Viber / Вайбър – 2

• 9 695
  • 116
  •   1
Отговори
# 30
ако има програма за отдалечен достъп на компютъра ( аз винаги слагам такава anydesk). Влизате през програмата от вашия в нейния компютър и сканирате кода. накрая излизате и тя ще си ползва. Особено полезно е за възрастни хора и такива скарани с техниката и някоя програма не работи влизам прeз anydesk и виждам какво не работи.

# 31
Точно така, съвсем забравих че и аз съм им инсталирала на моите такава програма. На телефоните също, защото постоянно изкача нещо и звънят на пожар. Аз не съм в друга държава, но пък и не съм такси да тичам постоянно напред назад.

Та, питащата да инсталира, дори и да я няма, ще е полезно и за в бъдеще.

# 32
естествено особено ако е в друга държава да моли приятели и роднини да тичат - още по-неудобно? Ако не е инсталирал сега да праща познат да изтегли програмата на компютъра на възрастния човек и готово.

# 33
Много благодаря за съвета, хора, изобщо нямаше да ми дойде на ум за тази програма!

# 34
Излизат ли ви реклами на вайбър. На мен ми излизат в долния ляв ъгъл, на лаптопа. Може ли да се спрат, че ми пречат?

# 35
  • Козлодуй
Излизат ми долу в ляво и на мен и покриват групите които съм отложила

# 36
нямам никакви реклами. може би още при активацията забранявам персоналните реклами и тези на трети страни - това при активирането през телефона. вайбър си пита и тогава не се дава разрешение

# 37
Здравейте! Дали има опция да напусна дадена група, но без да ми изчезва това, което сме си писали там?

# 38
Мисля, че няма тази възможност. Напусни и изтрий чат е. Ако ви дразни спрете звука само на тези група и няма да получавате известия

# 39
  • Козлодуй
Отлагам групите за 30 дни и те не ме безпокоят слизат най-долу в списъка - когато имам време ги чета Simple Smile

# 40
Здравейте, имам проблем с вайбър, не помних паролата за двукратна идентификация и от support ми казаха да изпратя лична карта или шофьорска книжка с фактура на номера, за да ми изтрият акаунта, знаете ли в какъв период се случва всичко това и след това се предполага, че с този номер ще мога да направя нова регистрация нали?

# 41
Здравейте! При деактивиране на вайбър на стария телефон направих нов на друг телефон.Всички групи в които съм членувала запазват ли се или трябва наново да се включвам?Благодаря

# 42
Ако телефонният ти номер е същият, ти не деактивираш, а просто си деинсталирала от стария телефон приложението. Т.е., акаунтът ти е същият. Чатовете би следвало да се запазят, ако функцията за архив  е била активна, в т.ч. групите.

# 43
ако е дала в настройките на стария апарат да има архив тогава при активацията пита дали да възстанови данните от архива, ако няма архив нищо няма да се пази.

# 44
Здравейте! Какво значи тази иконка долу. За пръв път я виждам. Нещо като местоположение. Давам скриншот.

Общи условия

Активация на акаунт