Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми) 3

• 1 692
  • 44
  •   1
Отговори
Добре дошли в новата тема

До сега:
Скрит текст:

# 1
Здравейте, имам въпрос. Има ли някаква програма, която може да махне дрехите в дадена снимка. Тя, разбира се, не може да знае реалността. Искам просто симулация.

# 2
  • София
Youtube. Има ли начин да се изтрият видеа от playlist по по бърз начин, освен на всяко видео да му цъкаш Remove from ....? Като погледнах колко листи имам и всичките с по 100 и повече видеа - прилича на онези къщи на вехтошарите.

# 3
Silver, има. Някакъв extention бях намерила и инсталирала. Като се добера до лаптопа ще ти кажа точно кой!
Имах да чистя 5000 клипа от Watch later...

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 14:43 от Agent Provocateur

# 4
  • София
Agent, мерси, много полезно Hug Точно Watch later беше най-големият проблем. Е, само 200 бяха, не мога да те стигна Joy Занапред ще чистя по-редовно.

# 5
Simple Smile Няма за какво!
А моята "колекция" реално е плод на дългогодишната ми заблуда, че изгледано видео от Watch Later автоматично бива премахнато от листа. Да, ама не! И за това трябва екстра зор Simple Smile

# 6
  • Враца
Здравейте. Пак имам малък проблем, който сама не мога да реша.
Нямам звук на лаптопа.
Със слушалки, без слушалки... няма. Като правя тестове за проблеми, ми излиза контролния звук. Иначе- нищо. Навсякъде, където съм се сетила, и е видимо, съм отметнала да работи и съм увеличила докрай. Но явно има някъде, където не съм се сетила. Не зная какво още да кажа за проблема, аз много и не разбирам, но ако имате въпроси, които да помогнат и диагностицират. давайте.
Утре детето трябва да се включи за онлайн обучение за първи ден, а аз не зная дали ще има звук.

Редактирам- на филмче, пуснато на BS Player има звук, на YOUTUBE  и клипчета от фейса няма.

# 7
  • Козлодуй
Трудно ще е някой да ти помогне без да знае марка на лаптопа и някаква снимка дай Simple Smile Огледай клавиатурата виж дали не може с клавиш fn+някой от функционалните клавиши горе да включиш звука Simple Smile Значи за да не изключиш нещо друго натискай клавишите по-два пъти в комбинация с fn Веднъж за включено втори път за изключено - може да улучиш гледай нарисуван мегафон да има на него Simple Smile

# 8
  • София
Утре детето трябва да се включи за онлайн обучение за първи ден, а аз не зная дали ще има звук.

Редактирам- на филмче, пуснато на BS Player има звук, на YOUTUBE  и клипчета от фейса няма.

През браузър ли ще е обучението? Опитай през друг.
На моя лаптоп през един от браузърите понякога въобще не се чува звук или изчезва по време на възпроизвеждане. Примирила съм се и ако искам да чувам сменям браузъра.

# 9
  • Враца
HP е лаптопът.
Тия бутони с мегафоните съм ги пробвала вече по много пъти. Не е от тях, дава си 100 процента звук, но звук няма.
До преди няколко дни нямах проблеми със звука, изведнъж стана така.
Ако някой има други идеи...

Не зная дали това с браузъра ще помогне, по простата причина, която посочих по-горе, а именно- че проблемът е от няколко дни.
Тоест със същия браузер имаше и звук и всичко.
Сега трябва някак си да се върне звука, въпросът е, че не зная как съм го изключила, и то само на някои приложения, а не изцяло.

# 10
  • Козлодуй
Ами включено е някакси мутето - не знам как - няма ли долу в дясно иконка на звука ама ти казваш че звука е докрай - не знам

# 11
Здравейте, моля споделете с каква програма да гледам филм с разширение 265. С тези , които са към Уиндоус или накъсва или не тръгва, както и ако е 1080.  С 264 няма проблем 🤗 благодаря 🙂

# 12
Здравейте, моля споделете с каква програма да гледам филм с разширение 265. С тези , които са към Уиндоус или накъсва или не тръгва, както и ако е 1080.  С 264 няма проблем 🤗 благодаря 🙂
Слаб ти е компютърът. С VLC пробва ли?

# 13
Слаб ти е компютърът. С VLC пробва ли?
Мисля да, довечера ще пробвам 🤗

# 14
  • Sofia
Аз съм с GOM player безплатен е и си има кодеците, ако за някой файл липсва кодек плеъра предлага да си изтеглиш било за звук, било за картина. И ми е много удобен. С него гледам филми от доста години. Често се ъпдейтва, за да е в крак с файловете.

Общи условия

Активация на акаунт