Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 973
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Крайно време е да изритат Вяра от болницата. Още когато тръгна да скопява пациент трябваше да бъде уволнена, но Романова я помилва.

Ако Захариев изневери на жена си ще е долно. Тя всячески се опитва да му помогне, а той... Зрял човек. Доцент. Тц, тц.

# 496
Я разкажете на негледалите предните сезони Верчето какво се е вихрила и кого е искала да скопява Simple Smile

# 497
  • София
Не си спомням точно, беше пациент, за който май имаше съмнения, че е насилвал жени или нещо подобно. Или май само Вяра го вярваше това. Но няма значение, той бе на операционната маса и тя тръгна да го скопява и ако не беше бързата намеса на Врабчев (ако така се казваше, този анестизиологът с бръснатата глава) онази му работа си заминаваше. И Романова я покри, защото Вяра и беше любимка. Това се случи през миналия сезон.

# 498
Благодаря Simple Smile. Явно още от самото начало е имало признаци на лудост у Верчето Grin

# 499
Аз пък сега гледам в първи сезон, че Калин се оказва стерилен, а после чакат бебе с Наталия. Как стана това? Grinning

# 500
  • София
Никога не е бил стерилен. Един негов приятел и колега си беше направил шега с него. Да му върнел за нещо друго и така. По-късно се разбира.

# 501
  • София
Пациентът си беше рецидивист престъпник, който лежи в затвора за изнасилване и го докараха за нещо спешно и Верчето реши да го излекува и от престъпленията му.

# 502
  • Другата България
Като цяло забавен епизод. Grinning Хареса ми, смях се много. Тъпо малко това с Пецан, но според мен ще е еднократно, дано не са измислили нещо друго сценариститИ.
Как се фръцна Огнянова като видя Банков, и той как тръгна с подскоци след нея - но къде изчезна мотора, нещо съм пропуснала или времето вече не е за мотоизпълнения? Thinking

# 503
Според мен той ходи напоследък с кола, да е подготвен, в случай, че по някое време Зорница му върже Laughing

# 504
  • Другата България
Според мен той ходи напоследък с кола, да е подготвен, в случай, че по някое време Зорница му върже Laughing
Grinning Sunglasses Има резон да ти кажа, ама пък нищо не прави по въпроса!

# 505
Какво да направи, Мери, на него му свършиха полезните ходове. Покани я на театър, не отиде, заведе я вкъщи, изгони я, тя въпреки всичко му прости, той пак я отблъсна. Мисля, че е напълно наясно, че ако иска да я спечели, трябва да я накара да му повярва. Обаче той сам не вярва на себе си. Затова не му остава друго, освен да се надява да се сблъскат „случайно„...

Между другото, искам да изкажа крайното си неудоволствие от новата премяна на Огнянова, това тъмно синьо е ужасно, да й върнат розовкото!

# 506
  • София

Joy Ох, много се смях на това!

Поне прическата на Огнянова ми харесва повече сега, преди беше като разплетена кошница. И да - розовкото й отиваше повече

# 507
  • Другата България
Какво да направи, Мери, на него му свършиха полезните ходове. Покани я на театър, не отиде, заведе я вкъщи, изгони я, тя въпреки всичко му прости, той пак я отблъсна. Мисля, че е напълно наясно, че ако иска да я спечели, трябва да я накара да му повярва. Обаче той сам не вярва на себе си. Затова не му остава друго, освен да се надява да се сблъскат „случайно„...

Между другото, искам да изкажа крайното си неудоволствие от новата премяна на Огнянова, това тъмно синьо е ужасно, да й върнат розовкото!
И като се сблъскат случайно, какво следва? Пак обичайните подмятания и накрая - нищо.
То не остана за кога да се развиват нещата, освен ако не ги претупат набързо.

# 508
Според мен тя е готова да му се довери,но само ако той го направи,а именно като и сподели за мистериозните обаждания от Германия.Тя подозира,че именно те са причината за студеното му отношение към нея-наличие на друга жена там,защото като го попита дали има друга той замълча,а за повечето хора мълчанието е потвърждение.

И аз съм от хората,които искат да й върнат розовия екип Smile

# 509
Да, няма да свърши работа някоя покана за излизане или от рода, той затова е толкова колеблив, защото знае, че трябва да направи нещо много повече, а не е готов за това. Иска да е покрай нея и затова се мъчи поне да я засече, обаче и това не му се получава. Изобщо, не му е леко, но така му се пада Grin

Мелинда, на мен пък ми липсват рошавите къдрици на докторката, някак си ми бяха като символ на свободния й дух, сега като я гледам такава пригладена и ми става някак мъчно за нея. Продължавам да съжалявам, че не я сближиха с никого и така ще си останем без да научим нищо за нея...

Общи условия

Активация на акаунт