Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 168 328
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • Габрово
Момичета,влизам да ви честитя Новата Година и да ви пожелая  бъдете живи ,здрави !!!!

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 20:54 от sesksta

# 256
Парфюмът е символ, олицетворение на същността на човека, на неговия дух, на силата му за живот. Да усетиш аромата на друг човек означава да прозреш същността му, да усетиш представата му за света, да го разбереш. Когато избереш свой аромат, ти изразяваш себе си. Всеки парфюм зависи от личността на този, който го създава, и от усещането, което иска да внуши на другите.

Пътят на парфюма
Кристина Кабони

Честита нова година.Бъдете здрави!Бъдете обичани!  bouquet bouquet

# 257
Аз ще съм с Мон Герлен,този парфюм обира точките където и да отида!:purple_heart:Heartbeat
На коя фирма е най-близък до оригинала

# 258
За много години и от мен, момичета! Heart
Здрава и успешна година ви пожелавам!
За посрещането на НГ, аз бях с любимия ми Pour Elle на Azzaro. Не знам дали го има в реплика...

# 259
Аз ще съм с Мон Герлен,този парфюм обира точките където и да отида!:purple_heart:Heartbeat
На коя фирма е най-близък до оригинала
Като че ли на Заг Зодиак.

# 260
За много години и от мен, момичета! Heart
Здрава и успешна година ви пожелавам!
За посрещането на НГ, аз бях с любимия ми Pour Elle на Azzaro. Не знам дали го има в реплика...
Оооооо уникален и на мен ми е любим,но оригинала не е толкова скъп,за да се замести с имитация,която едва ли ще е същата като него.

# 261
  • Габрово
Никога не съм пробвала Azzaro Pour Elle....заинтригувахте ме....

# 262
  • Бургас
За много години на всички в темата!Аз пишех за оригиналния Мон Герлен,но на Заг е добър.Не познавам версията на Парфен,може да е по-добра.

# 263
  • Габрово
Парфюм на деня Si---много доволна Hands V

# 264
  • вкъщи
Si на коя фирма?

# 265
  • София
Какво ще кажете за Narcotic Venus, момичета.
Много ми харесва по пирамида, но нито знам къде да пробвам оригинала, нито дали на Парфен се доближава достатъчно.
Всякаква информация ще ми е полезна bouquet

# 266
  • Бургас
Не зная доколко ще ти бъда полезна,не познавам оригинала на Narcotic Venus и нямам идея дали е близък с този на Парфен.За мен е особен аромат,трябва да обичаш силно флорали и много бели цветя,за да е твой.Тубероза добре съчетана с жасмин и лилия,на моята кожа е доста траен,много дълбок и богат аромат.Едни пишат,че прилича на Фракас,други точно обратното,за мен не си приличат/пиша за Парфенския ако предположим,че са го изимитирали добре/,не мога да го сравня с нищо,което познавам.Дано съм ти била някакъв ориентир.

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 10:11 от Bright Crystal

# 267
  • София
Какво ще кажете за Narcotic Venus, момичета.
Много ми харесва по пирамида, но нито знам къде да пробвам оригинала, нито дали на Парфен се доближава достатъчно.
Всякаква информация ще ми е полезна bouquet

Привет The Catcher in the Rye, наскоро тествах за втори път версията на Парфен - Narcotic Venus и впечатленията ми се затвърдиха - изискан, стилен, чист аромат. Наистина, има бели цветя, но не е тежък, агресивен, труден или главоболен. По-скоро ми напомня на класен дамски офисен парфюм, който едновременно привлиича със своя изчистен характер, но и някак държи на известна дистанция. Не бих го нарекал перилен, но усещането за чистота, донякъде ми напомня именно на прясно изпрани и хубаво ароматизирани дрехи. Разбира се, аромата е много повече от това, но като цяло го усещам така - чист, деликатен/като концепция, иначе си е присъствен и траен/, женствен, зрял, стилен, ежедневен. Има нещо азиатско/зен като идея в него, сякаш успокоява и това, в допълнение към минималистичния му характер ме кара да му симпатизирам много. Не познавам оригинала, но смятам, че сам по себе си парфюма е много добре изпипан, различен е от модерната сладко-плодова тенденция и поне за мен, заслужава внимание, особено пък за тези, които харесват чисти, несладки и предимно белоцветни парфюми.

Направих сравнение между оригиналния Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Mandorlo di Sicilia  и парфенския вариант - много билзки са, да не кажа почти идентични, а това което ме изненада е, че парфенския ми хареса мааааалко повече и се представи по-добре като трайност и сияж. Бадема в парфенския е развит по-добре за моя вкус, докато в оригиналния, нотката на ванилия доминира над него и се получава наистина чудесна комбинация, но една идея по-кремаво ми стои, а аз предпочитам фокуса да е върху бадема. И давата са прекрасни, но бих дал леко предимство на парфена.

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 12:05 от Deetron

# 268
Преди малко бях в магазина на Заг. От днес има два нови аромата - Gucci-Bloom и Hermes, ама не разбрах кой аромат точно. Не ги харесах особено.  newsm78

# 269
Случайно да не е Twily Hermes?

Общи условия

Активация на акаунт