Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 45

• 129 106
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Жая съм използвала само веднъж-купих интимен гел и такъв сърбеж ми докара, че директно го изхвърлих и от тогава някакси ме е страх да пробвам каквото и да било друго.

# 136
  • Бургас
Poliii,само първия показан от теб съм ползвала.Много е лек,както казах за лятото го ползвах.
Може пък тези с Q10 да са с по-богата формула и да са като за зимата,но нямам наблюдения.
Другия път ще взема и такъв да пробвам.Сега имам за доизмазване още доста.

# 137
  • София
Сенки за вежди да ми препоръчате? Светло- и тъмнокафяви имам, но вече съм с по-тъмна коса и веждите ми изглеждат още по-тъмни, така че кафявото много бяга от основния ми цвят. Нещо светло и тъмносиво търся, не искам чисто черно да слагам.

# 138
  • София
На Голдън роуз има сенки единични за вежди, най-тъмните са тъмно сивкаво кафяво, аз съм с черна коса и са ми екстра.

# 139
  • София
На Голдън роуз има сенки единични за вежди, най-тъмните са тъмно сивкаво кафяво, аз съм с черна коса и са ми екстра.

Мерси, тези дни ще погледна. А някакви по-светло сиви, защото в самото начало на веждите слагам по-светли?

# 140
  • София
Има и по светли нюанси, виж ги, можеш да си мешаш.

# 141
  • София
Сенки за вежди да ми препоръчате? Светло- и тъмнокафяви имам, но вече съм с по-тъмна коса и веждите ми изглеждат още по-тъмни, така че кафявото много бяга от основния ми цвят. Нещо светло и тъмносиво търся, не искам чисто черно да слагам.

Аз препоръчвам този гел:

Има цвят, седи много естествено и има лек фиксиращ ефект.

# 142
+1 за гела на Есенс, любим ми е.

# 143
Някой срещал ли е този крем някъде?
Преди време го ползвах,много беше хубав,но сега не го откривам никъде :
Скрит текст:

# 144
  • в града на вечния купон
а какво ще кажете за гела за вежди на Боржоа?

# 145
+1 за гела на Есенс, любим ми е.
И аз от темата разбрах за него , реши поне моя проблем с дългото оправяне на веждите ми.

# 146
  • София
Ей, наистина ли го хвалите толкова този гел? Hushed Пък аз вчера го гледах, гледах... и някак не ми вдъхна доверие, нямам идея защо. Но след коментарите ви, още тези дни ще го взема. Само тези двата нюанса ли са? Че пак ми бият на кафяво, а не искам.

# 147
Ей, наистина ли го хвалите толкова този гел? Hushed Пък аз вчера го гледах, гледах... и някак не ми вдъхна доверие, нямам идея защо. Но след коментарите ви, още тези дни ще го взема. Само тези двата нюанса ли са? Че пак ми бият на кафяво, а не искам.
само 2 нюанса са, тъмното е хубаво студено кафяво без червеникави отенъци

# 148
  • София
Благодаря на всички включили се! За пръв път ще използвам нещо течно за веждите, до сега предпочитах прахообразни сенки.

# 149
В една аптека видях мицеларна вода на Ла Рош за 5.90,май 75мл.,та става за проба Simple Smile)) Мисля да я опитам,въпреки че не е от евтината козметика.

Общи условия

Активация на акаунт