Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 169 392
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
Здравейте ,момичета.
Търся следните аромати:
1.Armani Si
2.R.Cavalli Serpentine
3.S.Ferragamo Incanto Shine
4.Versace by Versace

Ще съм Ви безкрайно благодарна ако ме насочите .Видях някои в Рефан ,но от поне 10г не съм ползвала техни аромати и сега нямам идея как са като качество-издържливост -аромат.

# 511
LaughingLaughingLaughing
Gucci bloom на Заг е страхотен. Бяха ми изпратили мостричка и ароматът е невероятен.

Можеш ли да го опишеш? Аз скоро ще поръчвам от Заг за мъжа ми и децата,за да преценя дали да не включа и него в списъка? Така като за безплатна доставка,я!:laughing:

# 512
За съжаление въобще ме няма по описанието. Това което мога да споделя, че е много нежен, женствен и ненатрапчив като аромат. Виж описанието в страницата на Заг.

# 513
Благодаря,пак е нещо-аз не обичам тежки аромати.Ще погледна описанието и там,добре ме подсети.

# 514
Здравейте ,момичета.
Търся следните аромати:
1.Armani Si
2.R.Cavalli Serpentine
3.S.Ferragamo Incanto Shine
4.Versace by Versace

Ще съм Ви безкрайно благодарна ако ме насочите .Видях някои в Рефан ,но от поне 10г не съм ползвала техни аромати и сега нямам идея как са като качество-издържливост -аромат.
Вижте синтезираната информация на първа страница. За Si може да пробвате рефанския вариант.

# 515
  • Бургас
R.Cavalli Serpentine можеш да пробваш този на Парфен,S.Ferragamo Incanto Shine на Рефан.

# 516
  • София
LaughingLaughingLaughing
Gucci bloom на Заг е страхотен. Бяха ми изпратили мостричка и ароматът е невероятен.

Можеш ли да го опишеш? Аз скоро ще поръчвам от Заг за мъжа ми и децата,за да преценя дали да не включа и него в списъка? Така като за безплатна доставка,я!:laughing:
За мен няма особено развитие, както и оригиналът, впрочем. Бели цветя, но не натрапчиви, туберозата се усеща отчетливо и придава една мазност на аромата, т.е. в по- топлл време въпреки че е нежен, може и да е задушлив за някого. Неособено траен- 3-4 часа върху кожа, съвсем лек аромат върху дрехи.
Доста близък, както писах преди няколко страници, до оригиналния. Няма спиртно начало.

# 517
Страшни сте, ей! За няколко дни четене тук и ме въвлякохте отново в парфюмните изкушения Simple Smile Добре
 че на поносима цена във финансов план.

Да докладвам.
Вчера се снабдих с рефански вариант на Dior Sauvage, номер 420, съотношение капки:мл=1:1. Засега впечатленията са добри, съпругата хареса как ми стои, но остава в сянката на тая пуста Градина на покрива.
Още не съм изпробвал Заг версията на terre d'hermes и днес вече спазих форумната препоръка и за ароматната течност, произведена от SanSiro Simple Smile
Скрит текст:
Честно казано, в съзнанието ми марката беше позиционирана мнооого ниско долу. Бях си купувал тяхна "писалка" преди доста години и бях много разочарован. Даже тази покупка окончателно ме отказа от алтернативните производители в парфюмерията и ме хвърли в ръцете на големите в бранша (помните времената на евтиния долар и покупките без ДДС от Ягодка, които продължават да ми напомнят, че им липсвам).
Но явно човек не трябва да прави генерални изводи. След препоръките тук паметта ме човъркаше, че някъде в града ни съм виждал щанд с продукти на SanSiro и днес по някаква случайност съпругата ме помоли да я придружа до един магазин, в който... опааа... дежа вю - въпросният щанд. Даже отказах да го тествам на ръката, а направо си го купих.
Това е и основната идея на този пост - да информирам неосведомените си съграждани във форума за наличието на  магазин в Стара Загора, където се продават парфюми SanSiro. Намира се на ул. "Св. Княз Борис", срещу западната част на пожарната. Нямат всичко, но жената в магазина е много непринудена и комуникативна и съдейства за доставка по заявка.

# 518
  • русе
Вече съм с рефанската Олимпия на Пако  Рабан -много ми харесва как ухае..
Дано е траен днес ще ми първи ден с него😋

# 519
  • Бургас
Супер траен е,в Бургас много жени са с Олимпея.Последно в магазин за техника го надуших върху едно момиче.

# 520
В събота бях в магазина в Стара Загора на ул. Руски, под часовника. Продавачката ядеше и ме накара аз да си пълня сама шишенцето. Познава ме от преди, но винаги е с нагло поведение..... Какво да се прави. Като се ядяло и се усетило миризма на парфюм можело да ти стане лошо. Та се самообслужих и си тръгнах. hahaha hahaha Joy

Някой от вас да знае къде във Велико Търново има магазин на ЗАГ? Rolling Eyes

# 521
В събота бях в магазина в Стара Загора на ул. Руски, под часовника. Продавачката ядеше и ме накара аз да си пълня сама шишенцето. Познава ме от преди, но винаги е с нагло поведение..... Какво да се прави. Като се ядяло и се усетило миризма на парфюм можело да ти стане лошо. Та се самообслужих и си тръгнах. hahaha hahaha Joy

[/size]
Явно съм един от малкото, към които това момиче има специално отношение:bowtie: (ако нормалното отношение към клиент се брои за специално отношение).
За да не е спам - днес съм Diesel Bad в интерпретация на Заг, номер 247, от тестер подарен ми в същия магазин Simple Smile
Ще се "носи" и занапред. Не се чувствам като лошо момче, даже като много добро.
Скрит текст:
Направо се чудя как жените около мене издържат да не ме гушнат, ха-ха.
  Направо си пускам Вадим Кисельов за фон, за да е в тон музиката с нежните нотки на парфюма.

Снощи една позната сподели, че е много доволна от Флоргарден и по-специално Олимпиада (сещате се към какво препраща). Жалко, че не можах да подуша аромата, още повече че ден преди това се запознах с оригинала. Втрещи ме цената - около 4 лв за фаблично шише с опаковка. Чак обидно да му стане на човек Simple Smile
Поразрових по-назад в темите. Някой беше писал, че са производители на Gardeny, Gold touch  и Parfen. Косвените доказателства го потвърждават. (Само припомням, защото скоро не е споменавано сякаш.)
Ще е интерсно да чуя дамски мнения за достойнствата на тази Олимпиата в сравнение с рефанския аналог.

Скрит текст:
Да вметна нещо трето. На база дългогодишният ми опит в интернет пазаруването и скорошните лични впечатления ще се окаже, че китайските продавачи на шишета за парфюми са най-трудните за комуникация търговци. Голямо усилие да се даде конкретен отговор на въпроса дали могат да ми продадат само спрей помпи без шишета.

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 10:28 от bashtatko

# 522
Аз също съм доволна от Флоргарден,трайни аромати,а цената доста приемлива-4.20лв.Но ми се струва,че малко трудно се намират.Аз ги купувам от едно квартално магазинче за козметика.

# 523
  • Стара Загора

E,значи не съм единствената, която смята така. Smile Мисля,че с нея тактиката е "обратна психология" .

# 524
Здравейте!
Да ви споделя за последните аромати, които взех от Zaq - Tobacco Vanille, Black Orchid,  Cherry in the Air, Elixir des Merveilles
Много ми хареса Cherry – свеж, пролетен, приятен. Черната орхидея – хубава, но не е мой аромат. За елексира - още не съм го пробвала.
Особено съм впечатлена от Tobacco Vanille – твърде различен аромат, а най-приятно ме изненада трайността му – през целия ден го усещаха хората около мен и се интересуваха кой е този парфюм. Аз също си го усещах. Не съм очаквала такава трайност от имитационен парфюм – поздравления за Zag.

Общи условия

Активация на акаунт