, но сега имам много ядове и след някой ден ще й звънна!

# 86
  • Монтана
Не ми се търси ама аз не съм от София няма да стане,едва ли гледа по телефон,онзи човек който ми гледа ме срази с думи верни и точни,но искам да видя как се гледа на Таро.Някъде Бургаско,ако може града!

# 87
Здравейте  мами.да ви попитам  аз съм от Варна  и днес се свързях със фидес а тя ме препрати към хюлия зад общината за събиряне на разделени  двойки  и да ви попитам някай чувал  ли е за двете дами ,защото  хюлия ми каза че да ми върне съпругата ми ще ми струва 700 лева.помогнете  ми дами .благодаря ви предварително

# 88
Здравейте  мами.да ви попитам  аз съм от Варна  и днес се свързях със фидес а тя ме препрати към хюлия зад общината за събиряне на разделени  двойки  и да ви попитам някай чувал  ли е за двете дами ,защото  хюлия ми каза че да ми върне съпругата ми ще ми струва 700 лева.помогнете  ми дами .благодаря ви предварително
Пълни глупости са това с хюлия, мюлия и т.н. да ти върнат съпругата! Само ти можеш да го направиш, ако изобщо някой е в състояние. Ако жена ти разбере, че си готов да дадеш 700 лв. за да я омагьосват, със сигурност ще реши, че най-доброто решение в живота й е да те напусне! Събери си акъла! Като са ти излишни тези 700 лв., купи й диамантен пръстен за Коледа, ще има много по-сигурен ефект от глупостта, която си замислил! Rolling Eyes

# 89
  • София
Недей, Неделчо...

Общи условия

Активация на акаунт