Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 115 430
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Ама, чакай малко, какво означава какво са преживяли? Нали обясняват колко са хепи, самодостатъчни и прочие, грижат се за себе си, имат си всичко... Какво може да преживява човек по нощните заведения? Точно при хора с такъв начин на живот дълбоко се съмнявам да е от "не знаеш какво са преживяли", защото не са някакви отрудени женици с по три деца, ипотека и безхаберен мъж, или да гледат болни родители.  Коя от тях има нормална професия? Ако правилно помня, точно Моника Валериева беше и тя в ББ и хъката-мъката, пълна мистерия какво работи.

# 1 651
И аз искам захажаева да е чистачка една седмица. Ако бях на мястото на лунето  нямаше да чистя на тези свини, егати мисията, едните седят и се наливат, други чистят ooooh!

# 1 652
Тази Нордел е една от най-тъпите жени влизали в шоуто. Тъпа като не знам какво. Беден ми и речника за нейния случай.

Компания по тъпизъм й прави Светлана .

Нордел не я бях чувала/виждала преди Брадъра, но веднага я свързах с култов детски сериал:
https://www.google.bg/search?q=SPUK+IM+HOCHHAUS&rlz=1C1GGRV_ … rc=ou0L5KWH9Tb4uM:

# 1 653
Винаги ми е било странно как се обезличават хората, като влязат в къщата. Почват да се групират безпринципно, изключително важно им става общуването с хора, дето навън не биха поздравили даже пътьом, готови са да се бият и излагат всячески за храна, сякаш забравили, че са в игра и няма да ги оставят гладни, подчиняват се на измислени авторитети, най-важното им е да не са отхвърлени от групата, сякаш това е конфигурация завинаги...  Буквално се зомбират.
Оцеляват и запазват собствен облик само абсолютните индивидуалисти, мизантропи, които по принцип нямат нужда от общуване. Правят се, че са част от групата единствено, за да я насочват в удобната им посока, местят като пешки останалите. Такива този сезон са Захажаева и Нордел. Вчера Нордел взе предимство пред рускинята - след тоталния линч и опозоряване, на които беше подложена, успя да отиграе блестящо ситуацията чрез Луна, буквално накара Захажаева да си говори сама. В резултат избраха възможно най-нелогичното решение, като за наказание освободиха Луна от задълженията й. Joy Надявам се да не изгонят Нордел в понеделник, двубоят обещава да е епичен.

# 1 654

"На 17 се преместила да живее в София и почнала работа ката секретарка в неголяма фирма. Правила кафе на шефа, носила му вестници и така попаднала на обява: "Оркестър търси певица с готов репертоар".

Я, не можела да прави кафе???
Тя като е била на 17 години още не е имало кафе-машини и сигурно е оперирала с джезве и котлон.

# 1 655
Искам да гледам шоОто довечера, ама кат не знам от къде се пуска тИлИвизорЪ.....  newsm45  smile3506smile3506

# 1 656
  • София
Изгледах сега гостуването на Дебора в На кафе. Тя има много сериозен проблем и дай Боже скоро за нея този ад да приключи благополучно.

# 1 657
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
В къщата има един агресивен тип наскоро пребил приятелката си - и Деби него си хареса и обяви за свой фаворит. И после някой пак да каже, че не се набутва сама.

# 1 658
Аз пък чакам мисията на Фънки. И какво го "четкат" толкова- Мистър Биг Пърцуца.
Значи - Луна не е Лухче , а Динко е Господин.
Много несправедлив стандарт.
И онова лигавото със зурлата , то се засрами от прякора / който забравих/ , но спокойно можеше да е Мис Холандия, или поне Мис Биг Тъпис.
Ама Мечо бди над авторитета и, а за Дебора няма кой да се застъпи. За Динко - също.
Не ми е симпатяга този младеж , заради първичността си , но ми харесва как се справя с униженията. Ще му изпишат вежди - гайтани тези. Оказа се , че  много носи и на майтап , и на подигравки , и на провокации , че дори и на лунно налитане Laughing. Все с едни и същи се занимават. И Луна- еми как да не му писне на човек. Тя си заслужи да я спретнат малко , но това с чашите и боба беше извращение. Що за мисии , за бога Weary
Дано тази вечер да е интересно.
Тет веднага да извади от лаптопа "Що е то дистанционно " , ако има все още такива материали в Гугъл , де Grinning

# 1 659
  • София
В къщата има един агресивен тип наскоро пребил приятелката си - и Деби него си хареса и обяви за свой фаворит. И после някой пак да каже, че не се набутва сама.

И на мен ми направи впечатление това. Но може би Дебора го харесва като мъж, едва ли селското му поведение може да я впечатли. Освен това никой не знае Дебора как е птрредизвикала, за да я бият така.

# 1 660
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
И на мен ми направи впечатление това. Но може би Дебора го харесва като мъж, едва ли селското му поведение може да я впечатли.

Той и чисто физически изглежда зле, но вкусове разни. От казаното останах с впечатление, че и като държание й допада, би го водила във вигвама...

# 1 661
Динко си има приятелка , тя такива не ги целува Smiling Imp

# 1 662
Да, обаче тя каза, че са имали закачки. А на нас нищо не са ни показали  Crossing Arms

# 1 663
Като се има предвид, че близо 90 хил. следват Динко във фейса, кой знае колко от тях гласуват, като нищо и той може да победи. Кой друг е с такава стройна фенска маса...

# 1 664
Пепел ти на езика Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт