Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 969
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Да, няма да свърши работа някоя покана за излизане или от рода, той затова е толкова колеблив, защото знае, че трябва да направи нещо много повече, а не е готов за това. Иска да е покрай нея и затова се мъчи поне да я засече, обаче и това не му се получава. Изобщо, не му е леко, но така му се пада Grin

Мелинда, на мен пък ми липсват рошавите къдрици на докторката, някак си ми бяха като символ на свободния й дух, сега като я гледам такава пригладена и ми става някак мъчно за нея. Продължавам да съжалявам, че не я сближиха с никого и така ще си останем без да научим нищо за нея...
О да,ще трябва да се постарае и то много.Неговото хем вълка сит,хем агнето цяло няма да мине.Или ще е честен докрай с нея, или ще му бие шута за постоянно Smiley
И мен ме е яд,че не я развиха добре като отделен герой,а  само като  любовен интерес на Банков.Поне с него да бяха разказали нещо за нея,единственото нещо,което знаем - добър специалист, приключила лоша 7 годишна връзка, обичаща сладко.

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 18:33 от maichetoo0o

# 511
  • София
Може пък да й доразвият образа... Има още някоя и друга серия до края... Sunglasses

# 512
Оф, кой тъпак прави прическата на Виолета??
Ужасен бретон, който почва от тила й..

# 513
  • София
Айде да вземат да се сдобряват вече Калинко и Наталия, че... аман!

На Наталия бяха забравили да й сложат корема... или на мен така ми се стори

# 514
  • ту тук, ту там
Напротив, направи ми впечатление точно коремът ѝ! Peace

# 515
  • София
Виолета е отвратителна  ooooh!

# 516
  • Ню Йорк
С тая ли ще изневерява доцента?

# 517
  • София
Ха, какъв кеф - Огнянова как го резна Банков!
Да, сега й се видя корема на Наталия като беше седнала

# 518
  • Кърджали
Хихи, хареса ми как Банков удари в стената с Огнянова.  Трябва да се потормози малко

# 519
Васко защо се лепна за Жекова?

# 520
Любовницата на Захариев играеше в "Етажна собственост". Там ми беше противна. И тук ми е..

# 521
  • София
Тцттцтц.  Naughty

# 522
Браво бе, Огнянова!!!!! Мислех, че ще поддаде, харесва ми, че показва характер

# 523
Тъпо, тъпо, чак вдлъбнато. Добре, че нищо не се получи между доцента и певицата.

# 524
  • София
Тъпо, тъпо, чак вдлъбнато. Добре, че нищо не се получи между доцента и певицата.

За сега.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт