Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 61 264
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Робот със сигурност няма да има, но интригата покрай него е гарантирана.
Е ако няма да има робот, защо ще пращат Стилиянова да се обучава?

# 256
Това за обучението Банков ли го потвърди? Доколкото помня беше скептичен.

# 257
Това за обучението Банков ли го потвърди? Доколкото помня беше скептичен.
В промото за довечера Банков моли Захариев да предаде на Стилиянова, че е задвижил нещата да я включи в екип за обучение за работа с робота.

# 258
Е ако няма да има робот, защо ще пращат Стилиянова да се обучава?
Защото дори и за филма да се окаже, че "някой" е направил дарение на практика няма от къде да го вземат за да го покажат в поне една серия. Галя вероятно и тя има нужда от отпуска или други ангажименти и ни подготвят, че ще отсъства по някое време заради курсовете. Иначе не търся логика защо ще я пращат на курсове след като болницата едва се вписва в бюджета, а него последно отказаха да го увеличават. С или без робот интрига ще има.

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 15:01 от Анонимен

# 259
Робота е спряган из новините, известен е, така да се каже, едва ли много хора разсъждават задълбочено колко струва, за сестри и консумативи и подобни неща, а звучи добре. + Галя ще може да отсъства, а и заформиха добре интрига със Захариев. На мен тази сюжетна линия ми е окей

# 260
  • София
И в дъното на цялата драма пак е Виолетка 😁. Именно тя подтикна Галя да говори за робота с Банков докато Захариев го нямаше.

# 261
  • Някъде на път....
И в дъното на цялата драма пак е Виолетка 😁. Именно тя подтикна Галя да говори за робота с Банков докато Захариев го нямаше.
Е как иначе?
Нали интрига трябва да има... Simple Smile
А Виолетка си играе ролята супер - възхищавам ѝ се!

Как е името на актьора, който играе ролята на Васко?  newsm78

# 262
Васко шофьорът ли беше? Ако да - името му е Веселин Ранков.

# 263
  • Някъде на път....
Васко шофьорът ли беше? Ако да - името му е Веселин Ранков.

Благодаря!
Чудех се защо толкова много ми прилича на Краси Ранков....  Embarassed

# 264
За закупуването на робота винаги могат да измислят нещо от сорта, че е с пари от евросредства (т.е. спечелен е някой европейски проект).

# 265
За закупуването на робота винаги могат да измислят нещо от сорта, че е с пари от евросредства (т.е. спечелен е някой европейски проект).
А може и да успее да издейства финансиране от общината и това да е неговата малка победа Simple Smile

# 266
  • София
Захариев се държи типично за повечето мъже - не може жената до него да е по-успяла. Сръдните му са направо неуместни. Дай сега, понеже той не може да оперира, защото има проблем с ръката и Галя да седне с него и солидарно да не се развива.

# 267
Добре развиват неизбежните проблеми когато и двамата в семейството имат еднаква професия, амбициозни и работят на едно и също място. Хинова-Мазов в началото на това и Галя-Петър в по-напреднал стадий.

# 268
Искам да използвам темата за нещо лично.
Искам да ви помоля, да не се обръщате към мен с: Барби, бурбундела, барба, барбофръц, пърцуца и др.
Искам да помоля да ми казвате Барбарела, защото майка ми така ме е кръстила. На дядо ми Барбарон.
И няма да й е приятно на жената да прочете, как наричат детето й. Тя не влиза във форуми, тя изобщо не използва интернет, де. Но хипотетично си представям, че използва и чете.
Освен това, от малка съм свикнала да не ми казват на галено.

# 269
Това някаква шега ли е или имате нужда от консултация с някой от липсващите специалисти в Св. Кирил.

Общи условия

Активация на акаунт