Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 980
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Сега остана да й докарат някой инфаркт на Кръстева с тази новина за пенсионирането. Dizzy Face

Гледам в другата серия пак ще ни занимават с крадеца Васко.

# 466
От епизода излезе, че все едно само един педиатър има в болницата. Кръстева да я пенсионират, че да дойде другата на нейно място.

Иначе, момичета, да ви споделя под секрет - на доц. Банков сръбският му е също така добър както и немският Mr. Green

# 467
Пак изпуснах- какво каза Захариев на Банков при асансьора? Нещо за пари беше, но чух само края.
И момента с говоренето на сръбски съм изпуснала. 😶

# 468
Аа, това със сръбския го слушах на живо. Аз не се изразих ясно Ill

# 469
От епизода излезе, че все едно само един педиатър има в болницата. Кръстева да я пенсионират, че да дойде другата на нейно място.

Иначе, момичета, да ви споделя под секрет - на доц. Банков сръбският му е също така добър както и немският Mr. Green
О,а английският му е отличен Simple Smile
На теб ли ти говори на сръбски ?Grinning

# 470
Гледах го тази вечер в една постановка, много е чаровен. Innocent

# 471
Пак изпуснах- какво каза Захариев на Банков при асансьора? Нещо за пари беше, но чух само края.
Говориха си,че бъдещето на медицината е в роботиката....Банков му каза,че болницата няма пари дори и при намаление на цената на Да Винчи и липса на персонал обучен за работа с робота.........Захариев му каза ,че може да се закупи чрез евро програмите.(по този начин е закупен 2-я  в Плевен,първият е финансиран от държавата)

Не мисля,че Банков ще пенсионира Кръстева не само защото е чудесен лекар,а и като знае защо се предполага да го направи.Не го беше страх да пренасочи пари от градинката за да спаси урологията,не мисля че ще се поддадена на натиска сега.

Fairy спомена,че се дебнат.....в момента не съм сигурна кой е котката и кой е мишката.Май се очертава Зорница да вади душичката на  директор Банков с памук,така бавно,нежно като с перце Grinning

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 00:58 от maichetoo0o

# 472
  • Там,където се събуждам щастлива.
Захариев потвърди писаното от мен - Галя е по-щадяща в операциите от него  Grinning

В края на филма стана ясно, че го е казал, за да я защити. Доблестно от негова страна!

# 473
Много неща ми харесаха вчера в епизода:
Постъпката на Захариев спрямо Хинова беше много благородна - така хем защити жена си, хем махна огромен товар от плещите на Хинова, която до този момент страдаше, че е могло да се направи нещо по-добро.
Поведението на Галя накрая на филма и опита ѝ да успокои мъжа си, за когото честно казано, тази вечер ми стана мъчно.
Отношението на Калин към Наталия - търпелив, любящ, подкрепящ и чакащ да ѝ дойде акъла в главата Grinning
Хареса ми дори поведението на Виолета - да, тя си е зла гад и всички го знаем, и си е свикнала да прави мръсотии и да играе по свирката на разни хора, но въпреки това се видя огромното ѝ нежелание да подлее вода на Кръстева.
Разговорът на Захариев и Банков - двамата биха могли да бъдат добър екип и Захариев даде добри идеи на Банков. Всъщност, още в самото начало Евгения каза на Банков, че ако се облегне на екипа си, ще му бъде по-лесно. Той в началото изобщо не взе под внимание съвета ѝ, но сега го гледам, че малко се смекчава в поведението си.
Ненева и Банков много ми харесаха също - едно на ръка, че Ненева е страхотна актриса и успява да пресъздаде образа на сестрата едно към едно. Второ, че с една сцена успяха да поставят на масата един проблем, който според мен съществува във всяка болница - подчиненото положение и незачитането на сестрите от страна на лекарите. Хареса ми и топлината, с която директорът се отнесе към сестрата.
И накрая бих казала две добри думи за сценаристите/режисьорите/който там е отговорен и за начина, по който вече втора поредна серия с две сцени от не повече от минута (писането на смс-а от страна на Банков и припкането му след Огнянова) успяват да предадат много силно вътрешната борба на един мъж и неговите чувства.

На другия полюс са ми Мазов и Хинова, които дълбоко съжалявам, че ги удавиха в темата със сурогатното майчинство. Сега ще имаме епизоди наред агония, съмнения и разправии да бъде или да не бъде...много повече щях да се радвам, ако го бяха оставили да се роди пустото бебе и след това ни показваха поредица от комични ситуации покрай отглеждането му.

# 474
Накрая Галя и Петър изглеждаше, че се сближиха след всичките недоразумения и проблеми, но на мен ми изглежда повече като затишие пред буря. Когато нещо започне да се подрежда добре в този сериал то е за много кратко докато измислят какво ново да им скроят.

# 475
  • София
Стана ми жал за Пешо и Галя.

А Мазов и Хинова всеки път ме разтапят: "Стефане, моля те!" и той веднага й угажда.

Калин ми хареса, но Наталия вече не я издържам.

Ненева си остава моята любимка.

# 476
  • София
На мен ми хареса първото отиване на Ненева при директора, от второто мисля, че нямаше смисъл.

# 477
  • София
На мен ми хареса първото отиване на Ненева при директора, от второто мисля, че нямаше смисъл.
Май не набра смелост да сподели за черния списък. Интересно, дали Тасев ще натопи Добрева за снощните изцепки.

# 478
Въпреки, че напоследък смекчиха малко поведението на Наталия, то все още е неадекватно на реалността и дразни. По нейния безумен начин на разсъждения се чудя защо изобщо остави бебето. Да се роди и пак тъкмо да си помисли, че нещо хубаво може и на нея да се случи и да започнат проблемите за да й докажат противното.

# 479
Интересно, дали Тасев ще натопи Добрева за снощните изцепки.
Тасев според мен все още трупа негодувание към самозабравилата се Добрева и очаквам много скоро да избухне и да се намеси подобаващо за да я принуди да се кротне малко. Вяра вече не мога да я понасям.

Общи условия

Активация на акаунт