Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 168 297
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
С капки е. Така ми каза момичето, от темата, което ми го прати. Направила го е доста траен така. Но понеже в нашия град няма наливни рефан и не знам ка6 стои въпрос с капките. Къде в София слагат капки, че 2 дни съм там да видя😊
Аз също съм обсебена. Затова и толкова ме е яд. Не го усещам изобщо. Иначе е страхотен аромат, много необикновен и различен.

# 226
Честита Коледа и от мен на патерици, с пожелание за сбъдване на мечтите и желанията ви, за здраве и само положителни емоции!!!
 Hug
Имам питане, някоя от вас ползвала ли е парфюмите на YODEYMA, страхотни имитации и изключително трайни. Имат 15мл. които около 10 лв и по 50 мл. които са 44 лв.
Ауууууу.... Не бих им дала толкова пари. Ако ще златни да са.   Laughing
Къде в София слагат капки, че 2 дни съм там да видя😊
бул. Мария Луиза - кръстовището с бул. Сливница - на самата трамвайна спирка в посока Централни Хали е едното място, а другото е на ул.Тунджа №18, в близост до Петте кьошета.

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 16:54 от solar_fields

# 227
С капки е. Така ми каза момичето, от темата, което ми го прати. Направила го е доста траен така. Но понеже в нашия град няма наливни рефан и не знам ка6 стои въпрос с капките. Къде в София слагат капки, че 2 дни съм там да видя😊
Аз също съм обсебена. Затова и толкова ме е яд. Не го усещам изобщо. Иначе е страхотен аромат, много необикновен и различен.
Сега съм на крачка да си взема и репликата и оригинала ,само и само да ги сравня.Добре ,че сега са на промоционална цена Stuck Out Tongue

# 228
Ами не се замисляй за Рефанския изобщо. За мен са супер сходни, разлика не виждам освен крайните нотки. А и да не кажа,че на мен Рефанския ми хареса повече заради трайността. За мен са идентични. Много добра имитация.

# 229
Срещу Мол София на Опълченска и Стамболийски има едно малко магазинче на Рефан, от край време. Там също слагат капки. Магазинчето се намира на самата Опълченска (срещу мола, както уточних).

# 230
На Мария Луиза също слагат капки и във фирмения на Рефан в района на Медицинска - не помня името на улицата.

# 231
На Мария Луиза също слагат капки и във фирмения на Рефан в района на Медицинска - не помня името на улицата.
бул. Мария Луиза - кръстовището с бул. Сливница - на самата трамвайна спирка в посока Централни Хали е едното място, а другото е на ул.Тунджа №18, в близост до Петте кьошета.
Точно това казах и аз по - горе.
 Laughing

# 232
Опс! Не съм прочела  Mr. Green

# 233
  • BG-DE
Феички, ако се върнем за малко към темата "с какъв парфюм ще съм в новогодишната нощ" аз се колебая между 4  Скандал, Тобако ванил, Мистери тобако и Ла ви е бел флорал и направо не знам на кой да се спра  #Crazy при вас как е положението  Simple Smile

# 234
Е аз ше съм си с Ред. Или Айлиън.

# 235
  • Бургас
Аз ще съм с Мон Герлен,този парфюм обира точките където и да отида!:purple_heart:Heartbeat

# 236
  • BG-DE
Е-ех, благородно ви завиждам, че вече имате концепция  Simple Smile и весело посрещане на Новата година  Hug Tada

Последна редакция: сб, 30 дек 2017, 20:16 от Menerva

# 237
Аз щях да съм с Kenzo Jungle L'Elephant Kenzo, но сред близките ми хора има човек, който не го понася физически този парфюм /става му лошо от него/, и затова ще съм с втория ми фаворит за вечерта: John Galliano John Galliano.  Laughing
А иначе открих си нова любима "пижама"  Mr. Green - Fancy Nights Jessica Simpson.
Не е особено траен върху мен за да го нося през деня /иначе бих!/, затова и му отредих ролята на любима "пижама".  Laughing
Весело посрещане на Новата година на всички и от мен!
 Hug

# 238
  • Варна
Аз щях да съм с Kenzo Jungle L'Elephant Kenzo, но сред близките ми хора има човек, който не го понася физически този парфюм /става му лошо от него/, и затова ще съм с втория ми фаворит за вечерта: John Galliano John Galliano.  Laughing
А иначе открих си нова любима "пижама"  Mr. Green - Fancy Nights Jessica Simpson.
Не е особено траен върху мен за да го нося през деня /иначе бих!/, затова и му отредих ролята на любима "пижама".  Laughing
Весело посрещане на Новата година на всички и от мен!
 Hug

Галиано EDP или ЕDT? Dа опитам, щото Слонът на Кензо ми е направо второ аз, време е да сменя с нещо. Погледнах за Галиано, в повечето сайтове предлагат само тоалетна вода,  ти откъде пазаруваш Галиано?

# 239
Галиано EDP или ЕDT? Dа опитам, щото Слонът на Кензо ми е направо второ аз, време е да сменя с нещо. Погледнах за Галиано, в повечето сайтове предлагат само тоалетна вода,  ти откъде пазаруваш Галиано?
EDP.
Вече не може да се намери, освен от някоя щастлива размяна или от иБей.
А Слона не ми е второ, а направо първо Аз. Това СЪМ Аз. От много, много години, независимо как се променят останалите ми фаворити... Laughing Вълшебство извън времето. Но за жалост съдържа карамфил, който остава неприемлив за част от хората.
Галиано ЕДП. ЕДТ не съм пробвала, но пирамидата изглежда съвсем различна и явно и звучи съвсем различно.
 Hug

П.П.:

Ако случайно размисля относно Галиано ЕДП за довечера, следващите варианти са ми:
- Уоманити
- Ма Дам - Готие
- Оскар Де Ла Рента - Оскар.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт