Фермата 3 - 2017 г. - Тема 11 (20.11. - 26.11.)

• 62 147
  • 843
  •   1
Отговори
# 105
  • на село
Ухаа, пожар е това с чушките Smiley, ако съм аз, в най -добрия случай ще съм като Елена, въобще не търпя люто Rage

# 106
ами да, възможно е - пък и нали го е страх да не дръпнат любимата му на дуел, а Вили й е дружка и няма
да я извика, така че има логика

# 107
Не вярвам футболарчо да прави женски дуел. Чак пък и той не е толкова глупав нали? При един мъжки дуел хем гони пряка конкуренция хем не рискува неговата благоверна да си тръгне тази седмица и сериалът им да свърши. Калоян ще прати.

# 108
Дори и да не прати Калоян, той ще избере Станислав и той ще избере Калоян.
Сигурен съм. И е по-добре втората ситуация, защото Калоян ще си избира точките.

# 109
  • на село
Не вярвам футболарчо да прави женски дуел. Чак пък и той не е толкова глупав нали? При един мъжки дуел хем гони пряка конкуренция хем не рискува неговата благоверна да си тръгне тази седмица и сериалът им да свърши. Калоян ще прати.

И аз така мисля, дори Калоян си го знае, дано успее момчето, че е един от малкото стойностни играчи.

# 110
Прелагам Валерия сега да прасне една целувка на Алек...та дано се отървем..поне от единия.

# 111
За яд си е, тая Вал не се отказва, има си злоба в нея, явно не само спортна
Спий до 10 часа, цуни гуни с Алек, легни си в 2, земи имунитет и на Финал, е не е истина!

# 112
много грозно ми звучи като казва Алек 'дъртите' .. един-два пъти като казват на Гечо ;дъртьо' някак го приемам, но когато го казва в множествено число и пред гостите ми идва прекалено - не се ли усещат, че засягат всички

# 113
И сега защо всички са за Вал, на Марина й стана гадно, че не я подкрепи никой
И сега, вижте й злобата на Валерия, кротката тя

# 114
  • София
Браво на Марина! Бравооооо! Корава чеченка е, спор няма.

# 115
  • ново
Галя е родена на 10 октомври, значи гледаме доста назад.

# 116
Браво на Марина. Много се кефя, че Станислав не взе имунитет, искам го на дуел,да го видя колко е силен. Според мен ще е ратай, първи дуелист и ще дръпне Гечо, и Гечо е аут.

# 117
  • Буркина Фасо
къде се намира диджея когато им пускат музика?

# 118
Галя е родена на 10 октомври, значи гледаме доста назад.
Излиза, че гледаме шест седмици назад.

# 119
На Галя какво й е сем положение? За един приятел питам?

Общи условия

Активация на акаунт