На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 166 463
  • 3 585
  •   1
Отговори
# 2 670
От коя дата е закриването?

# 2 671
От коя дата е закриването?

Молбата е от 9.01.2025 г.

# 2 672
Едномесечно предизвестие или...?

# 2 673
Едномесечно предизвестие или...?

В договора пише незабавно.

# 2 674
В такъв случай ще има корекция от датата на закриването. Ако търсиш нещо за периода между 22 и 9-ти, не знам. Виж по ОУ дали може да се претендира за компенсация

# 2 675
След като от Виваком ме зарадваха, че ще ми увеличат месечната сметка с три лева, вчера от А1 получих това

# 2 676
  • Буркина Фасо
за сега и при другите няма да има увеличение.

КЗП са издали заповед за забрана на увеличението на абонаментите - https://www.kzp.bg/bg/novini/meldungen/mobilni_operatori_10-01-2025.php

# 2 677
Да видим колко време ще им трябва. Плановете в апп-а си седят с двулевовата добавка, сметката и тя пристигна в събота с увеличението.

# 2 678
  • FMSTEREO
Да им приседнат тия 2 лв дано.

# 2 679
  • София
Много съм щастлива, че успях предсрочно да се откача от Виваком без неустойки, благодарение на двата лева увеличение. 😃 Как пуснаха СМС-а, така изприпках до офис и спрях договора.

# 2 680
Е нали им отпадна уж увеличението 😆?
При кой оператор отиде? Аз чакам също такова съобщение след 6 месеца и да си ходя при Йетито. Ако обаче отпадне увеличението ще си откарам 2 години при Вивателци.
Чухте ли как ги рекламират по телевизията- оператора с най-много пренесени номера. Нарочно винаги след другите си правят увеличението, хитриците.
Прочех как им вика Бонго Йети в другата тема. Много ми хареса и вече и аз така ще им викам Йетитата.

# 2 681
Yettel обжалват решението на КЗП, което им забрани да вдигат цените - https://www.segabg.com/hot/category-economy/yettel-shte-obzhalva … p-da-vdiga-cenite
Сигурно и Виваком ще направят същото.

# 2 682
Нали е с предварително изпълнение заповедта.
Те да махнат двата лева..па да си жалят после.

# 2 683
И да ми върнат четирите лева, дето още не съм ги платила Joy

# 2 684
  • София
Е нали им отпадна уж увеличението 😆?
При кой оператор отиде? Аз чакам също такова съобщение след 6 месеца и да си ходя при Йетито. Ако обаче отпадне увеличението ще си откарам 2 години при Вивателци.
Чухте ли как ги рекламират по телевизията- оператора с най-много пренесени номера. Нарочно винаги след другите си правят увеличението, хитриците.
Прочех как им вика Бонго Йети в другата тема. Много ми хареса и вече и аз така ще им викам Йетитата.
Още първият ден, когато пуснаха съобщение, отидох и веднага го прекратих.
От А1 взех мобилен Интернет - от вивакомските лъжливи нещастници - неограничен без капка роуминг 27 лв; в А1 - неограничен с 9 ГБ роуминг 13 лв. Но там имаме други услуги и това е бонус. Само неустойките ме спираха да ги сиктердосам, сега дюшеш ми дойде. 😃

Общи условия

Активация на акаунт