Viber / Вайбър – 2

• 8 312
  • 105
  •   1
Отговори
  • Sofia
Добре дошли в новата тема, в която разискваме бързи въпроси и отговори, свързани със софтуерната апликация Viber!

Viber е безплатно приложение за съобщения и обаждания за множество платформи – налично е за Android, iOS, Microsoft Windows, macOS и Linux. Viber е подобен на други приложения за изпращане на съобщения, като WhatsApp, Signal или Telegram.

Линк към предишната тема: 1.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 10:59 от Blаck Cat

# 1
Доста по-добре изглежда от Телеграм и особенно от Сигнал ...много по-добре е подреден ...но си има и доста за доизкусуряване....

# 2
Здравейте. Тъй като темата е дълга и нямам време да прочета всички коментари, направо ще питам... какво се случва, ако деактивирам вайбър профил. Казуса е следния: искам да изчезнат изпратени от мен съобщения до конкретен човек. Тъй като нямам възможност да ги изтрия от неговите устройства, се чудя дали съобщенията и номера, от който съм изпратила съобщенията ще бъдат видни за съответния човек след като деактивирам вайбъра. И ако няма да ги вижда след деактивация на акаунта от моя страна, ще се възстановят ли, когато пак го активирам?
Благодаря на всички за отговорите Simple Smile

# 3
Здравейте. Тъй като темата е дълга и нямам време да прочета всички коментари, направо ще питам... какво се случва, ако деактивирам вайбър профил. Казуса е следния: искам да изчезнат изпратени от мен съобщения до конкретен човек. Тъй като нямам възможност да ги изтрия от неговите устройства, се чудя дали съобщенията и номера, от който съм изпратила съобщенията ще бъдат видни за съответния човек след като деактивирам вайбъра. И ако няма да ги вижда след деактивация на акаунта от моя страна, ще се възстановят ли, когато пак го активирам?
Благодаря на всички за отговорите Simple Smile

Можете съвсем лесно да изтривате всички съобщения, които те изпратили на трети лица...изчезват от тяхния телефон незабавна. Ако деактивирате профила си ...просто няма да имате профил,  но всичко което сте изпратили си остава при рецепиента. Просто изтриите съобщенията които желаете - маркирате го от менюто избирате да се издтрие за всички....и готово Simple Smile

# 4
Здравейте! Въпроса ми е когато съобщението е изпратено и отсрещния човек го е видял при корекция на съобщението вайбър дава ли индикация? Благодаря!

# 5
  • София
Здравейте! Въпроса ми е когато съобщението е изпратено и отсрещния човек го е видял при корекция на съобщението вайбър дава ли индикация? Благодаря!

Да, пише редактирано.

# 6

Да, пише редактирано.
Да. знам, че пише редактирано, но изкача ли, като  ново съобщение, както при реакция на съобщенията?

# 7
  • София
Не, имам смътни спомени, че преди май даваше индикация, че е редактирано. Но сега не.

# 8
Не, имам смътни спомени, че преди май даваше индикация, че е редактирано. Но сега не.
Благодаря!

# 9
Ако човекът е изтрил чата си и вие триете нещо му изскача нотификация, но няма как да разбере какво е

# 10
Ако човекът е изтрил чата си и вие триете нещо му изскача нотификация, но няма как да разбере какво е
Благодаря! Не мисля, че трие, но се рабрахме с допълнително съобщение Simple Smile

# 11
Здравейте! Два пъти днес ми се случи да бъда присъединена към непознати вайбър групи, без мое желание. За нула време започнаха да пристигат съобщения от различни абонати на групите. Не съм ги отваряла, изтрих чата. Но какво е това? Каква е схемата?

# 12
  • Пловдив
Стана ми интересно как и защо те добававят към непознати групи?

# 13
Не знам. За секунди започнаха за пристигат съобщения от непознати.
Скрит текст:
Тази е едната група, другата различна, с лого на българското знаме.

# 14
  • София
Не знам. За секунди започнаха за пристигат съобщения от непознати.
Скрит текст:
Тази е едната група, другата различна, с лого на българското знаме.

И при мен се случи същото. За минута без да добавям престигнаха над 100 съобщения.
Блокирах , продължиха.
Излезнах от групата и това беше.

Общи условия

Активация на акаунт