Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 115 431
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Тази кукувица защо лази в изповедалнята? Кой с Динко влиза в затвора, че не разбрах?

# 1 636
Заприлича ми на Зорка , тя седеше на ръба.

# 1 637
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Луна е натиснала Динко? Олеее....  Laughing

# 1 638
  • София
Еми, харесва го жената, иска да го целува. Mr. Green

# 1 639
И явно не приема "не" за отговор.  hahaha

# 1 640
Тази кукувица защо лази в изповедалнята?
Сигурно си представя как лази пред Динко. JoyJoyJoy

# 1 641
  • София
завързана със свински опашки.... Laughing

# 1 642
*Миши опашки Joy

# 1 643
  • София
Паник атака може да се получи, когато човек е под силен стрес, а в ежедневието такива екстри има много. Безпаричие, безработица и т.н. Също и прекомерната употреба на кофеинови напитки води до там. Алкохола също не е за подценяване като евентуална причина.

абе, гадно си е, човек си мисли, че умира, че има едновременно инфаркт и инсулт. В нормално състояние, в смисъл без човек да е пил алкохол, дроги и т.н., се получава от изтощение, пренапрежение. Обаче подозирам, че при нашенските миски е повече от пиене и дрога от нощния живот, а не защото са се закахърили за професия, деца и близки.

# 1 644
*Миши опашки Joy

Свинки е тъждествено на миши опашки. Това е жаргон, нямам идея, защо дори производителите го използват като наименование.  Техническият термин е кабелна (полимерна) превръзка.

# 1 645
Дебора днес при Гала,каза че харесва много Динко ,но проучила  вече,че той си имал приятелка от Ботевград  Shocked ама иначе страшно много го харесвала като мъж.
Странно тогава защо скочи на Дий.  Thinking

Ми, защото е свободен. Попита го има ли си приятелка, той каза - вече не, Ела тогава да ти ударя една целувка. Така стават тези работи!

# 1 646
На мен Динко не ми харесва за победител/то кой ли?/ Смея му се понякога на простотиите, но прилича на прост и агресивен човек, който играе и иска да излезе като простоват, но добродушен човек.
Искам сега на Фънки мисията да му е същата, като на Луна, да чисти, готви и да му спрат алкохола, пурите и цигарите, за една седмица. Да го видим какво ще представлява. Пак да пратят някой да разсипва боба и да го карат да чисти. Много ще е интересно. smile3508
Следващата седмица може и Захажаева.

# 1 647
Ми, защото е свободен. Попита го има ли си приятелка, той каза - вече не, Ела тогава да ти ударя една целувка. Така стават тези работи!
Да беше питала първо Динко, можеше и той да се окаже свободен.  Mr. Green

# 1 648
*Миши опашки Joy

Свинки е тъждествено на миши опашки. Това е жаргон, нямам идея, защо дори производителите го използват като наименование.  Техническият термин е кабелна (полимерна) превръзка.

Извинявайте, но по ямболско свинските опашки се наричат мишешки, защото в Ямбол мишките дори са големи колкото свине. Вижте Динко и да не коментираме повече. 😆

За паник атаките - от сърце съчувствам на момичетата тук с реален проблем. Шофиране с часове, закъснение, кофти шеф, малко свободно време, проблемни деца, трудна връзка, сметки, задължения, болни родители - стресът наистина отключва ужасни състояния. Но кажете ми - в живота на Моника, Деборка, Мегзи кое от това присъства? Моника е по цял ден по фризьори или по басейните в Дубай. На Мегзи чак й перат и гладят дрешките, чистят й и яде само поръчана храна. Деборка трябва да е наспана за клипчето, с чашка вечер, за релакс... Първата статия за ПА, която отворих, говори за лечението им: Спа, релакс, 2 седмична почивка... Ах, колко удобно за миските... Ми то за тях е измислено! А, мисля, правилно го нарекох "модерно състояние" - негативни новини, консуматорско общество, преливане от инфо канали - телефон, социални медии, коли, шофиране, амбиции, алкохол, дрога, чалготеки, peer pressure... Хората загубиха свойството да се възстановяват след труден ден. Това обаче важи за мен и вас. На Дебора и Моника трудния ден ми е трудно да си го представя.

# 1 649
Ти не знаеш какво са преживяли. Освен това всичко е до психика. Някои хора може много да са преживяли, да са много стресирани и нищо да им няма, други от малко  да имат проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт