Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 925
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Какво точно каза Банков? За гумите и мотора?
Че напоследък се чувства все едно кара по мокър път под наклон и с изтъркани гуми.
Такова каране си е чиста проба самоубийство. За да остане мотора изправен при така изброените условия, се иска не толкова майсторлък, колкото голяма доза късмет. Би трябвало да се сравни с израза "да ходиш по много тънък лед". Нещо такова...

# 541
  • София
Можеше и повече да мъцне Grinning
Това с мотора и гумите аз го разбрах, че искаше да й каже, че се страхува при всичките усложняващи отношенията им обстоятелства дали няма да се подхлъзне (каквото може да се случи при карането с изтъркани гуми по мокър асфалт)

# 542
Във всеки случай му беше зададена посоката на мислене - да видим какво обещание ще й даде, за да я спечели.

# 543
Но пък днес колко много информация сподели с Огнянова, wow, аз на нейно място бих го приела като обяснение в любов Grinning
Той сподели ама пак не това ,което тя иска да й каже.Май Банков не разбира ,че мълчанието в момента не е злато и продължава да изтърква гумите, и вероятността да катастрофира се увеличи главоломно.Притеснява се,че ще нарани нея или себе си?Но не може да му се отрече,че може да пази тайни-въпреки всичко продължава да мълчи,знаейки че  може да я загуби заради това.

# 544
А мислиш ли, че той изобщо осъзнава какво трябва да й каже? Щото като го гледам какъв е гламав, имам чувството, че пропуска какво точно се случва Grinning

Между другото, потресе ме фактът, че тя въпреки всичко отиде да говори с него и той за пореден път й каза, че е твърде уморен.

# 545
  • София
А мислиш ли, че той изобщо осъзнава какво трябва да й каже? Щото като го гледам какъв е гламав, имам чувството, че пропуска какво точно се случва Grinning

Между другото, потресе ме фактът, че тя въпреки всичко отиде да говори с него и той за пореден път й каза, че е твърде уморен.
Точно! Направо ми идеше да го фрасна. Все уморен бил, не му било времето...

# 546
Еми трябва да знае нали отиде при нея в кафето,а тя преди му каза първо да разбере какво иска и тогава да говорят.Трябва да е загрял,ама явно не е.

Умерен бил,ама не е уморен да я целуне....идеше ми да го цапардосам с нещо.

# 547
Самият той още в началото й каза, че не е жена, която не обича да се ангажира. Сега обаче, сякаш му се иска да си я целува, когато си поиска, ама тя да не очаква нищо от него и той да не се ангажира с нищо...прощавам му само защото приемам, че е объркан и се бори със себе си.
А и защото ако й се разкрие, всичко ще се оправи, ще се вземат и няма да има за какво да страдаме още 15 епизода Grinning

# 548
Е38: Стилянова - много Ънсекси ми се стори, докато събуждаше либидито на Петре. По-добре да си седи с престилката ... Банков - зае*а матьора и се завихри с баварец?! Поне да можеше да го паркира... Вилиту все по-неузнаваема ... Пецамун какъв влажен поглед хвърли на дилдото на пациента, а после как се натискаше на Банков ... Огнянова също погрозняла ми се стори, но с флекса изби рибата - напомни ми за кифлата от черешката, която май дрелка мандръсаше ... Калинко завалията ко сЪ натиска на оная, която пуска такива усмивчици зад гърба му и тайно се подмокря ...

Единствено в новата ми любимка Ненева има живот и израстване вече трети пореден епизод!

ПС: къде беше продуктовото позициониране, че нещо не го видях?

Е39: Коко всеки път ли ще умира, когато Магда има свалка? Калинко все по-жален, не мога го гледам вече ... Банков пак го досърбя ... Дали ще разберем някога с кого говори в Германия?

126/8 подписа в подкрепа на д-р Кръстева?! Уау

Айде Йоско и Ненева да се взимат, че да гледаме една нормална двойка най-накрая.

Коя е актрисата в ролята на певицата, че ми е много позната?

Като цяло много нелогичен и непоследователен сериал – анонсът на Е40 го доказва с пълна сила. Заради последните 2 епизода, трябваше да си припомня и тези от миналата седмица и пак не схванах идеята на сценаристите. Постна работа тази седмица, дори и кръв нямаше по пациентите и в операционните ...

# 549
Самият той още в началото й каза, че не е жена, която не обича да се ангажира. Сега обаче, сякаш му се иска да си я целува, когато си поиска, ама тя да не очаква нищо от него и той да не се ангажира с нищо...прощавам му само защото приемам, че е объркан и се бори със себе си.
А и защото ако й се разкрие, всичко ще се оправи, ще се вземат и няма да има за какво да страдаме още 15 епизода Grinning
Разбирам,че е объркан и има някаква вътрешна борба,ама ме дразни подхода му към нея-ходи при нея,целува я,но продължава да мълчи все едно пази държавна тайна,знаейки че тя иска повече.
Аааа предпочитам да ги гледам щастливи оставящите епизоди  Smiley , а не постоянно единия бяга другия го гони-макар,че играта е забавна с тях,погледи,намеци чрез метафори и т.н.

# 550
За последен път си го причинявам това,да чета пост на "отчаяния живот"Ама може ли такъв "отчаян"хейт,нещо смислено няма ли да се напише в тези чаршафи!

# 551
Амбър, същата работа. И то насред разговор, който върви тихо, кротко и, поне за мен, приятно. Все едно някой влезе заедно с вратата.

Между другото, щях да кажа за Добрева - тя не защити Кръстева, тя просто видя удобен случай да захапе Банков, който й е вече в черния списък - не я харесва и върна сестрата. Вендета! Grinning

# 552
Амбър, същата работа. И то насред разговор, който върви тихо, кротко и, поне за мен, приятно. Все едно някой влезе заедно с вратата.

Между другото, щях да кажа за Добрева - тя не защити Кръстева, тя просто видя удобен случай да захапе Банков, който й е вече в черния списък - не я харесва и върна сестрата. Вендета! Grinning
И за мен дискусията е приятна Simple Smile
Добрева доскоро припадаше по Банков,сега обърна рязко плочата.Ама и той, как само с поглед я изгони от операционната  Joy когато оперира с Мазов.

# 553
Галя показва толкова търпение, разбиране и грижа за Петър, че чак ми се струва понякога прекалено. Върнаха й положителния образ и ми стана доста симпатична през този сезон за разлика от това в каквото я превърнаха през миналия. Надявам се да ги оставят малко на спокойствие.
Странно защо Тасев някак го изолираха този сезон от основните съжетни линии и изглежда малко излишен.
Очаквам Добрева да се опомни или да си получи заслуженото. Прекалено толерантни са към нея досега.

# 554
  • Монреал
Здравейте,
От няколко дни ми се върти фрагмент от песен, помня че се появяваше в един от сезоните на Откраднат живот....в припева се пееше нещо от сорта на in my old shoes....
Само това помня, и ми върти в главата
Някой дали се сеща коя е песента?

Общи условия

Активация на акаунт