Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 45

• 129 033
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен
Душ геловете на Фа са много добри за цената си. Ароматът вече е на предпочитания - аз си купувам този с мед.
Иначе купувам Дав, Балеа и Котаж (този по-рядко, защото имам чувството, че ми изсушава малко кожата за разлика от другите.).

# 76
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Малко късно, но за Бургунди палитрата и останалите да отговоря, че из ДМ, Лили и Елитис бяха в промоции до края на ноември.
Наистина не е подходяща за самостоятелна единична палитра, но аз имам доста други.Ако търсех само една, бих заложила на някоя от Nude палитрите им и с повече матови цветове.

# 77
Препоръчайте някой хубав душ гел.

Аз вече за пети или шести път си купувам от серията на Нивеа, като тези двата са ми любими. Правят кожата изключително мека и нежна и имат страхотен аромат.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 78

Най-любимите ми душ гелове са тези на Дав и на Ив Роше с макадамия и кафе. Освен това Палмолив също имат страхотни душ гелове - любим ми е този с мляко и мед. 💕

# 79
Дами, търся червило, което да стои така:
Скрит текст:

Предложения?

Това си взех аз преди няколко дни, има само един цвят в тази гама - 01 и стои като това, което си показала
https://www.essence.eu/trend-editions/awesometallics/e/product/v … k-lip-paint-01-1/

# 80
  • Бургас

Аз вече за пети или шести път си купувам от серията на Нивеа, като тези двата са ми любими. Правят кожата изключително мека и нежна и имат страхотен аромат.

Скрит текст:

Скрит текст:
Още един глас за душ геловете на Нивеа.И пяната им за душ е много хубава.Аз съм най-доволна от Нивеа и само техни душ гелове си ползвам.Различни си купувам,страхотни са за мен.Тези,които са душ крем правят кожата ми уникално мека.

# 81
И ние вкъщи използваме само на Нивея душ геловете.

А някакви мнения за мицеларните им води имате ли?

# 82

Използвала съм тяхна мицеларна вода. Мисля, че за суха и чувствителна кожа се водеше. Почиства добре, не ми дразнеше очите.

# 83
  • Стара Загора

Аз бях доволна от тази. Почиства много добре грима, не люти и ми стигна за доста време тубата от 400 мл. А и за цената от 5 лв, си заслужава определено.

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.bg/2017/04/nivea-micellar-water.html

# 84
За кристалите от преди няколко страници - оранжевите на Виктория съм ползвала,и за мен са меко казано гадни,дори не бих ги нарекла кристали,някак по-лепкава е консистенцията. На същата фирма взех и някакъв двуфазен спрей с кератин- страхотен аромат и толкоз.Слагам на измита коса,и едва я издържам до вечерта - някак твърда,странна,със осезаем мръсен филм,на клечки. Да оплюя и подобна течност на Евтерпа - розова,уникален аромат,а действието и резултата като при горният Hands Minus1
За моите нужди (чупливо-къдрава коса,с тънък косъм) ,най-хубавите кристали са на Ейвън (мисля серуми ги водят) ,и на биофарма обикновените прозрачни стари кристали,новите все още не съм тествала .

# 85
Благодаря за отзивите за водите на Нивеа! Точно това ме интересува е - дали оставя някакъв филм на кожата. Може да взема за проба.

# 86
Да ви похваля това масло за тяло. Simple Smile Попива бързо и приятно, а ароматът е уникален, божествен!

# 87
Аз имах лосиона за тяло Бяла роза. Разкошен.

# 88
Няма за какво Simple Smile
Още нещо се сетих (фен съм на подобни дискретни цветове и формули) и силно препоръчвам:
http://www.revlon.com/products/lips/lip-color/ultra-hd-matte-lip … olor#309978161141||0
(но НЕ металиците, а нормални - уж са матови, но изобщо не пресушават и са много леки и приятни за носене!)

# 89
Да ви похваля това масло за тяло. Simple Smile Попива бързо и приятно, а ароматът е уникален, божествен!

Къде може да се намери?

Общи условия

Активация на акаунт