Ясновидци/врачки - тема 34

• 248 938
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Mima.12 , а ти при кои  гадателки или ексреасенси си ходила и кога? Моля сподели
Да ти кажа, че съм ходила точно 2 и повече години по врачките и са ми познати почти всичките имена, които тук споменавате! Всичко, кой какво ми е казал, съм записвала или на телефона /ако телефонен разговор или в тефтера - ако съм имала лична среща/! За момента ми се струвало, че всичко е така както казват, но изминало време и виждам, че никой нищо не ми е познал, нещата при мен са коренно различни от това дето са ми предричали „магоьсници-врачки“....Има една-две дето са улучили някакъв отговор! Пиша, че са „улучили“, защото конкретно по случая нищо не са ми казали, а са казали, например, връзката е „приключила“, но нищо конкретно! Някои са познавали дребни неща в близкото бъдеще /3-4 месеци напред/! Не съм намерила никакво ясновидство никъде, тоест да се говори за конкретни случки, неща, а не универсални работи, подходящи за всеки! Апелът ми е към всичките вас - да спрем всички заедно този долен бизнес на лъжкините! Нека и те да работят за пари както всички хора, а не да използват мъката и страдание на хората, за да ядат хляб!

# 166
Здравейте!
Моля за мнение за леля Бойка от Перник.Аз досега съм посещавала леля Рилка-доволна съм от нея, само за бъдещето още си чакам..... А наскоро бях при Марияна Николаева ит Варна- пълна измамница!Глупост след глупост, че и окрасени.
Благодаря ви!

# 167
Това да намериш човек, който наистина познава и помага и да няма реклама си е трудна работа. Тези които наистина могат са трудно откриваеми, но търсенето продължава !  Тези с рекламите и големите възможности как помагали и какви ли чудеса не правели - мерси, ама не са за мен. Аз съм обикновен човек.
Между другото доста замря рекламата на някой ясновидци тука, но мисля, че ще я подновят с пълна сила след някой друг ден.

# 168
Мили хора, не е възможно в България, където са 6 милиона жители заедно с деца и дори бебета да има толкова много ясновидци! Извадила съм от интернета имената на Ходжи, които предлагат услугите си /далече не са всички/! Вижте само, как са измислени имената им - да са загадъчни, мистични, да те навеждат на мисълта, че нещо са като свръх сила....някакво вълшебство.... - Ходжа Гюлер, Ходжа Хигие, Ходжа Фейза, Ходжа Сабиха Гьокчен, Ходжа Назифе, Ханъм Ходжа Асие, Ходба Хурай, Ходжа Юсра, ходжа сунай, Ходжа Райджан, Ходжа Рейхан, ходжа Зухра, Ходжа Елизан, Ходжа Гюлер, Ходжа Умут.ходжа Анифе, Ходжа Евсун, Ходжа Бихтер, Ходжа  Йълдъз, Ходжа Адем, Ходжа Гюллембе, Ходжа Лейля, Ходжа Айсун! Това все са българки и циганки и тук-таме туркиня! Спрете гурбета им! Нека да търсят работа, да се борят за парите като нас, да берат ядовете с работодателите си, да видят, как се изкарват парите, как се вдига човек рано, гони го час и чакат го ядове на работа! А то виж и са го уволнили, съкратили - постоянен стрес....Защо всичките ние сме им осигурили лесни пари и лесни доходи?

# 169
  • Монтана
Права си  Мима!Но отвори някой чужд сайт да видиш там колко бъкат ..не можеш да спреш напаста която краде!
Опитваха се много .и господарите и телевизии ,и медии изобщо
нооо не можаха!Та където има мокро и то ще гори покрай сухото.. според мен!.
Аз за щастие е нямало за какво да горя така освен от тия от така наречени астролози.Но повече не ми трябват каквото исках си го намерих,та защо си обиколила толкова врчки?От любопитство ли?Или проблем?Не бих го направила аз нямам такива пари за харчене.И  от малкото ми  престой тук ,не разбрах какво значи 34 теми с ясновидство?И си личи че има ясно хора които се хвалят и самите те се рекламират ,а  вие се хващате и давате пари?Ми спрете с подобни теми!

# 170
Права си  Мима!Но отвори някой чужд сайт да видиш там колко бъкат ..не можеш да спреш напаста която краде!
Опитваха се много .и господарите и телевизии ,и медии изобщо
нооо не можаха!Та където има мокро и то ще гори покрай сухото.. според мен!.
Аз за щастие е нямало за какво да горя така освен от тия от така наречени астролози.Но повече не ми трябват каквото исках си го намерих,та защо си обиколила толкова врчки?От любопитство ли?Или проблем?Не бих го направила аз нямам такива пари за харчене.И  от малкото ми  престой тук ,не разбрах какво значи 34 теми с ясновидство?И си личи че има ясно хора които се хвалят и самите те се рекламират ,а  вие се хващате и давате пари?Ми спрете с подобни теми!
Аз не съм ги обиколила /извадила съм имената им от интернета/, а просто разсъждавам логично, че не може да има толкова много хора, които притежават такава необикновена дарба! Те съществуват с тези измислени от тях мистериозни имена, ядат хляб благодарение на нас, че ги търсим! Разбира се, че е виновна и държавата, защото същите „бизнесменки“ излъчват и по телевизия, а може лесно да се разбере, че те нищо не познават с 2 въпроса към тях! Те и това чудо ни е дошла от ЕС заедно с консерванти, ГМО, ароматизанти, стабилизатори палмовото масло и разни други гадости.

# 171
Какво ще кажете за карла

# 172
От 34 теми нещата могат да се обобщят до една тема с трийсетина страници. За съжаление има хора от коментираните, които вече не приемат и наистина са помагали или вече не са между нас.Има и такива, които са имали дарба, но от лакомия вече нямат.Има си и чиста проба занимаващи се с окултни практики за които последствията си ги носи клиента.Останалите са шарлатани безсрамно търгуващи и спекулиращи с хорските нещастия и неволи. Моето мнение е, че има хора с дарба и наистина помагат но докато ги откриеш ...  И така, всеки има проблеми и търси решението им.И търсенето продължава. 

# 173
Ще се промени ли нещо ако знаете какво ще ви се случи утре, след месец и т.н.?

# 174
Ако знаем, е добре! Но няма кой да ни го каже! Има кой само парите да ни изпапа!

# 175

Ако разбереш на какво ти се дължи заболяването което има някой от семейството или дали ще имаш възможност да имаш деца, това дали ще промени нещо ? 
Хайде да не ставаме цинични,м ?
Всеки е свободен да мисли каквото си и иска и да вярва в каквото си иска, но без да го натрапва на околните.
В какво вярва един човек и какво иска си е нещо лично. И всеки сам избира към кого да се обърне да пита.

# 176
Посещавала съм множество ясновидки и врачки… Не искам да ги наричам шарлатанки, защото човек никога не може да бъде сигурен. И най-вече, защото не можеш да знаеш кой те чува и с какви намерения…Повечето от тях те започват с разпитите си веднага. Добре де – какво е това ясновидство?
Преди месец ходих при една Светлана от Сухата река. Отидох с големи резерви!
 Но още с влизането ми тя ми разказа много конкретно за мен самата и за наболелите ми проблеми! Близо двадесет минути тя ми говори, като се спираше само за секунди и като че ли се заслушва някъде… След това започва отново!
След тези двайсетина минути спря и ме попита на кой от проблемите ми да направи по-щателен, по-подробен анализ. Е това вече е феноменът! Обърна ми внимание повече от час! Разнищи детайлите на всичко, за което бях дошла… Даде ми напътствия за излизане от трудностите ми, както и не ме пощади да каже къде е и моята вина за случващото се.
Също така, ми направи впечатление, че когато излизах от кабинета й, след мен при нея влезе известна особа, на която не бих си позволила да спомена името.
Искам да споделя с всички, че вече усещам позитивно развитие около мен почти за всичко!!! Имам от нея прогнози и за по-далечно бъдеще, но както вървят нещата – дано, за сега всичко се случва. Дано има повече такива – като нея!!!

# 177
Mireille, добра първа публикация. Wink Кажи по нещо конкретно и за "множеството", което си посетила, защо така само за Светлана. По-достоверно ще е. Simple Smile Това за известната особа как реши, че е добра атестация за ясновидски способности? Аз пък ще ти кажа за доста известни особи, които много сериозно затънаха с крупни суми заради окрадената банка КТБ. Макар и редица хора в тази тема да са склонни на лековерност, не е като съвсем да пасат трева, имай това предвид.

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 19:05 от soul81

# 178
Посещавала съм множество ясновидки и врачки… Не искам да ги наричам шарлатанки, защото човек никога не може да бъде сигурен. И най-вече, защото не можеш да знаеш кой те чува и с какви намерения…Повечето от тях те започват с разпитите си веднага. Добре де – какво е това ясновидство?
Преди месец ходих при една Светлана от Сухата река. Отидох с големи резерви!
 Но още с влизането ми тя ми разказа много конкретно за мен самата и за наболелите ми проблеми! Близо двадесет минути тя ми говори, като се спираше само за секунди и като че ли се заслушва някъде… След това започва отново!
След тези двайсетина минути спря и ме попита на кой от проблемите ми да направи по-щателен, по-подробен анализ. Е това вече е феноменът! Обърна ми внимание повече от час! Разнищи детайлите на всичко, за което бях дошла… Даде ми напътствия за излизане от трудностите ми, както и не ме пощади да каже къде е и моята вина за случващото се.
Също така, ми направи впечатление, че когато излизах от кабинета й, след мен при нея влезе известна особа, на която не бих си позволила да спомена името.
Искам да споделя с всички, че вече усещам позитивно развитие около мен почти за всичко!!! Имам от нея прогнози и за по-далечно бъдеще, но както вървят нещата – дано, за сега всичко се случва. Дано има повече такива – като нея!!!

Като реклама на Светлана - изглежда добре, но на хората които четат с разбиране текст - изглежда по-иначе. 
Също така абстрактното понятие за множество посещения без коментар хвърля още повече сянка върху поста.
Това какво са чули си е тяхна работа. Мога да го кажа още няколко пъти, обаче това няма да промени подхода им към хората, на които продават вятърничеви надежди.

# 179
Здравейте, дами! Включвам се  по темата със скорошното ми посещение при Ина от Женския пазар.
Накратко казано, позна за миналото ми, както и отговори на въпроси, свързани с моментните чувства на хората около мен, колкото до бъдещето- не ми сподели много, очаквах главно да се фокусира върху него, но за съжаление научих много малко като информация.

Моля, ако някоя от вас е ходила при врачка/ ясновидка в София, която е направила почти точна прогноза за бъдещето да сподели, ще бъда невероятно благодарна! Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт