Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 45

• 129 016
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Да,тези са.От сайта на Арома са най-изгодно в комплект.

А в момента дневният и нощният крем от тази серия са на промоция в dm по 8 лв.Grinning

# 106
Супер, много благодаря! Kissing Heart

# 107
Аз маските за коса на Лорис така и не успях да ги харесам как ми действат на косата. Все си ми стоеше суха и дехидратирана косата, все едно не съм слагала маска, само корените ми се омазняваха по-бързо.

Тези ми харесват:
https://istatic.bazar.bg/photosbazar/1e/fp/1eb4cc71f2462d31f60b175a7bcb32c3.jpg

https://remedium.bg/coloured-hair/ekre-life-comfort-color-mask-500ml.html

# 108
# 109
  • Бургас
И той е много хубав,но аз съм с мазна кожа и го ползвам само през лятото.Ако си с много суха кожа може и да не ти е достъчен.През зимата ползвам 50+ и ми е много добре.
И 30+ и 50+ попиват идеално,не правят кир ефект,не омазняват и поне при мен не предизвикват пъпки.Клепам и около очите и не ми щипят,не лютят.
Много ги харесвам.

# 110
Аз маските за коса на Лорис така и не успях да ги харесам как ми действат на косата. Все си ми стоеше суха и дехидратирана косата, все едно не съм слагала маска, само корените ми се омазняваха по-бързо.

Мислех, че само аз не се разбирам с тези маски. Косата ми остава суха, все едно нищо не съм слагала.

# 111
Точно бях загледала телесното на Ревлон онзи ден. nadia_al, показаното мисля, че е гланц, със сигурност, ще го погпедна, но приоритет ми е червило с матов ефект. Благодаря на всички, които се отзоваха!
Арабеск, още един глас от мен за мицеларната вода на Нивея - при мен е единствената, която не оставя лепкав филм на кожата.

Показаното от мен червило на Есенс не е гланц, стои точно матово на устните 

# 112

И аз го ползвам в момента, от около месец и нещо. Да, добре попива, не омазнява, няма кир ефект, със смесена към мазна кожа съм, не подчертава сухите ми участъци, когато имам.

# 113
В момента всичко,което ползвам е евтино и за мое учудване съм доволна.
1.Кремове за ръце на Балеа и Биотен с урея.
2.Шампоан Балеа за нормална коса с лимон и мента,води се веган.
3.Шампоан и спрей  Syoss за коса с мазни корени и сухи краища.
4.Маска за коса Мил мил с карите.
5.Интимен гел Себамед.
6.Измиваща пяна за лице Балеа за нормална и смесена кожа с лотус.
7.Мляко за тяло Бочко с маслина.
8.Мляко за тяло с урея 10 % от Лидл.
9.Мицеларни води-розовата на Гарниер, за суха и за смесена кожа на Лореал,Нивея.
10.Тоалетно мляко на Регал за смесена кожа.
11.Измиваща пяна Елеа за нормална и за мазна кожа.
12.База за нокти,която запълва неравностите Trend it up.
Това се сещам в момента.

# 114
Хелия, тази запълваща неравностите база запълва ли наистина? Чудех се на такъв продукт, но имах подобен на друга марка, май Перфект и никакво запълване не видях.

# 115
  • София
И на мен Лорис не ми действат добре, но аз съм с мниго суха коса.
Мерси за мнението за кремовете на Арома. Колебая се между тях и Микса.

Не съм чела много по въпроса, но примерно крем, на който пише 30+, може ли да се ползва, без да привикне кожата в дългосрочен план и после на 30+ да трябва да ползвам 40+
Не знам дали ме разбрахте Laughing

# 116
  • Sofia
The Catcher in the Rye, това с 30+, 40+ и т.н. си е чист маркетингов трик. Кремът се взима за конкретна нужда на кожата, с това е хубаво да се съобрази човек. Пример - с колежката сме на абсолютно една и съща възраст, ползваме абсолютно различни кремове  Peace Grinning

# 117
И на мен Лорис не ми действат добре, но аз съм с мниго суха коса.
Мерси за мнението за кремовете на Арома. Колебая се между тях и Микса.

Не съм чела много по въпроса, но примерно крем, на който пише 30+, може ли да се ползва, без да привикне кожата в дългосрочен план и после на 30+ да трябва да ползвам 40+
Не знам дали ме разбрахте Laughing

По-скоро може ти дойде тежък и да се сдобиеш със сивкав, нездрав тен или обрив. Наскоро дори от крем, който е за моята възраст, но явно ми е бил тежък, се получи точно това - уморена, сивкава кожа, която сякаш не може да диша. Иначе супер подхранване и еластичност, но щом даже и почистваща маска не премахва този (д)ефект, полза никаква. Най-важното е да се определят правилно типа, състоянието и нуждите на кожата, да се прави разлика между суха кожа (липса на мазнини) и дехидратирана  (обезводнена) такава и да се подбират правилните продукти, които в различен момент може да са различни.

# 118
  • София
Благодаря, дами!
Моята е и суха, и дехидратирана.Laughing
Рядко ми идват тежки кремове.

# 119
  • Бургас
Благодаря, дами!
Моята е и суха, и дехидратирана.Laughing
Рядко ми идват тежки кремове.
Ако се спреш на Арома,вземи 50+.На мен с мазна/вече по-скоро смесена,за зимата ми е идеален.Иначе съм на 35,но не се притеснявам да ползвам крема 50+.За Микса не знам,скоро взех комплекта с мицеларна вода и лек гел крем с хиалуронова киселина.Честно казано ми идва лек.Но не е по-лош от Аквалиа Термална на Виши,скоро бях си взела мостри.Почти същия е като усещане на моята кожа.
Имаха един богат,плътен крем,бях взела на майка ми.Други наблюдения от кремове на Микса нямам.Бях взела преди тяхно ББ,не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт