Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 884
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Скъсаха се днес от драматизъм. Повечето пъти смешно и абсурдно, но имаше и силни моменти. Йоско завалията рие ли рие, а все на гърба му пада ...

Серийната смърт беше излишна, но знаем хорър наклонностите на сценаристите, както и серийните целувки нарушени от Банков. Не разбирам обаче цензурата на романса между Жекова и Васко - винаги ги снимат отдалеч като почнат да се натискат. То вярно че сексът продава, но и пепеляшките стават баби ...

Дълга целувка за лека нощ ... Innocent

# 631
  • Пловдив
А Тасев дали това си пожела?Целувка ит Добрева,а? Simple Smile

# 632
Според мен - да Simple Smile
Хареса ми това, че Жекова все пак се замисли над думите на Йосиф. Подозирам, че след идното избухване на Васко, авантюрата ще приключи.

# 633
  • Разпиляна във въображението
Смъртта на пациентите беше много добра. Всички участващи бяха страхотни - Врабчев, Калин, Романова, питащия тъжен поглед на Добрева към Банков. Хареса ми.

Най-накрая Наталия бе разтърсена и според мен осъзна какво е причинила в онзи момент на Калин и Романова обвинявайки ги, че са убили баща й.

Не разбрах Петър и Галя за какво се скараха, но в крайна сметка сценаристите отново ги събраха накрая. Сладурчета  Laughing

Вяра не си доказа нещо в ръцете на Тасев, както си помислих, но определено не искаше някаква друга близост, освен до жив човек. Другата серия ще се сблъска с Ася  Simple Smile

Огнянова пак се набута в ръцете на Банков.

# 634
  • Кърджали
А аз си мисля че дали от страх да не остане сама, дали от слепота, ще си затвори очите, ще търси начин да го оправдае.За съжаление някои жени са склонни към това. Жалко ще е, но ми се струва така че ще стане.
Тежка серия беше, макар че началото и почти до средата не успях да гледам напълно. Та ще си го пусна да го гледам на спокойствие.  

# 635
И аз ще го гледам сега пак.Но схванах основната линия,спомних си за всички хора които съм загубила..Sad
Прекрасни бяха всички и наистина всеки искаше да докосне жив човек,да усети близост от жив човек.Толкова е тъжно когато някой си отива..
Жекова силно се надявам да се усети,не заслужава измамник,чак ми става неприятен Ранков ,така добре си играе ролята Simple Smile

# 636
Много добра серия, много са добри. Цяла серия си отревах. Толкова беше истинско.

# 637
Серията ме докосна много силно не само защото и аз имам дъщеря Мария, която точно както героинята този месец навърши 10г. Екипа става все по-добър в попаденията си с истории, които да разчувстват зрителя за да съпреживее с героите тяхната трагедия. Предполагам рейтинга е вече висок и ще решат да има и нов сезон.

# 638
Те официално казаха, че ще има пети сезон.
 Мириел, Петър изревнува, защото Галя оперира, а той - не. Направи й сцена, че оперира с младия им колега.

А Огнянова не се набута в Банков. Даде му подкрепа по много красив и ненатрапчив начин в момент, в който нямаше кой друг да го успокои.
Всички моменти на близост в епизода бяха много красиви, дори и този между Добрева и Тасев.

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 22:41 от Fairy

# 639
Серията и на мен ми хареса.
Огнянова малко ме дразни, хем иска да прави на недостъпна, хем не. Или си отстоявай позицията или досаждай.

# 640
Изисква се много сила да превъзмогнеш себе си и да оставиш дори за момент всички проблеми,недоизказани неща и болка настрани, и да дадеш подкрепата си на човека близък до сърцето ти.В този момент единственото нещо ,което желаеш е да намалиш болката му и да го накараш да се почувства по-добре,всичко останало няма значение.

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 23:38 от maichetoo0o

# 641
Може да сте коментирали, може и аз да съм пропуснала, но какво стана с немската афера на Банков?- визирам изключително важните  разговори, заради които накара Огнянова да си тръгне от апартамента му?

# 642
  • София
Нищо не стана. Нещата спряха дотук - не чухме повече нито за Германия, нито за разговорите. Надявам се скоро да има развитие по тази линия

# 643
  • Там,където се събуждам щастлива.
Прекрасна серия! За съжаление, понякога хората трябва да се докоснат до смъртта, за да се замислят!
И се появи първото дете, което играеше малко по-естествено (с еднорога)!

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 02:27 от Kalinka

# 644
Романова превъзмогна всичките си негативни емоции към бившия и успя да събере целия си професионализъм и опит трупан дори когато той й е изневерявал с друга за да направи всичко възможно да го спаси. Обаче след като не дадоха, че той по някакъв начин осъзнава какво й е причинил, не беше нужно да се разкайва и да иска прошка, но поне да беше казал, че съжалява за мен вече сценаристите го бяха отписали. Поне вината за това не падна върху Романова, а се измъкнаха с термините за летален изход в серия. Интересен беше обаче реда на такава серия. Първо жената и след няколко секунди мъжа сякаш дори духа му продължи да тича след по-младите жени.

Общи условия

Активация на акаунт