Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 45

• 129 119
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря ще потърся есенс

# 181
  • София
Момичета, някакъв крем за 50+ години да ми препоръчате? Майка ми харесваше някакъв с "екстракт" от охлюви, ама искам да ѝ подаря нещо друго. От какво сте доволни?

# 182
  • Бургас
Момичета, някакъв крем за 50+ години да ми препоръчате? Майка ми харесваше някакъв с "екстракт" от охлюви, ама искам да ѝ подаря нещо друго. От какво сте доволни?
В темата има много доволни от този:
https://www.aroma.bg/catalog/dneven-krem-aroma-intensive-wrinkle … educer-50-ml-473/
Има и нощен, а в сайта се предлага и комплект :
https://www.aroma.bg/catalog/podarachen-komplekt-aroma-intensive … nkle-reducer-480/
Ако не искаш он-лайн в момента е намален в ДМ.

# 183
И аз ти препоръчвам на арома и аз ги ползвам чудесни са кремчетата

# 184
  • Бургас
Аз съм една от доволните от Арома.

# 185
  • София
В темата има много доволни от този:
https://www.aroma.bg/catalog/dneven-krem-aroma-intensive-wrinkle … educer-50-ml-473/
Има и нощен, а в сайта се предлага и комплект :
https://www.aroma.bg/catalog/podarachen-komplekt-aroma-intensive … nkle-reducer-480/
Ако не искаш он-лайн в момента е намален в ДМ.

+ 1 за тези кремове! Страхотни са!  Hands Plus1

# 186
  • Deutschland
За 35+ стават ли тези кремове?

# 187
  • Бургас
За 35+ стават ли тези кремове?

Да.Няма значение дали пише 35+ или 50+.Ако си с мазна кожа вземи 30+,много са леки.Ако си с много суха,вземи 50+,че тези за 30+ ще ти дойдат недостатъчни.Има едни с Q10 на Арома пак,за суха кожа,за тях нищо не мога да кажа,не съм ги пробвала.

# 188
От есенс въобще не съм доволна от никой продукт аз. Cry

# 189
Аз пък съм много доволна от спиралите им и от базата за сенки, но не я намирам вече. Тази на Катрис по не ми харесва.

# 190
  • Бургас
От есенс въобще не съм доволна от никой продукт аз. Cry
Само пудрите им харесвам.
И една сполучлива тяхна спирала ползвах,но бързо ми изсъхна.
Сенките им,които са единични никак не ми харесват.От светлите цвят не мога да изкарам,а ползвам много хвалените четки на Екотулс,които с други палитри работят много добре.
Очната им линия тип писец така и не прописа добре при мен,а имах една водоустойчива,тя пък се белеше...
А,и руж техен имам, като цяло не е лош,но не го ползвам много.Нещо не съм по ружовете.

# 191
  • Deutschland
Мариана, кожата ми е от нормална към суха. Ползвала съм Арома Q10 и бях много доволна, за разлика от много други, в пъти по-скъпи. Идва ми обаче недостатъчен, защото водата тук е ужасна и ми изсушава кожата още повече. Ще взема комплекта от ДМ, гледам, че и серум има.

# 192
  • Бургас
Ако говориш за кремовете 50+ и серума в стъклено шишенце-опитай,хубави са и наистина ги харесвам в пъти повече от Виши примерно.Преди харесвах кремове на Авен, бих казала,че са точно толкова сполучливи,но в пъти по-евтини.Да не говорим,че имах и един много скъп крем,който ми правеше кир ефект.Ужас просто.
Серумът е доста мазен,но попива много бързо.Аз до сега нито от него,нито от кремовете не съм имала дразнене на очите и най-спокойно си ги мажа в зоната около очите.А неведнъж съм получавала зверско лютене на очите от кремове на други марки.Веднъж от мицеларна вода дори получих,но не помня добре марката, мисля,че беше на Евелин,но може и да греша,бързо замина за коша.

# 193
Аз точно от мицеларната на Авен получих адско дразнене на очите. Веднъж излезнах гримирана, след което едни приятели ме поканиха на плаж, и понеже трябваше бързичко да махна спиралата с нещо, взех от най-близката аптека едно малко шишенце с тази вода. От онези мостри, дето са им наредени до касата. Е, няма такова лютене! От други аптечни мицеларни води не се оплаквам.

# 194
аз също не харесвам тази на авен
бях взела, после я подарих - приятелката ми я хареса, на нея не й лютеше

Общи условия

Активация на акаунт