Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 45

• 129 021
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Гел кремчето на Микса матиращо ли е? Не съм се заглеждала в описанието. С мазна Т зона съм, но останалата част е суха.

# 121
  • Бургас
Гел кремчето на Микса матиращо ли е? Не съм се заглеждала в описанието. С мазна Т зона съм, но останалата част е суха.
Не е матиращо,но веднага попива и поне на мен не ми омазнява.Доста добро кремче е.
Комплектът е най-евтин в Била-11.99.Не съм сравнявала обаче цените с Метро.Навсякъде по другите магазини и дрогерии е 13 и нещо.

# 122
  • София
Не съм ползвала нищо на Микса.  Ще разгледам продуктите им и може да открия подходящ за мен.

# 123
  • Плевен
Не е матиращо. Хидратира много добре, след нанасяне не оставя мазен филм. След това сухите участъци на лицето не си личат.
Слагам в скирт текст, за да не прозвучи като реклама:
Скрит текст:
Всъщност най-добрият за мен матиращ крем се оказа този на Орифлейм с чаено дърво.

# 124
  • Бургас
Не съм ползвала нищо на Микса.  Ще разгледам продуктите им и може да открия подходящ за мен.
Опитай,аз се скъсах да препоръчвам Арома,но и Микса са доста добри.Всъщност вече купувам само Арома или Микса.Други -не.

# 125
  • София
Имам доста кремове за лице, но ще си купя и на Микса задължително.  Peace

# 126
Аз съм от недоволните от Микса, кажете кой крем на Арома да пробвам, че отдавна им се каня. На 28 съм, кожата ми е нормална, суха на места.

# 127
  • София
mariqivanova799, Микса на намалена цена ли го купи и от къдее? Гледам, че в аптеки Ремедиум е на -20%.....

# 128
  • Бургас
От Била го взех в комплект с мицеларна вода.За 11.99.До 31 е намалението,там е най-евтин комплектът.За мен е супер изгодна цената.

Polii,евентуално 30+ може да вземеш,но на мен за зимата не ми е достатъчно подхранващ.Него ползвам за лятото,зимата ползвам 50+,хем съм със смесена кожа.На 35 съм.

# 129
  • София
От Била го взех в комплект с мицеларна вода.За 11.99.До 31 е намалението,там е най-евтин комплектът.За мен е супер изгодна цената.

Polii,евентуално 30+ може да вземеш,но на мен за зимата не ми е достатъчно подхранващ.Него ползвам за лятото,зимата ползвам 50+,хем съм със смесена кожа.На 35 съм.

Благодаря!  bouquet На мен мицерална водда не ми трябва, но ще помисля....цената наистина е добра!

# 130
  • Бургас
Много им е хубава мицеларната вода.Май две опаковки от нея съм изхабила преди да мина на Гарние,но бях доволна.

# 131
  • София
Ще купя пакета, има кой да ползва мицералната вода. Simple Smile

# 132
# 133
Аз от Жая съм по-доволна от Аромата. От този по-точно:

Скрит текст:
А в търсене на снимка, попаднах на този, но не съм го срещала. Някой има ли отзиви:

Скрит текст:

Че и този:
Скрит текст:

Доста продукти имали, но ги няма в мрежата. Поне аз не съм срещала.

# 134
  • София
Аз от Жая съм по-доволна от Аромата. От този по-точно:

Скрит текст:

+ 1  Peace

Общи условия

Активация на акаунт