АГ клиника Селена-17

• 125 644
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам някоя от вас има ли отзиви за анестезиолог Кренчев?

д-р Петрова ,при нейното секцио, е пожелала д-р Кренчев  Wink

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 22:12 от ♥Elfita♥

# 106
Искам да попитам...вярно ли е , че ако родиш събота и неделя или в празничен ден се завишава цената на раждането с 50%???

# 107
Глупости...

Редактирам се, може и да има някакво доплащане ако е планово секцио, но едва ли при нормално или спешно раждане биха искали 50% отгоре.

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 11:54 от krassi14

# 108
  • Пловдив
Ако искаш да родиш, с планово секцио или с индукция на нормално раждане,  май наистина цената е завишена в почивни и празнични дни. Но с колко, нямам представа.

# 109
Обадих се в Селена от 01.01.2018г. имат нови цени..
нормално раждане 1250.00 лв
секцио                         1600.00 лв
Ако секциото е планово и желанието е да е събота, неделя или празничен ден цената се завишава с 50%

# 110
# 111
Ехеее, опасни са

# 112
Ако секциото е планово и желанието е да е събота, неделя или празничен ден цената се завишава с 50%

Това с избор на екип ли е или без?

# 113
  • Пловдив
Това с избор на екип ли е или без?

Изборът на екип не се заплаща.Освен Минев.На някои взима,на някои не.На мен лично не ми взе допълнително
С избор или без цените са такива

# 114
  • Пловдив

Здравейте,
Това са цените дори и да си здравно осигурен?
Извинявам се за въпроса, но тепърва се запознавам с цени и т.н.

# 115
# 116
Има ли някоя мама раждала в Селена НОРМАЛНО?
Аз съм за нормално и мисля да е там без избор на лекар,но колкото четох повечето са родили секцио,та се притеснявам дали ако отида за нормално и няма да си измислят причина за секцио.
И някой знае ли от кои лекари се състои екипа на самата болница,защото в сайта няма такава информация?

# 117
  • Пловдив
Аз съм за нормално и мисля да е там без избор на лекар,но колкото четох повечето са родили секцио,та се притеснявам дали ако отида за нормално и няма да си измислят причина за секцио.
И някой знае ли от кои лекари се състои екипа на самата болница,защото в сайта няма такава информация?
Здравейте, има доста жени, които раждат нормално в Селена. Смятам, че ако нямате предпоставки за секцио и желанието Ви е да родите нормално, никой няма да настоява за секцио. Относно екипа от лекари, има вече доста специалисти в клиниката, така че ще изброя имената на тези, за които се сещам, но със сигурност ще пропусна някой, така че другите момичета да допълват: д—р Минев, Матев, Ангел Ставрев, Даниел Ставрев, Светлана Петрова, Кръшков, Ненев, Топалова, проф. Пехливанов, Чалова. Тези работят в самата клиника. Иначе има и доктори, които само водят раждания на своите си пациентки в Селена: Амалиеви — баща и син, Даскалов / само секцио /, Карагьозов, Иванов. 

Последна редакция: ср, 27 дек 2017, 00:16 от Tsveti 1310

# 118
Родих нормално, въпреки че съм дребна и слабичка, и малко преди раждането (2 седмици) докторът се притесняваше размерът на главичката на бебка да не се увеличи още (тогава щеше да ме прати вече на секцио). Никой дори не е предложил секцио по време на самото раждане - не се притеснявай за това. Според мен биха го препоръчали само в случай на някаква медицинска причина.

# 119
Благодаря ви!
Някой ходи ли за запис на тонове там и каква е цената?
Вече съм в 39г.с , а моята АГ,която ме следи по ЗК и думичка не споменава за тонове,дори на видеозон не ме гледа вече защото не ми се полагало повече по ЗК. А си мислех,че сега накрая най-много  е необходимо да се следи.

Общи условия

Активация на акаунт