Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 45

• 128 967
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Препоръчайте някой хубав душ гел.

# 61
Скрит текст:
гарние имат и мъничка опаковка на розовата вода - 100 мл., не е изгодна спрямо голямата, но за проба и път е идеална
ще си взема от нея, защото 100те мл. на биодерма не се отварят и не мога в бутилчицата да сипя друга вода, когато ми е нужно малко количество

и още нещо - микса в момента имат сет в дм за 15 лв. - мицеларна вода 400 мл. и крем за лице с уреа за нормална към смесена кожа, което също е мн изгодно - вероятно ще взема сета в близките дни
В Била е 12 лв. този комплект. Кремът е като гел, на мен ми харесва

В сайта на Ремедиум има сет на Микса за чувствителна и дехидратирана кожа за 10.50. https://remedium.bg/face-hydration/mixa-promo-hyalurogel-light-c … cellar-water.html
Благодаря за темата.

в самите аптеки ремедиум се предлага за 14.49 лв. /днес влязох специално заради тази оферта/
предполагам, че заради това предложението онлайн за 10.49 лв. се води изчерпано Rage

# 62
Същият е крема в Била, за 11 лв, без доставка, онзи ден си го имаше наличен дори 😁

# 63
  • Бургас
Понеже вниманието на дамите е насочено към мицеларните води на водещи марки в козметиката, аз направих точно обратното-реших да пробвам по-обикновените такива. Първият ми опит беше с мицеларна вода на Велнеа /марка на дрогерия Лили/-почистваше но лепнеше и изсикваше допълнително измиване след процедурата. Вторият ми опит /и за сега  успешен/ е с водата на Лидл за нормална кожа-от нея съм доволна и нямам забележки. Та в тази връзка май ще имам и трети опит с такива "незабележими" марки мицеларни води.
Аз имам мицеларна вода на Велнеа,от Лили.Взех я на някаква промоция,на смешна цена от около 2-3 лв.Много ми е полезна,защото винаги,когато си слагам сенки,успявам хубаво да ги разпраша и под очите винаги се омазвам.Почиствам точно с тази вода.Не ми лепне.За сваляне на грим ползвам Гарние.
Имам и мицеларните кърпички на Балеа,но са малко сухи,капвам им допълнително мицеларна вода от Гарние.

Новата палитра на Мейбълин Бургунди е разкошна.Аз харесвам бляскавите сенки,изобщо не се притеснявам да си ги нося през деня.С матови ми се струва,че изглеждам уморена,не се възприемам.В тази палитра има само два матови цвята,светлият е идеален за преливане в сгъвката на окото.Много и се радвам на тази палитра.

# 64
След няколко сдемици ползване влизам да похваля розовата вода на Икаров. Много ми хареса. На кожата ми се отрази прекрасно. Състава е по-изчистен от обикновените води в аптеката. 4 лв струва. Сутрин след измиване на лицето нанасям с памучен тампон, кожата направо светва.

# 65
Аз имам истинска розова вода от розоварна са ми носили. Седи и събира прах в шкафа, така и не разбрах какво точно и се прехласвате. Никакъв ефект не виждам от водата.

# 66
Вчера си взех на Дав с кокос и жасмин. На мен ми харесва. Деликатно си ухае след измиване.

# 67
Дами, търся червило, което да стои така:
Скрит текст:

Предложения?

# 68
  • Бургас
Виктория Андреевна,в темата за Лили и ДМ коментират някакво ново смарт червило на Голдън Роуз,на промоция в Лили.Има подобни цветове.

А аз да се похваля-от промоцията в Била си взех крем и мицеларна вода на Микса само за 11.99,което е супер изгодно.Взех и комплект на Нивеа с обикновения им крем и душ гел,за около 7 лв.Кремът на баща ми,друг не иска да ползва,а чудесният душ гел за мен.Доволна и щастлива съм.

Последна редакция: пт, 24 ное 2017, 15:43 от mariqivanova799

# 69
Момичета,направо се родих с тази триглава четка за зъби,около 9лева е,препоръчвам!Не търкам навсякъде като луда,а само с движения напред-назад,супер удобна Simple Smile

# 70
Виктория Андреевна,в темата за Лили и ДМ коментират някакво ново смарт червило на Голдън Роуз,на промоция в Лили.Има подобни цветове.

А аз да се похваля-от промоцията в Била си взех крем и мицеларна вода на Микса само за 11.99,което е супер изгодно.Взех и комплект на Нивеа с обикновения им крем и душ гел,за около 7 лв.Кремът на баща ми,друг не иска да ползва,а чудесният душ гел за мен.Доволна и щастлива съм.
Вече се сдобих с такова, обаче не ми стои така Simple Smile

# 71
Копирам се от друга тема, защото рядко приятно ме впечатли продукт от нисък клас, може да е от полза някому:
Онзи ден .... видях силно намален някаква непозната ми формула ББ на Римел (ама буквално $2-3). От формулата за мазна кожа нямаше моя цвят, та грабнах един за "нормална" кожа.
Ами чудесен е! Дори малко по-покривен ми идва от Шисейдото, който свърших,  но много естествен, леко овлажнява, никъде не се набива по пори или по-сухи участъци (аз съм доста мазна лятото и все залитам по матиращи формули, които като се поизсуша през студения сезон си проличават по сухите участъци). Разбира се, запечатвам го с пудра, но аз запечатвам всичко... отнесох  дори 2 комплимента колко свежа съм била (след безсънни нощи). Само SPF 15 за съжаление, но за зимата вкъщи идеален. Слагам го както върху база (Боби Браун Витамин нещо си), така и без.
Ето този:
https://www.target.com/p/rimmel-bb-cream-new-formula-light-1-oz/ … &gclsrc=aw.ds

PS Не зная дали е наличен в БГ обаче!

# 72
Дами, търся червило, което да стои така:
Скрит текст:
Предложения?
https://www.allure.com/review/rimmel-london-lasting-finish-lipst … te-moss-boho-nude
ПОгледни и матовите им варианти - дори и течните:
https://www.rimmellondon.com/en_us/products/lips/stay-matte-liqu … p-colour#comments

Последна редакция: пт, 24 ное 2017, 20:22 от Agent Provocateur

# 73
Благодаря за предложенията Simple Smile

# 74
  • в огледалото на живота
От седмица ползвам този крем душ на Фа:

По принцип съм скептична леко към тази серия,но този път ме изненада приятно  Simple Smile

Добра пенливост и икономичност и най-вече кожата се усеща мека и приятна на допир.Цената е около 4лв.

Похвалвам и този балсам за устни на Леокрема:

Има лек перлен отенък и нежен аромат  Heart Eyes
Цената му е 2,50лв.

Общи условия

Активация на акаунт