Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако смятам, че телефонът ми е блокиран от друг абонат?
Как мога да прехвърля данни и приложения от стар телефон на нов?
Какво да правя, ако моят iPhone 13 не може да се свърже с 4G?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако смятам, че телефонът ми е блокиран от друг абонат?
Ако смятате, че телефонът ви е блокиран от друг абонат, първо проверете настройките на телефона си, като отидете в менюто с контакти и потърсите раздела с блокирани номера. Ако не сте блокирали никакви номера, опитайте да замените SIM картата с друга, за да видите дали проблемът продължава. Ако всичко останало се провали, свържете се с вашия мобилен оператор за помощ.
-
Как мога да прехвърля данни и приложения от стар телефон на нов?
Прехвърлянето на данни между телефони обикновено включва архивиране на информация от стария телефон и възстановяване на новия. Ако използвате Android, можете да използвате Google услуга за архивиране. Ако притежавате iPhone, можете да използвате iCloud или iTunes. Повечето приложения и данни могат да се прехвърлят, но логините ще трябва да бъдат въведени отново, освен ако не използвате мениджър за пароли.
-
Какво да правя, ако моят iPhone 13 не може да се свърже с 4G?
Ако вашият iPhone 13 не може да се свърже с 4G, проверете в настройките дали мобилните данни са активирани и дали е избрана правилната мрежа. Опитайте да превключите от 4G към 5G и обратно. Освен това извадете и поставете отново SIM картата. Рестартирането на телефона и нулирането на мрежовите настройки може да помогне. Ако проблемът продължава, свържете се със сервиз.
-
Какви са условията за връщане на телефон, ако не отговаря на описанието?
-
Какво да правя, ако не съм доволен от закупената стока и търговецът не е изпълнил задълженията си?