Ясновидци/врачки - тема 34

• 252 227
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Някой посещавал ли е Дора от меден рудник?

# 556
Някой посещавал ли е Дора от меден рудник?

Къде е тази Дора?
Преди години бях по често из Бургаския район и съм ходила при Мария от Меден Рудник.
И при още една на която не помня името за това питам за Дора ..да не би да е същата.

# 557
Здравейте,
Моля дайте прясна информация за Ваня Спасова. Някой с несбъднати прогнози?

# 558

Дора от меден рудник.отказвам се да ходя при нея защото започна да се пазари за цената на разваляне.мисля да отида до Свиленград при Милка.жената се оказа сестра на една съкварталка моя и чух добри неща и че помага доста.ако има желаещи да дойдат с мен и дъщеря ми да пишат на лични

# 559
Здравейте!
Търся актуални координати на Мата Киликчиева от гр. Стара Загора.
Някъде из старите теми открих един номер, но не успявам да се свържа на него. Ходих и до тях 2 пъти, но явно не я "уцелвам" вкъщи.
Ходих при нея преди мноооого години (почти 10) и първоначално не й хванах много вяра. Но в продължение на 2-3 г. нещата, които каза, започнаха да се случват. По-странното е, че се сетих за предсказанията й месеци след сбъдването им. Изключително много съм доволна от нея.
Когато ходих нямаше твърда цена. Казваше ми да оставя, колкото преценя и не на нея, а да ги сложа пред някоя от иконите на масата (имаше дълга маса с нного икони). Все още ли няма твърда тарифа?
Ще съм много благодарна, ако някой знае как да се свържа с нея (освен висенето пред входа й).
П.С. Знам, че все още гледа, че ходят хора при нея (разпитах няколко нейни комшии)

# 560
Привет Simple Smile От вчера преглеждам старите теми, но ме интересува дали бихте ме насочили към някой наистина добър и надежден човек от Пловдив? Прочетох положителни мнения за Анелия, която гледала на Таро, но не открих координати и не знам информацията дали е актуална?

# 561
За Пловдив, ако става въпрос за Анелия Лечева - тя е астролог. Бях при една Роси, май в Кючука приемаше, много надежда ми вдъхна, но за съжаление нищо не се случи и няма изгледи да се случи. Ставаше въпрос за отношения, а с този човек мисля, че безвъзвратно прекратихме връзка. Simple Smile

# 562
За Пловдив, ако става въпрос за Анелия Лечева - тя е астролог. Бях при една Роси, май в Кючука приемаше, много надежда ми вдъхна, но за съжаление нищо не се случи и няма изгледи да се случи. Ставаше въпрос за отношения, а с този човек мисля, че безвъзвратно прекратихме връзка. Simple Smile
Благодаря ви. Явно съм се объркала, защото прегледах доста от старите теми. А Роси в Кючука на какво гледа?
Никога не съм ходила на гледачка, но в последните няколко месеца при мен всичко рухна, много здравословни и семейни проблеми, финансови, във връзките не ми върви и смятам да пробвам. Отчаяна съм просто.

# 563
Роси гледа на обикновени карти. Много се чудя за Ивелина Христова, за личен прием. Но тя май не приема уикенда, а аз само тогава съм в Пловдив. Има един Махмуд в Пловдив, доста го хвалеха в старите теми, но аз лично не съм го посещавала.

# 564
Колежка преди години беше ходила при Ивелина Христова и си спомням, че никак не беше доволна. За Махмуд и аз прочетох в старите теми, общо взето мненията са колкото положителни, толкова и отрицателни.

# 565
Момичета днес посетих Грозданка от Варна- колхозен пазар.Бях забравила за способностите на тази жена и за пореден път се уверих че има дарба.
0897340268 това е нейният номер.

# 566
Има ли фиксирана тарифа? Чака ли се много?

# 567
Не,не се чака и колкото оставиш.

# 568
  • France/ София
Здравейте,

Аз препоръчвам Елена Иванова 0887156323

# 569
Здравейте,

Аз препоръчвам Елена Иванова 0887156323

А повече информация за тази жена бихте ли дали?

Общи условия

Активация на акаунт