Коледните сладки може и да са корави, но децата на мамите от ИБ да са здрави!

• 46 400
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • shumen
Кокосче,на кожен ходихме,защото има едни петна по челото Дени.Според педи бяха Витилиго,но според кожната са едностранен лишей.Изписа ни за 20 дни Клотримазол за 20 дни и на Дукрие шампоан Келуал ДС първия път и ни викна на вторичен след това.Вчера бяхме и каза,че няма подобрение и изписа Мицерал спрей за 20 дни и Кетозал шампоан и ако няма ефект на пролет пак да го заведа.Да,но аз мисля да искам още едно мнение от друг лекар да видя той какво ще каже.Дадоха ми телефон на едно,но нещо не мога да я намеря.
А за Вас не си избързала с АБ.Щом има дъх от устата може да е гнойна ангина.
Месечинке,аз не бих рискувала и не дала АБ,а за стоенето вкъщи няма да коментирам.Все пак сте били в болница и е добре да го задържиш след това вкъщи по дълго.Аз миналата година го държах две седмици у нас след това,пуснах го и на втората седмица пак беше цъфнал и вързал и се върнахме в болницата.
Меци,а печатите бива ли ги?Аз след малко мисля да отскоча до Лидл,че Дени иска печатите?

# 61
Сега пък печати? Къде, че не видях. Няма да рискувам де, ама поне да ги видя.

# 62
  • shumen
Сигме,има дървени печати от 23 части на 7,99 лева мисля,че бяха.Моето диване иска от тях.

# 63
Няма ли ги някъде на брошура?

# 64
  • shumen
Има ги,но нещо не мога да я кача.

# 65
  • В къщурката на хълма на феите
Сигме има ги да - в брошурата за тази седмица
Дани много са симпатични, в пластмасова кутийка са .. Ема вече прилича на великденско яйце, обаче е толкова щастлива .. думи нямам .. добра покупка се оказаха Simple Smile

# 66
# 67
  • shumen
Благодаря Меци.Значи ще го огреят такива печати,ако има.След малко отивам до Лидл и дано са останали.
Бамба,да точно за тези печати става въпрос.

# 68
Да, тези са. Хммм, може и да се надявам че новата ми къщичка няма да стане на мармалад.

# 69
  • до едно тепе
 Laughing Нашата не става. Имаме една кутия с джъмбовски печати. Продават ги по един близо до касите. Онзи ден ми подпечата ръцете до лактите с Ана, Мики и Макуин. На всяко мое моля те не ми слагай печат се чуваше зловещ смях Mr. Green

# 70
  • shumen
Сигме,аз давам да слага навсякъде другаде,но не и по стените и мебелите.
Поспаланче, такива имаме,но не му са интересни вече,а и са много бледи.

# 71
Дани, пиши като ги пробваш, моля те.

# 72
  • В къщурката на хълма на феите
Сигме искаш ли снимка как изглежда печатаното с печатчетата?! някъде из къщи е листа, ако не го намеря ще накарам Ема да направи нови и ще ти снимам .. хубави са и ярки цветовете, ако тва се чудиш Simple Smile

# 73
  • shumen
Ок,Сигме.Ще пиша като се приберем и ги пробваме.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт