Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 115 043
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
 Стига вече с тая Луна - не искам повече нито да я виждам, нито да чувам за нея. Не ме интересува дали ще реве, припада, ако ще и ритуално самоубийство да спретне - стига!
 Екипчето на ББ - вземете си я -и всички дружно в Марс (може и по-далече)! Тая тъпотия дори не си заслужава да се коментира.

# 1 786
На Динко вместо да му избодат очите, ще му изпишат веждите.

# 1 787
И като си помисля, че смятах предния сезон, с готвача, за дъното на Брадъра, а той продължава да копае. Тц, тц, тц...

# 1 788
Само едно ще кажа на брадърчето...."Чиба"..

# 1 789
Само простотии измислят.
Да вземе да си ходи вече Луна, не е интересна  Crossing Arms

Аз викам брадъра да си ходи...
Ооо, ако си тръгне той, към борсата тръгват и Кънчев, Сърчаджиева, онези влъхви от На кафе. Но най-вече моята любимка неталантливата, суперподмазваща се и доста тъпа Галя.
Много е тъжно като се замисли човек.
С какви некадърници ни губят времето. А телевизията трябва да е полезна и за забавление.
Кога изпростяхме до толкова, че да допуснем тези клоуни да запълват ежедневието ни?

# 1 790
Не искам да развалям темата с настроението , което ме владее в момента срещу ББ.
Аз съм в истински потрес , хора Sob
Ще им търся страницата да се излея там. Rage Това не е забавно , това вече не е дори инфантилно.
Това е подсъдно !!!
Леле , колко съм бясна , не мога да дишам Joy

# 1 791
Доста се чудих, дали тази вечер да гледам, но за понеделник си знам - НЕ. Ще чета само темата и без това е по - интересна.

# 1 792
tays, не се хаби. Тези хора са там да правят бързи пари и майките си биха вкарали в Биг брадър, за да се излагат.

# 1 793
И аз се чувствам омерзена.

Развалих си вечерта.

# 1 794
Поне да беше смешно... Гледаме гротеска, не шоу. Стана ми жал за Динко тази вечер.

# 1 795
  • София
И Динко, и Луна преиграха. И двамата са за затвора!

# 1 796
Ох...аз добре че не можах да си пусна телевизора и го пропуснах.Joy..че като ви чета.....Stuck Out Tongue Closed EyesJoy

# 1 797
Накрая как Динко се изправи,излезе от затвора наполовина и почна да се моли да го пуснат,с един такъв глас..."Какво толкова съм направил?!"...наистина ми стана гадно!

# 1 798
  • София
Гадно е! Всички, които са вътре в къщата са гадняри!

# 1 799
Ох...аз добре че не можах да си пусна телевизора и го пропуснах.Joy..че като ви чета.....Stuck Out Tongue Closed EyesJoy
поне писА ли на Памела Андерсън да ти върне диаманта Rolling Eyes
Зъбчето са го отнесли онези маймуняци с носилката
Накрая как Динко се изправи,излезе от затвора наполовина и почна да се моли да го пуснат,с един такъв глас..."Какво толкова съм направил?!"...наистина ми стана гадно!
Динко наистина не е виновен , и има проблем с ръката. Тези му нанасят телесни повреди , като го връзват отзад.
И така го халоса желЕзото , че може да има сътресение. И на мен ми е жал, наистина ми дожаля много за това момче.
Да , и всичка ла...нари мълчаха , когато ББ го прати в затвора. Малодушни простаци , иди-отиии!

Общи условия

Активация на акаунт