Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 167 049
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Да не повярва човек, че в нашия град отвориха магазин на Bargello. Grinning Как са им парфюмите или да си карам на Рефан? Grinning

# 631
  • Варна
Да не повярва човек, че в нашия град отвориха магазин на Bargello. Grinning Как са им парфюмите или да си карам на Рефан? Grinning

Баргело за съжаление вече продават Рафаела в магазините си. Много момичета ги харесват,аз обаче си тъгувам по истинските Баргело. Като цяло не са лоши имат попадения.

# 632
Искам да попитам, някой ползвал ли е боди лосионите на заг зодиак, да ме ориентирате кои номера от каталога са налични ?

# 633
Заг зодиак имат ли магазин в Бургас?

# 634
  • Бургас
Да,имат.

# 635
# 636
  • Бургас
ул. „Александровска“ 76

# 637
Едвам намерих актуалната тема, с бг мама търсачката не сме на "ти".

Има ли сполучлива имитация на Mon guerlain? Така или иначе самият оригинал не е кой знае колко дълготраен, та не ми се дават пари за него. Можеби като излезе intense версия да.

Хубав неделен ден!

# 638
Да, на Заг ,374номер, аз съм прЕдоволна

# 639
  • Бургас
При мен Мон Герлен е зверски траен/оригиналът/ и си заслужава всяка стотинка за мен. Усещам го непрекъснато,излъчва се на талази и изпълва помещения.Бих го купувала пак и пак,обичам този парфюм!

# 640
Да, на Заг ,374номер, аз съм прЕдоволна

Благодаря!

# 641
  • BG-DE
Пръснаха ми нашумелия Скандал,  затвърждавам си мнението, че ми наподобява Олимпията и определено дразни всичките ми сетива този парфюм.  Иначе е мега траен,поне при мен.
Какво нещо са възприятията ни  Simple Smile за мен между двата аромата няма дори бегла прилика но вчера се бях напръскала със Скандала и срещам една позната, която точно това ме попита "дали не съм с Олимпията"  Rolling Eyes

# 642
  • Стара Загора
И за мен в оригинал Скандал и Олимпеа нямат нищо общо, може би лееко сходство в остатъчния аромат.
Мнение за този https://www.fragrantica.com/perfume/La-Rive/Fleur-de-Femme-42671.html Дали е наистина добра имитация на Отровното момиче? Thinking

# 643
И за мен в оригинал Скандал и Олимпеа нямат нищо общо, може би лееко сходство в остатъчния аромат.
Мнение за този https://www.fragrantica.com/perfume/La-Rive/Fleur-de-Femme-42671.html Дали е наистина добра имитация на Отровното момиче? Thinking
Имитацията на Ла рив не е точно копие,но за мен е по-хубава

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 22:22 от Miss X

# 644
Някой има ли отзиви за добра имитация на addict - dior?

Общи условия

Активация на акаунт