Viber / Вайбър – 2

• 9 706
  • 116
  •   1
Отговори
# 75
Последно блокираният абонат е най-горе в списъка. Няма информация за дата.

# 76
  • вече Пловдив
Здравейте!

Как мога да запазя чат във вайбър от компютъра си на текстов файл? Чатът е доста дълъг, а е свързан с работата ми и искам да го запазя в бъдеще, когато няма да имам достъп до служебния ми компютър?

# 77
  • Козлодуй
Ами копирайте всичко и в уърда

# 78
  • вече Пловдив
Ами копирайте всичко и в уърда
Опитах, не става...

# 79
  • Козлодуй
При мен става

# 80
Здравейте,

Днес сутринта влизайки във вайбър, в секцията с чатове имаше само един групов чат, в който не е писано повече от година. Всички други чатове липсваха включително моите бележки и бизнес чатовете. В контакти сякаш намирам всички, но с никого нямам запазен чат.
Все едно съм си сменила телефона.
Моля за съвети и предложения как да си възстановя чатовете.
Последно вчера следобед съм поглеждала вайбър и всичко си работеше.

# 81
  • Козлодуй
Да не е актуализация нещо? имаш ли вайбър на компютъра? Там се дублират чатовете? Преинсталирай вайбъра на телефона ако имаш дублиран някъде. Аз лично трия чатовете това не изтрива контактите ми а каквото съм си говорила с някого го помня

# 82
Да не е актуализация нещо? имаш ли вайбър на компютъра? Там се дублират чатовете? Преинсталирай вайбъра на телефона ако имаш дублиран някъде. Аз лично трия чатовете това не изтрива контактите ми а каквото съм си говорила с някого го помня

Нямам на компютър или на друго устройство. Видях, и че не ми е включено и да прави резервно копие. Ползвам вайбър от години и до сега не ми се е случвало такова нещо, някак да ми изчезнат наведнъж всички чатове...дори не съм допускала, че е възможно. Най-важни ми бяха моите бележки.

Чудя се да пиша ли имейл на поддръжката?

# 83
Добър вечер, извинете че пиша, но да питам имам проблем на вайбър, който е на лаптопа ми, та за трети път когато се опита да се актуализира и крашва и не иска да се стартира, трябва да кликна на иконата, за да се стартира.

# 84
изтеглете и инсталирайте на чисто от тяхната страница най-новата версия

# 85
Нещо не е наред днес. Пише номерца за известия долу вляво, или червено иконата, а те са видяни вече. Известията не са наред.

# 86
  • София
Нещо не е наред днес. Пише номерца за известия долу вляво, или червено иконата, а те са видяни вече. Известията не са наред.

При мен е така от две седмици, може би. Досадно е. Няколко актуализации имаше, но не го оправиха това.

# 87
Имсх Вайбър на служебен номер, който вече не е мой от пет месеца. Номерът е закрит. Вайбър акаунта ми явно още съществува, познати ми пишат, дава им, че съобщенията са получени и мислят, че нарочно не им отговарям. Вчера си направих Вайбър на личния телефон, но не мога да си получа старите съобщения. Има ли начин да си възстановя вайбъра от закрития номер или да видя какво са ми писали тези пет месеца? Или поне да закрия стария акаунт, та хората да не си мислят, че нарочно не отговарям?

# 88
Това е можело да се направи само докато си имала достъп до апарата, до който е стария ти Вайбър. Влизаш в настройки и от там:

# 89
За съжаление имах някакви подобни подозрения. А сега ако някой ме търси във Вайбър, пак ли ще му излиза стария Вайбър или ще излиза новия?

Общи условия

Активация на акаунт