Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 61 254
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Според мен съмнението трябваше веднага да падне върху шофьора, защото само пред него сестрата сподели, че ще купува подарък, явно беше скъп телефон.

# 241
Защото отвориха момичето за апендицит. После стана ясно, че има и друг проблем.

Чуденето ми беше дали при операция на апендицит вече няма проблем какъвто и да е коремен хирург да я направи, независимо, че е дете.

# 242
https://nova.bg/accents/view/2017/11/23/199374/%D0%BE%D1%82%D0%B … 1%8F%D0%BB%D0%BE/
Параноята ще хване здравата Захариев,ще бъде интересно дали все пак ще повярва,че Галя не прави нищо лошо и не си е приписала идеята му като своя.
А Мазов май няма да остане очарован от идеята за сурогатната майка.

# 243
Захариев има толкова голямо его, че не може да преглътне мисълта, че някой може да е добър колкото него или дори и по-добър. Стилиянова отказва да стои в сянката му и него това адски го дразни. Сблъсъкът между двамата довечера ще бъде интересен.

# 244
https://nova.bg/accents/view/2017/11/23/199374/%D0%BE%D1%82%D0%B … 1%8F%D0%BB%D0%BE/
Параноята ще хване здравата Захариев,ще бъде интересно дали все пак ще повярва,че Галя не прави нищо лошо и не си е приписала идеята му като своя.
А Мазов май няма да остане очарован от идеята за сурогатната майка.

И пак нищо за Огнянова и Банков Sad
Защо ни оставят така на сухо ?

# 245
Захариев има толкова голямо его, че не може да преглътне мисълта, че някой може да е добър колкото него или дори и по-добър. Стилиянова отказва да стои в сянката му и него това адски го дразни. Сблъсъкът между двамата довечера ще бъде интересен.

Според мен Захариев има основание да е сърдит на Галя. Той сподели пред нея за желанието си да представи идеята за закупуване на оборудването Да Винчи, а тя използва неговото отсъствие и проведе разговора с Банков. Ами не е ок това. И на всичко отгоре болницата ще финансира единствено нейното обучение за работа с новата апаратура. Т.е. не стига, че Стилянова взе чужда идея и блесна пред директора, а и след обучението ще е единствената, която ще може да работи с техниката и при добро желание ще обучи и Захариев.
Да не говорим, че ако не беше Захариев и протекцията му, тя отдавна щеше да е изхвърчала от болницата. А и винаги ще стои съмнението дали ако Захариев беше направил операцията на Хинова нямаше да успее да запази матката й.

# 246
  • Разпиляна във въображението
Галя представи пред Банков апарата като идея на Захариев, а не нейна. И кого да изпрати Банков - млад лекар, който е в началото на кариерата си, или застаряващ такъв с проблеми в ръката.

# 247
Имам спомен, че тя представи идеята пред Банков, след това той я пита дали Захариев е наясно и тя каза, че е запознат и идеята е негова. Ако Банков не я беше попитал, можеше и изобщо да не спомене за Захариев.

# 248
Освен това, аз, ако имам някаква идея, бих предпочела сама да я представя на шефовете си, а не да я представя някой колега, па било то и от мое име.
Доста подло постъпи Галя като колега, да не говорим, че те са и в лични отношения.

# 249
Така е, да, тя намеси Захариев едва след като Банков я попита дали знае. Но тогава каза, че Захариев я е помолил да задвижи нещата. Каквато и да е била първоначалната ѝ идея, не си е приписала чужди заслуги. Той ѝ е партньор, би трябвало да се гордее с нея и да я подкрепя в желанието ѝ да се развива. Дори да има този сертификат, дори да закупят този робот, то е ясно, че той има място в болницата и е ценен кадър, няма какво да се фръцка и да се сърди.

# 250
  • Разпиляна във въображението
А кой е спрял Захариев да я представи? И без това дълго време се щураше в болницата и освен да се заяжда с Галя, да я обвинява, че му иска поста, да я отблъсква и обижда, той друго не правеше. Галя не излъга, не премълча, а можеше да го направи. Може да не е започнала с думите, че Захариев предлага... но и не замълча. Последна грижа на професора беше точно за апарата.

# 251
Аз не съм наясно какво представлява този робот, но мисля, че нейната цел да го предложи, бе Захариев да работи с него, ако ръката му не се възстанови. Защото той е прекалено горделив и въобще не искаше да признае, че има проблем, какво остава пък да търси помощ от директора.

# 252
Аз не съм наясно какво представлява този робот, но мисля, че нейната цел да го предложи, бе Захариев да работи с него, ако ръката му не се възстанови. Защото той е прекалено горделив и въобще не искаше да признае, че има проблем, какво остава пък да търси помощ от директора.
И аз си мислех, че го прави заради него, но фактът, че тя иска да е първата, която да посети курсове, говори, че все пак мисли за себе си.
От друга страна, за мен лично е непонятно как е възможно двама партньори в живота да имат такова съперничество, каквото го прави Захариев.

# 253
Робота оперира безкръвно,управлява се чрез конзола,ето тук намерих едно видео,прави се операция на грозде(чрез симулатор)

Но при операция трябва не само човек управляващ конзолата,но и сертифициран лекар до пациента и мед.сестра,а консумативите за робота са много скъпи.Не знам как обаче смятат,че ще ги спонсорират с повече от 4 милиона лева(колкото струва един такъв робот)

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 14:29 от maichetoo0o

# 254
Робот със сигурност няма да има, но интригата покрай него е гарантирана.

Общи условия

Активация на акаунт