На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 166 563
  • 3 585
  •   1
Отговори
# 2 625
Различнш са условията на предплатените карти.
Четене му е майката.
И в темата сме ги обсъждали..аз поне за а1 съм писала обилно.

Ама ти като не задълбаваш каза...ме е страх да пиша да не е нахалост.Grinning

# 2 626
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Моя опит с предплатена карта за дъщеря ми от преди 8г.е,че трябва да се презарежда постоянно, нищо, че имаш налични пари. По спомен тогава месеца, което определено ме задачи. Тогава се наложи да и взема с абонамент защото не виждах смисъл да изсипва едни пари постоянно. Телефона трябваше просто да имам връзка с детето. И така от 5 годишна се озова с абонаментен план, но тогава поне имаше детски варианти за 8лв.

# 2 627
Миииии.."изсипвам" колосалните 9.99 лв на 30 дена...Joy
МВ и минути се натрупват....нямат свършване.....

# 2 628
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Перфектно щом си открила твоя начин. От това по-хубаво няма.

# 2 629
Достъпен е за всеки...Grinning

# 2 630
Аз си взех една esim предплатена на Виваком за втори номер - стои си валидна 1 година след последното зареждане. Иначе заредената сума е валидна 2 месеца като си гледам профила.

# 2 631

Бихте ли споделили на кой оператор е това и ваучер ли се води, предстои ми преподписване и не виждам смисъл да продължавам с тази висока такса, на която съм. Ще съм много благодарна да обясните конкретно Simple Smile

# 2 632
  • Буркина Фасо

Бихте ли споделили на кой оператор е това и ваучер ли се води, предстои ми преподписване и не виждам смисъл да продължавам с тази висока такса, на която съм. Ще съм много благодарна да обясните конкретно Simple Smile

Различнш са условията на предплатените карти.
Четене му е майката.
И в темата сме ги обсъждали..аз поне за а1 съм писала обилно.

Ама ти като не задълбаваш каза...ме е страх да пиша да не е нахалост.Grinning

# 2 633
300 мин.с 8000 мб за 30 дена. Ако заредиш преди 30тия ден...се натрупват неизразходените.
Това е доп.пакет който се активира...

# 2 634
Това се води предплатен карта (ваучер) и не е абонаментен план, ако правилно разбирам? И към кой мобилен оператор е това? Това виждам в Йетел и ми се струва също добра оферта?

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 10:15 от rubyo

# 2 635
А1. Купуваш предплатена карта.
Вкарваш 10 лв и активираш доп.пакет според нуждите ти. Три са доп.планове.
Не караш на оферти..те са за 20 дни.
А активираш пакет!!! Който е за 30 дни.

На йетел не гледай какво е включено в стартовия пакет, защото той изтича. Гледай и чети след това какво се зарежда и колко дена трае зареденото.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 10:41 от teta75

# 2 636
Vivacom да не оставят всички unlimited планове на максимална скорост? Трябваше да в до празниците само.

# 2 637
Няма, удължиха до края на Януари този "подарък".

# 2 638
Аз за себе си незадълбавам затова ми е мъчно и за едногодишните договори. С тях ми беше някак по неангажиращо и грешка да направиш докато се усетиш и годината е минала. Двугодишните малко като с вериги вързана се чувствам 😂.

На мен не ми трябва предплатена карта за друг човек е и ми е важно наистина да разбера кой вариант е най-изгоден.
Ако предплатената има валидност 1 година и не трябва да я зареждаш всеки месец или през 2-3 значи това е неговият вариант.
Ако всеки месец трябва да и вкарва по 10 лв, по- добре пак да се търси най-ниската оферта при оператор и да е на договор.
На него му трябва карта само за входящи обаждания.

# 2 639
Една година валидност значи че ще може него да търсят на тази карта, кредит и минути и данни там при зареждане важат доста по-кратко и той няма да може да се обажда ако не се зарежда по-често. Не казваш какво се търси.

Общи условия

Активация на акаунт