Коледните сладки може и да са корави, но децата на мамите от ИБ да са здрави!

• 46 395
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • Велико Търново
Кокосче, благодаря за новата тема! Нека ти донесе късмет! Kissing Face
Феичка, преди малко в "На кафе" говориха за деца с дефицит на вниманието. Предполагам си изчела всичко по темата, но все пак да кажа.

# 31
  • до едно тепе
Тук съъм.
Кокоси благодаря,че ме отмени. Темата е страхотна. Hug Дано е незабравимо късметлийска за теб Heart Eyes
Месечко не се притеснявай, след повръщане и разстройство е нормално няколко дни да запълва системата Whistling  Хубаво е,че са ви пуснали. Поне вкъщи ви е по-спокойно. Като те чета мога само да съм благодарна,че навремето ми спестиха гледането как слагат на Слав абокат.
Рокси дано Алекс се оправи скоро и без да го цепят.  Hug
Да се оправят всички болни Hug
Аз тръгна на физиотерапия за кръста, мама ми беше на гости, децата дърпат едно насам, друго натам. Трябваше на зъбар да ида тези дни,а взех че се разсополясах и за пореден път го отложих. Месец и половина вече не мога да стигна до там ooooh!

# 32
Кокоси,прекрасна тема,нека в нея ни съобщиш една прекрасна новина за малко кокосче.Тест може да правиш още на 10тия ден от трансфера.
Месечко,честито прибиране вкъщи.Дано повече нямате подобни преживявания.
Сигме,мерси за инфото за Бах.Аз взех капките Анти стрес и Сън,но на опаковката пише 16 капки ири 4 капки. По веднъж на ден ли се приемат и в какво количество-може вътре в листовката да пише,но директно ги засилих по куриер и не четох.Колко време се приемат,за да дадат ефект и след това как се продължава,за да не се появят пак симптомите?

# 33
  • NE
Минахме преглед и консултация при педи. Вилито е с вирус - разтройство и Т до 38 градуса. Не яде и е клюмнал.
Праща ни на консултация в Добрич, че ѝ се видя голяма главичката на Алекс спрямо гърдите. Мисля, че не го измери добре гърдичките, ама ще отидем.

# 34
  • Северозапада
Какви са тези "разстройствени" вируси зимно време Dizzy Face Бързо да му минава и да не се изпозаразите останалите!

# 35
  • shumen
Поспаланче,оправяй се скоро.
Цвете,да се оправя Вили и без болести повече.
Мраве,имало такъв вирус сега с разстройство и повръщане.
Ние сме на кожен тази вечер пак.Да видим сега какво ще измисли и ще изпише ли пак ново лечение.

# 36
  • до едно тепе
Има ги тези вируси още за съжаление. Слав в понеделник се беше изпуснал в градината. Вкъщи като го прибрах се изака рядко и слузесто. Дадох ентерол и пробиотик и яде картофено- морковена супа и с това се приключи. Сега съм в очакване на останалите. Той по принцип така леко ги кара и съм почти сигурна, че е това, защото имаше други болни деца от групата преди седмица две.

# 37
  • В къщурката на хълма на феите
я ми пуснете линк да ги разгледам тия капки на Бах ..

# 38
  • Бургас
Скрит текст:

# 39
  • София
Благодаря за темата Кокосче. И имаш много стиснати палчета от мен.

Всички болни да оздравяват.

# 40
А баш тия са мойте. Взимам си осем от тях http://aspenbg.com/rescue-remedy-p-101.html

# 41
  • shumen
Поспаланче,дано не е заразил и другите Слав.Аз имам колежка,която е със този вирус в момента и е болничен до края на седмицата.

# 42
  • Бургас
Колежката ми ползва спрея и тя твърди, че има голям ефект.
Аз като направих постравматичното, също ми даваха някакви капки да пия, може би са били тези, не знам , но най-вероятно е било това. При мен по-скоро нямаше ефект, а трябваше време, но постравматичното е много различно като диагноза и лечение и състояние, може би за това....

# 43
  • shumen
Ние ходихме на кожен.Изписа му Мицерал спрей и Кетозал шампоан сега за 20 дни.Ако няма подобрение напролет пак да го заведа.

# 44
  • В къщурката на хълма на феите
Кво значи напролет?!?!? Ми той може да е цъфнал и вързал за 4 месеца!!

Общи условия

Активация на акаунт