Viber / Вайбър – 2

• 11 132
  • 133
  •   1
Отговори
# 120
Автоматично се генерира. Появява се, когато някой инсталира вайбър.
Въпроса ми е той дали е записал моя номер в неговия указател с телефони?
Или аз като има записан стария му номер ми излиза автоматично съобщение че е сменил номера си?

# 121
Заради това, че ти го имаш в твоя указател.

# 122
  • София
Здравейте, от 2-3 месеца имам следния проблем с приложението:
Ако оставя телефона и си легна към 23ч. и получа съобщение от сина си примерно към 1,30ч не ми дава индикация за това- няма свуков сигнал. Същото съобщение се появява и получавам звуков сигнал ако случайно взема телефона и го отворя през нощта, а ако не го направя същото съобщентие изпратено в 1,30ч го получавам около 6ч сутринта.
Телефона ми е с постоянно включени мобилни данни.
Нищо не съм пипала в настройките,нито съм правила актуализации на каквото и да е .
Това се случва само нощно време
Това е проблем за мен,защото ми е важно да получавам съобщенията от сина си навреме,ако ми пише през нощта.
Знае ли накой на какво се дължи това?

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 10:33 от vnd

# 123
включва се някакъв енергоспестяващ режим - тип не безпокойте ( в самсунг). прегледайте настройките на батерията, рутини, не безпокойте...

# 124
  • София
Благодаря ви за отговора
Разгледах в настройките на всичко което сте написали- нямам включето нищо ,което да ограничава приложението през нощта.

# 125
Виж от падащото меню дали не е включено пестене на енергия.
Една батерия е иконката.
При някои модели нощем няма реакция, и спира зареждането, ако е включен за зареждане през нощта.

# 126
  • София
Не е включено пестене на енергия...
не зареждам телефона си нощем

Направо не знам вече какво му има.
Мислех да деинсталирам приложението ,но така няма ли да ми се загубят чатовете,а имам служебни,които са ми важни

# 127
Вероятно тъп въпрос, но всички ъпдейти (и на телефон, и на приложението) минали ли са?

# 128
  • София
Всякакви ъпдейти на телефона са ми спряни по мое желание и то от доста време е така,а проблема с Вайбър-а е от няколко месеца

# 129
По-скоро е в настройките на телефона някъде - ограничена активност в часовия диапазон от 23 до 8 часа, примерно.
И тази настройка проверете
Скрит текст:

# 130
  • София

Скрит текст:
Тази настройка  ми е включена, трябва ли да я изключа?

# 131
Всякакви ъпдейти на телефона са ми спряни по мое желание и то от доста време е така,а проблема с Вайбър-а е от няколко месеца
Ами без ъпдейти приложенията работят известно време, после винаги нещо се чупи. Но ти си знаеш.

# 132
Никога няма да разбера, защо хората си спестяват ъпдейти?!
Скрит текст:

Скрит текст:
Тази настройка  ми е включена, трябва ли да я изключа?
Ами оставете да е активна "винаги свързан" и проверете дали от там не е проблема.
Както казах, вайбър се съобразява с някаква ваша настройка за активността на телефона в различни части на денонощието.

# 133
  • София
Много благодаря - ще пробвам

Общи условия

Активация на акаунт