На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 166 575
  • 3 585
  •   1
Отговори
# 2 610
Аз вече имам от вчера две честитки от Виваком - с два лева се увеличава месечният абонамент за интернет услугата и с един лев за телевизията /ползвам EON/ и фиксирана услуга /и домашен телефон имам/. Понеже ползвам всичко от тях без мобилна услуга /там съм към А1/ с три лева ми се увеличава месечната сметка. Да ми е честито.

# 2 611
Те да не видят от сурвакарите....и те да суровакат излязли....Joy
Нахалници...

# 2 612
Права бях като казах че и другите оператори няма да останат назад, то се очакваше Grinning Как тъй едните ще дръпнат с нещо а другите няма, то не се е чувало такова нещо...

# 2 613
Че те са един картел...мрежите им общи....конкуренция няма. Държава с що няма. КЗП в момента е без ръководство....

# 2 614
  • Буркина Фасо
и аз бях прав като казах, че още от 15 декември видях новото си увеличение влизащо в сила от 15 януари. Smiley
предполагам, че никой не си е мислил, че само йети ще увеличават.

# 2 615
Едни и същи маскари са всичките, това е ясно.

# 2 616
  • София

Ако има петиция, ще се включа. Аз съм окей да плащам за нещо повече, стига да получа нещо по-добро като услуга, но мразя да плащам за нещо повече - отколкото му е реалната цена, само защото някой си някъде го е решил и алчнее. Виваком напоследък са много зле с интернета - прекъсва, губи обхват и мобилния и оптичния им.

Като Йеттел направиха увеличението, реших все пак да пусна жалба до КЗП - получих естествено стандартен отговор, но не съжалявам, че го направих.

# 2 617
  • Буркина Фасо

Ако има петиция, ще се включа. Аз съм окей да плащам за нещо повече, стига да получа нещо по-добро като услуга, но мразя да плащам за нещо повече - отколкото му е реалната цена, само защото някой си някъде го е решил и алчнее. Виваком напоследък са много зле с интернета - прекъсва, губи обхват и мобилния и оптичния им.

Като Йеттел направиха увеличението, реших все пак да пусна жалба до КЗП - получих естествено стандартен отговор, но не съжалявам, че го направих.
реалната цена е тази, на която се продава.
аз пък искам да плащам за нещо, което го искам. в случая да е по-малко.

# 2 618
  • FMSTEREO
вижда се, че си им лесна плячка. те такива търсят Smiley
Хаххахах 🤣🤣🤣, аз наистина не се задълбочавам. Отивам и казвам искам това и това, какво може да ми предложите, ако не ме устройва искам друго или казвам до каква сума искам договор.
това ти е грешката. Smiley  аз влизам в офисите им само да плащам.
доколкото разбирам ти май нямаш профил към оператора. в него "валят" предложенията. ако искаш ги приемаш.
единият ми номер е с този 12 мес. договор. към него ми подаряват и 12 мес. безплатно  Arena play (вероятно и на други го предлагат), но аз не го използвам. зругият ми номер е на същия план, но за 24 мес.

Аз имам профил в сайта на оператора,но никога не съм получавал специални оферти !

# 2 619
Посочнат максималната
Ако ти посочат минимална, което на практика е гарантирана, цената ще е поне двойна.

# 2 620
  • Буркина Фасо
Аз имам профил в сайта на оператора,но никога не съм получавал специални оферти !
в дясно

# 2 621
Може и да не си забелязала офертите.
Последните на Йетел в приложението, които ми бяха предложили са тези, това ми предлагаха и в офиса

А как стои въпроса с картите на ваучер сега ?  Някъде бях прочела, че през няколко месеца трябва да се зареждат, за да  бъдат валидни илиначи ги анулирали🙄

# 2 622
Те никога не са бивали безкрайно валидни ако не ги зареждаш тези предплатените. Не съм сигурна в момента точно как са им, но и там трябва да четеш много, за да не се окаже че накрая не е каквото очакваш.

# 2 623
Е как да не са били? Не бяха ли едно време без ограничения на валидност. Аз бях ученичка и съм стояла по много време без да зареждам ваучери май. Нищо не си спомням от тогава, но и да си спомням то със сигурност няма да е актуално към днешна дата.
Един човек иска да си носи с него обикновен телефон и да си ползва друг смартфон вкъщи. За да не сменя картите постоянно май най- изгодно ще му е да си вземе нова карта на ваучер, а не на сметка. Аз и не знам колко струват тия предлатените.

# 2 624
Винаги са имали валидност, мисля че 12м бяха ако не я зареждаш или там от последното зареждане (май не важеше за най-малките ваучери но не помня вече). А самият зареден кредит пак си имаше валидност но ако заредиш пак преди да е изгорял, се запазваше и старият неизползван.
Майка ми беше дълги години с такава карта, аз имах грижата да я зареждам и да помня кога изтича кредитът че да не изгори. Тя не го и ползваше почти, все ние на нея звъняхме.
Сега не знам какви са сроковете но не са май същите, трябва да се прочетат хубаво условията преди да подпишеш. Преди 2-3 години последно ми трябваше предплатена карта за кратко, от тогава сигурно още промени има.

Общи условия

Активация на акаунт