На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 166 488
  • 3 585
  •   1
Отговори
# 2 640
Ама ти искаш някой вместо теб да седне и да изчете условията и на трите оператора, и да ти поднесе наготово информацията ли? Пък ти да махнеш после с ръка лежерно и да кажеш..ми не ми трябва всъщност такова нещо. Странни хора сте...

# 2 641
Не, бе, хора ! Последно съм ползвала предплатена карта преди 16-17 години.
Човекът, за който разпитвам е строител и постоянно му се чупят телефоните.  Той си има карта и договор към Йетел 20 лв плаща, няма да се отказва от нея. Сега е решил да си вземе един прост телефон докато е по обектите хората да имат само връзка с него. Хубавият телефон ще му стои в колата или вкъщи. За да не сменя непрекъснато картите между телефоните му трябва още една карта. Той мислеше да отиде и да подпише нов договор към някой оператор, но това сигурно пак ще му струва 15-20 лв на месец. Снощи се сетих, че има карти на ваучер не съм запозната с тях, не съм ползвала и затова разпитавам вас.

# 2 642
А нямаше ли вариант за втора карта към същия номер?

# 2 643
Може ли и така? Ако може е перфектно значи! Ще питам и затова, мерси!

# 2 644
  • София
Да ползва Е-сим, ако смартфона му поддържа тази функция.
Докато работи ще си е с простия тел. в джоба.
ММ му е колега и така прави.

# 2 645
Той сега си е купил някакъв китайски Хамър май беше марката. Водоустойчив и удароустойчив се води, но пак иска и друг обикновен с него. Ще проверим и дано поддържа тази функции ще му пасне идеално.

С една сим карта с един номер ли я ползва  мъжа ти тая услуга? Прочетох, че Е-сим поддържа много номера и може да си избираш между тях.
Двете устройства едновременно могат ли да работят? Пишеше, че едното винаги трябва да е изключено, за да работи другото. Също и, ако се активира Е-сим, физическата карта ставала невалидна.
Не знаех за тази услуга. Утре ще отида да разпитам в Йетел за нея.
Много благодаря за информацията!!! Може да спестим на човека един ненужен договор, ако има късмет.

# 2 646
Директно да пита как да ползва номера на още едно устройство, това съм го виждала с очите си че става но не питах как точно. Една позната така си беше сложила и на някакъв таблет, колкото да си говори по Вайбърс внуците в чужбина от него, но каза че е със същия телефонен номер че не им трябвал още един само за това.
Те да кажат какви са опциите и какво ще струва, съмнявам се да е без такса но няма да е като за още един телефонен номер.

# 2 647
Не, бе, хора ! Последно съм ползвала предплатена карта преди 16-17 години.
Човекът, за който разпитвам е строител и постоянно му се чупят телефоните.  Той си има карта и договор към Йетел 20 лв плаща, няма да се отказва от нея. Сега е решил да си вземе един прост телефон докато е по обектите хората да имат само връзка с него. Хубавият телефон ще му стои в колата или вкъщи. За да не сменя непрекъснато картите между телефоните му трябва още една карта. Той мислеше да отиде и да подпише нов договор към някой оператор, но това сигурно пак ще му струва 15-20 лв на месец. Снощи се сетих, че има карти на ваучер не съм запозната с тях, не съм ползвала и затова разпитавам вас.
Само A1 предлагат още една SIM карта със същия номер. https://www.a1.bg/pomosht-a1-extra-sim Yettel предлагат същото, но само за смарт часовник и е eSIM. https://www.yettel.bg/services/multi-sim
Могат да работят на двете устройства едновременно и звънят едновременно. При вдигане на едното устройство, другото спира да звъни.

Ако има неограничени безплатни минути, по-добре да ги пренасочи към предплатената карта. Когато му звънят на основната, предплатената ще звъни. Пренасочва се безусловно, тоест "Всички повиквания". След като свърши работа, деактивира пренасочването и всички е постарому.  Или вместо "Всички обаждания", само "Изключен телефон или в зона без покритие". В този случай включва самолетен режим на основния, което е равносилно на изключен телефон, а след това изключва този режим и всички е постарому. Този вариант е по-добър, че ще става с един клик, но ако му пратят SMS, няма да разбере, докато е в самолетен режим. Тук е описано как става https://www.yettel.bg/bg/content/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0% … D1%8F%D1%82%D0%B0

# 2 648
  • София
С viber е лесно, слага се на смарт устройството сим карта, инсталира се viber, после се маха SIM картата, може да си я върнеш в обикновен телефон, viber работи и без SIM карта

# 2 649
Привет!
Ето го и моят план.
На Йеттел съм.
От години, с майка ми се на едно име,но сега ми предстои да се отделя. Очаквам предложения.

# 2 650
Ще го изпратя и в А1 за оферта, ако му предложат нещо подобно на неговият плам направо да се прехвърля към тях.
Той сега май има неограничени минути и нет и плаща 20 лв на Йетел. Или нета,  му е по-малко, но му е достатъчен не запомних, но си е доволен от плана човекът.

Shu34,  аз бях на този план. Увеличението вече ти е влезнало в сила, ако се прехвърлиш към друг оператор ще им дължиш неустойки на Йетел. По- евтина тарифа на мен не ми предложиха, а ме караха да предодпиша на 42 лв.
Натисни на моите оферти и виж какво ти предлагат. Каквото видиш това и у офиса ще ти кажат. При мен така се случи не знам от служител ли зависи или наистина няма други оферти. Забрави обаче от 40 лв да минеш на по-ниска такса.

# 2 651
Ще го изпратя и в А1 за оферта, ако му предложат нещо подобно на неговият плам направо да се прехвърля към тях.
Той сега май има неограничени минути и нет и плаща 20 лв на Йетел. Или нета,  му е по-малко, но му е достатъчен не запомних, но си е доволен от плана човекът.

Shu34,  аз бях на този план. Увеличението вече ти е влезнало в сила, ако се прехвърлиш към друг оператор ще им дължиш неустойки на Йетел. По- евтина тарифа на мен не ми предложиха, а ме караха да предодпиша на 42 лв.
Натисни на моите оферти и виж какво ти предлагат. Каквото видиш това и у офиса ще ти кажат. При мен така се случи не знам от служител ли зависи или наистина няма други оферти. Забрави обаче от 40 лв да минеш на по-ниска такса.
То вече няма тези "филми", 20-25-30 лв!
Всяко преподписване, значи по-високо.
Уж много хубави условия, уж ти дават повече,с вземат по-малко... ДРЪН-дрън та пляс...

# 2 652
Има, но ти трябва нов номер! При вече стар и  навъртял висок тарифен план не става.
Варианта сега е да стоиш на този план 2 години или да им платиш към 200 лв неустойки, ако не и повече и да търсиш нещо  друго при другите оператори.

А за да отделите различните номера трябва да отивате двете с майка ти в офис. Ако са на нейно име без нея няма да можеш да си го прехвърлиш на твое име. Поне преди години беше така искаха титуляра да присъства.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 00:39 от Morkovelka99

# 2 653
  • Буркина Фасо
А за да отделите различните номера трябва да отивате двете с майка ти в офис. Ако са на нейно име без нея няма да можеш да си го прехвърлиш на твое име. Поне преди години беше така искаха титуляра да присъства.
може и с нотариално пълномощно.

# 2 654
Аз съм намалявала такса на Йетел, миналия юни, с почти 10 лв. Не се разбрах с онези в магазина, обадих се на customer service и на другия ден се свърза служител да се пазарим. Офертата я договорихме по телефона и после ми я пратиха в приложението, през него подписах.

Общи условия

Активация на акаунт