Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 61 270
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Хинова постъпи мега тъпо, така ли се взима такова решение?

# 286
Аз прооуснах малко една част, Хинова обясни ли на Мазов за сурогатната майка предварително или директно го заведе на среща с нея??

# 287
Директно го заведе там и пльос - тя ще износи нашето бебе. Close

# 288
На финала гледаха на фона на музика като в индийски сериал
Много смешни бяха

# 289
Директно го заведе там и пльос - тя ще износи нашето бебе. Close

Супер тъпо! Смятам, че колкото и да е отворен човек към подобни идеи, такава постъпка би го отблъснала със сигурност.

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 22:06 от Ванилия"

# 290
  • Кърджали
Хинова постъпи много гадно. Мазов ще е в пълното си прави да се сърди. Не трябваше без да го обсъдят първо заедно,трябваше да се опитва да го убеди. Така зад гърба му да действа беше кофти.
Макар и адски да ме дразни с нерешителността си, моментът в който Банков се чудеше дали да прати СМС-а или не ми хареса. Нерешителен, влюбен, надявам се осъзнал колко е сгафил,  нека се потормози мъничко. Та следващият път да се позамисли малко преди пак да тръгне да прави глупости.
Калин си ми харесва и днес

# 291
  • тук, на мястото си
Не ми хареса серията, много скучна ми беше. И пак недомислици за  пациенти.

# 292
Тя на практика с поведението си каза - аз решавам, а ти само ще бъдеш уведомен. Това и за дребно решение е недопустимо, камо ли за нещо толкова фундаментално.

Александра, а на мен точно нерешителността му много ми хареса. Вече го няма самоувереният мъж, който си позволява да каже „качвай се” или „тръгвай си”. Това беше един съвсем малък откъс, а видяхме толкова много - тревогата му как е тя, желанието да бъде с нея, страхът да направи крачката към сближаването им, несигурността как ще реагира тя на поканата му. Тормози се и много ме радва - хем това показва чуествата му, хем лекинко злорадствам, защото така му се пада Grin

# 293
  • София

Абсолютно съгласна Hands Plus1

# 294

Абсолютно съгласна Hands Plus1
И от мен  newsm10
Явно сценаристът на предишните два епизода е зает с нещо друго .
Днес пак заложиха не на нещо смислено , а на шокиращите случки - мъж с нещо си забито в трътката , жена с  оперирана за разкрасяване п-еперудка и т.н., а накрая  Лорчето заведе Стефчо в едно кръчме и изтърси - тя ще ни износи бебето , ....дай  някой лев !

# 295
Ели, много точно Joy
Затишие пред буря е това, наближаваме финалния щурм и би трябвало тогава да има много екшън. И Виолета ще се развихри, и любовите трябва да ги оправят...сега събираме сили Grinning

# 296
За Мазов мога само да кажа: развалиха хубавия човек.
Но така е, като не слушаш майка си...

# 297
Епизода ми хареса.
Физиономията на Захариев като разбра за курса беше безценна, усещаше се щастието, което изпита в този момент Joy .Аз не обвинявам Галя ,тя е млад, обещаващ специалист(проявявайки инициатива да се развива) и ако Захариев очаква да е постоянно в сянката му, ще е голям проблем.Вместо да я подкрепи в начинанието,той се сърди,а и не трябва да я обвинява за това,че имаше смелостта да го сподели на Банков(за обучението),нещо което той не направи заради каква причина не е ясно.
Лора-съгласна съм с мненията ви,че постъпи много тъпо взимайки подобно решение без Мазов(все пак говорим за дете,а не какво ще вечерят).Да иска да има дете(биологично) на всякаква цена,но да изключи Мазов  и просто да му го изтърси така,нищо чудно защо ще е ядосан следващия епизод.
Банков-хем се радвам,че се мъчи ,хем ми стана мъчно за него.Исках да й прати смс-а,но в същото време не, за да се попържи малко на бавен огън и той,топката е в неговото поле както се казва,май Зорница го остави сам да поеме инициативата този път.
А от следваща седмица започва с тежката артилерия-Виолета.Трябва да започват да разплитат възлите,които направиха досега,че то не остана време,а те са доста.

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 23:41 от maichetoo0o

# 298
  • София
Ще вземат да наблъскат всички развръзки в последния епизод - по стар техен обичай. Локуми, локуми, и после изтърсват всичко в един епизод - последния

# 299
  • Там,където се събуждам щастлива.
Актьорът, който играе Йосиф, играе ли в театъра? Или в други филми?

Общи условия

Активация на акаунт