Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 962
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
М да...тъпо това с доцента Stuck Out Tongue Winking Eye

# 526
  • тук, на мястото си
Леле, да не повярва човек колко е сЮриозен  Пешко,  не можел, че жена имал. Браво!  Честно казано мислех, че сценаристите  ще го пожертват  заради едната интрига.

# 527
Много добър епизод!!!!
Защитата на всички за Кръстева беше страхотна Hands Clap дори Вяра се застъпи
Сцената на Кръстева в кабинета на директора-невероятна просто. Hug
Калин и Наталия ей най-после след толкова епизода така да им се радвам Heart Eyes Hug
Горещ и без захар,ох Банков ме разби с това Joy ,а Огнянова как се направи,че не го разбира и го отряза Joy .
Много ми хареса Зорница въпреки,че я целуна не се предаде -точно така мъчи го,мъчи го Joy
Захариев-браво не се поддаде,осъзна какъв диамант има вкъщи Hands Clap
А и следващия епизод се очертава да е много интересен.Тея да не уморят бившия на Романова.

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 21:21 от maichetoo0o

# 528
Няколко епизода се разминахме без жертви и сега на Романова мъжа ще морят Grin

# 529
Кръстева при Банков - браво за писалия текста!

# 530
Няколко епизода се разминахме без жертви и сега на Романова мъжа ще морят Grin
То скоро не сме имали мъртъвци,май от пациента на Огнянова ако не се лъжа.
Като са писали сценария за тоя епизод,явно са си пили хапчетата сценаристите,да ги пият по-често Smiley

# 531
На Романова  пръдлежът  като се сдуха , ще  се върне при жена си , защото младото гадже ще го  отсвири . Такива дърти "любовници" унижават жените си , а после се връщат с подвити опашки . Познавам такова семейство и ми е странно ,че жената го прибра обратно  newsm78
Хубавичко им се получи с Кръстева -всички колеги я защитиха , интересно какво ще измисли сега  змията Вили.
Историята с  Магда и Васко не ми е толкова интересна .
В промото дадоха ,че има някакъв шанс за Калин и Наталия  Praynig .

# 532
Аз пък си мисля, че Петър като погледна хапчетата и размисли. Предполагам си помисли, че дори и с тях може да се изложи и точно това го спря. Дори си намери добро оправдание. Иначе защо му трябваше да започва, ако само Галя му е в главата. Чак когато се прибра и видя отново как се отнася Галя с него размисли и преосмисли поведението си.

# 533
И аз така мисля за Пецко. Не се отказа защото ще нарани Галя, а се уплаши, че и този път няма да му се получи.

# 534
Кръстева при Банков - браво за писалия текста!
Много, много силна сцена.
Благодаря на този, който вкара Вергов в сериала. Много успокояващо ми действа. Много на място играе.

# 535
  • ту тук, ту там
Аз заради Вергов прогледах пак сериала! Embarassed Че се бях отказала предишните два сезона, само темата следях, за да съм в час какво се случва горе-долу! 😊

На мен много ми харесват сцените между Наталия и Калин, успяват да ме развълнуват! ❤

# 536
Безкрайно ми харесва топлината, която струи от Банков, когато говори със свестните хора в болницата.
Много силен епизод, от началото до края. Калин и Наталия бяха страхотни. Понякога, дори и любимата ти да си е изгубила ума, е добре да не се предаваш и да се бориш за любовта си.

Някой моля да ни обясни с тая метафора с мотора Банков какво искаше да каже, че тая вечер нищо не му разбрах Flushed

# 537
Аз слушах само с едното ухо, но мисля, че искаше да каже на Огнянова, че с нея положението е усложнено, както шофирането на мокър участък, който допълнително се усложнява от това, че е под наклон. (МПС-то се ускорява едно от наклона, отделно от мократа настилка - става доста нестабилно)

# 538
  • Варна
Какво точно каза Банков? За гумите и мотора?

# 539
Какво точно каза Банков? За гумите и мотора?
Че напоследък се чувства все едно кара по мокър път под наклон и с изтъркани гуми.
Аз разбирам принципно какво иска да каже, но като св има предвид, че точно той си изтърка гумите, не знам какво се оплаква Grin
Но пък днес колко много информация сподели с Огнянова, wow, аз на нейно място бих го приела като обяснение в любов Grinning

Общи условия

Активация на акаунт