Професионални серии за коса - тема 117

• 130 288
  • 768
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, някой да е ползвал тези ампули

Интересува ме миризмата им каква е? Защото тези, които получих мисля са развалени - имат странна силна химична миризма, което не е типично за такива продукти... На тях няма срок за годност и не съм сигурна дали са читави и дали да ги ползвам... newsm78

# 391
Този ползвам

Скрит текст:

Имам и маската (че и един мъжки балсам подарък към нея), но още не съм ги пробвала.

Благодаря ти. Аз в момента на марката използвам серумът против цъфтеж.

Между другото аз вчера сложих една мостра на маската на Макадамия и съм много приятно изненадана как освободи косата от заплитания.

# 392
Препоръчайте ми наистина добра термозащита.Цената е без значение.Ще ми се налага всекидневно използване на преса  и сешоар.

# 393
  • София
Керестаз Нектар Термин за мен е номер 1.

# 394
  • Габрово
Момичета,помагайте...много съм боса по темата...С  каква марка боя  да започна да се боядисвам...Какви марки се предлагат по салоните...

# 395
  • варна
Момичета,помагайте...много съм боса по темата...С  каква марка боя  да започна да се боядисвам...Какви марки се предлагат по салоните...
Може би първо трябва да отидеш в хубав салон,където да ти направят веднъж цвета на косата и след това да си я правиш в къщи.Боите са много видове.Всеки фриз.работи с различни и съответно са с различно качество.Зависи и от косата ти.Моята е суха и тънка и в началото започнах да се боядисвам с Матрикс,но след време като започна да се къса минах само на Кидра / без амоняк,но с хубави живи цветове/ и косата ми се чувства добре.

# 396
Ако нямаш бели коси, ориентирай се към някоя безамонячна.

# 397
  • Габрово
Ако нямаш бели коси, ориентирай се към някоя безамонячна.
Днес жената в салона ми каса ,че бодисва с Милк шейк...цената ми се стори доста височка за боядисване./още не съм наясно с цените на  боите/...сравнено с Кидра-това как е ценово..

и да...имам вече бели коси..

# 398
С Кидра е много по-скъпо. Най-скъпо може би, но и боята е превъзходна.
Милк Шейк не е хубава боя, макар и скъпа.

# 399
  • Габрово
а сравнено Милк шейк и Лореал ?

# 400
Аз съм с бели коси и пак се правя с боя без амоняк .
Защо трябва боята да е амонячна ако имаш бели коси?

# 401
Аз съм с бели коси и пак се правя с боя без амоняк .
Защо трябва боята да е амонячна ако имаш бели коси?
Ако са много белите коси има вероятност безамонячната да не покрие добре. Особено ако не се използва натурален цвят.
А ти се радвай, късметлийка си Simple Smile

# 402
Кидра продава ли се някъде онлайн? Какви са отзивите ви за нея? Имам позната с тънък косъм, която казва че и дошла агресивна. На нея и Иноа и идва агресивна.
Аз общо взето редувам Мажирел с Диаричес. Харесва ми и Матрикс, но безамонячната ми пада много бързо. Ланца също бързо ми се отмива.

# 403
  • Пловдив
Аз страшно харесвам Матрикс, уникално гладка и лъскава ми става косата. Има страхотни цветове. Последният път боядисах само корени и фризьорката ми направи обливка на дължините. Получи се добре. Досега от 20 години всеки месец съм боядисвала цялата коса, сега за пръв път само корени.

И да се похваля - за пръв път ползвам серията Терапист. Имам я от известно време, но все не й идваше ред. Досега косата ми никога не е изглеждала по-добре. Не знам, дали е защото за първи път я използвам. Стана мека, разплетена, лесна за стилизиране.
А ароматът.....с никой друг шампоан косата ми не е ухаела толкова хубаво. И други серии ми харесват как миришат, но това направо изби рибата. Дори дъщеря ми отбеляза като излязох от банята, че миришело страхотно (а тя беше в другата стая).
Моята коса е боядисана в тъмни цветове, суша и оформям с четка на всяко миене, два пъти в седмицата, не е толкова изтощена или суха. Страхувах се, че ще ми бъде адски силна, че е "тежката артилерия", но нищо подобно не се случи. Не знам как ще е след няколко миенета, но аз няма да я използвам често.
С една дума - страшно съм доволна!

# 404
Аз страшно харесвам Матрикс, уникално гладка и лъскава ми става косата. Има страхотни цветове. Последният път боядисах само корени и фризьорката ми направи обливка на дължините. Получи се добре. Досега от 20 години всеки месец съм боядисвала цялата коса, сега за пръв път само корени.

И да се похваля - за пръв път ползвам серията Терапист. Имам я от известно време, но все не й идваше ред. Досега косата ми никога не е изглеждала по-добре. Не знам, дали е защото за първи път я използвам. Стана мека, разплетена, лесна за стилизиране.
А ароматът.....с никой друг шампоан косата ми не е ухаела толкова хубаво. И други серии ми харесват как миришат, но това направо изби рибата. Дори дъщеря ми отбеляза като излязох от банята, че миришело страхотно (а тя беше в другата стая).
Моята коса е боядисана в тъмни цветове, суша и оформям с четка на всяко миене, два пъти в седмицата, не е толкова изтощена или суха. Страхувах се, че ще ми бъде адски силна, че е "тежката артилерия", но нищо подобно не се случи. Не знам как ще е след няколко миенета, но аз няма да я използвам често.
С една дума - страшно съм доволна!
Шампоан и маска ли ползва?

Общи условия

Активация на акаунт