Facebook / Фейсбук – 9

• 14 212
  • 367
  •   2
Отговори
  • Sofia
Добре дошли в новата тема, в която разискваме всичко, свързано със социалната мрежа Facebook!

Линкове към предишните теми: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

# 1
Благодаря за новата тема!

Стартирам с въпрос, който е по-скоро необичаен, но все пак си е по темата.

Забелязах преди няколко години, че като отворя фейсбук страницата на Netflix, виждам само стари публикации отпреди няколко години, включително корицата им е стара.
Скрит текст:

В същото това време, във фийда ми си излизат новите им публикации.
Скрит текст:
Някой има ли идея на какво се дължи тази шизофрения? Попитах една-две приятелки и при тях ситуацията е идентична с моята.

# 2
Благодаря за новата тема, коте! Two Hearts
Дано има по-малко бъгове...ама ме съмнява Grin

# 3
  • бургас

От настройките ли се е получило това ?
Може ли да се махне ?

# 4
И при мен на някои страници ми показва само стари публикации, а във фийда ми излизат нови.

# 5
  • София
Здравейте,прегледах миналите теми,но отгоре не открих и питам.
   Преди 2 месеца приятел на приятелка и пише в Месинджър да потвърди самоличността и чрез някакви кодове.И от този чат нейния(на приятелката ми)ФБ и Месинджър стават недостъпни.Всеки опит за възстановяване на достъпа е неуспешен.Профила се вижда като активен ,но няма дейност,извършвана от него.
 Някой имал ли е подобен успешно решен проблем и как се в случило?

# 6
Здравейте! Ще попитам направо - ако добавя приятел в Ограничени, какво ще се скрие за него от мен? Най - вече ме интересува ще вижда ли коментарите ми под новинарски страници например?

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 17:26 от Golden magnae

# 7
  • оттам, откъдето започва България
Blаck Cat , благодаря за насоките относно намирането на приятелствата.
Много добре обяснено, пробвах и видях колко много покани съм изтрила. Simple Smile

# 8
  • Sofia
Радвам се, че съм успяла да помогна. Simple Smile

# 9
Аз също пробвах по описанието на котето, но при мен не се вижда. Тъпо! Sad

Здравейте! Ще попитам направо - ако добавя приятел в Огранични, какво ще се скрие за него от мен? Най - вече ме интересува ще вижда ли коментарите ми под новинарски страници например?

Първоначално прочетох "органични" Joy  Joy
На въпроса: За него се скрива всичко от твоя профил, което не е публично. Т.е. ще вижда само публикации, които си оставила публични (ако има такива). Коментари, обаче, ако правиш, може да ги вижда, но това не значи, че му излизат автоматично, особено що се касае за новинарски страници.

# 10
Аз също пробвах по описанието на котето, но при мен не се вижда. Тъпо! Sad

Здравейте! Ще попитам направо - ако добавя приятел в Огранични, какво ще се скрие за него от мен? Най - вече ме интересува ще вижда ли коментарите ми под новинарски страници например?

Първоначално прочетох "органични" Joy  Joy
На въпроса: За него се скрива всичко от твоя профил, което не е публично. Т.е. ще вижда само публикации, които си оставила публични (ако има такива). Коментари, обаче, ако правиш, може да ги вижда, но това не значи, че му излизат автоматично, особено що се касае за новинарски страници.
Ами че аз да бързам, наистина глупости съм написала Sweat Smile Исках да е Ограничени Simple Smile Ще редактирам. Много е лошо, когато фейсбук приятелите ти, или пък близки такива, останат изненадани от политическите ти възгледи, например. След събитията в Белия дом имам чувството, че всички ме гледат накриво. Написах тук - там коментари и все едно съм засегнала някого Simple Smile Не че ми пука де, аз и без това толкова съм разчистила фейса, че...

# 11
Здравейте! Вчера изведнъж като се опитах да вляза в профила си, се появи съобщение, че имейлът, с който влизах е сменен. Не съм го направила аз, явно профилът ми е хакнат.Успях да изпълна изискванията за доказване на самоличност, изпратили са ми код за нулиране, но тъйкато работех и не следях непрекъснато, валидността на кода е била само 30 мин. Вече изобщо не мога да открия собствения си акаунт нито с имейл, нито с телефон. За приятелите ми е активен и го виждат. Какво ли не опитвах. Има ли някой възможност да ми даде съвет. Дори не мога да се свържа с помощен център.

# 12
  • София
Скрит текст:

Забелязах преди няколко години, че като отворя фейсбук страницата на Netflix, виждам само стари публикации отпреди няколко години, включително корицата им е стара.
Скрит текст:

Скрит текст:
Някой има ли идея на какво се дължи тази шизофрения? Попитах една-две приятелки и при тях ситуацията е идентична с моята.
Дали няма настройка на страницата как да се показват публикациите?

# 13
Работи ли ви търсачката в групите? Сега забелязах, че ме прехвърля към търсенето от профила и излизам от групата. Примерно, ако търся рецепта в група, като натисна на лупата ме препраща към търсенето на профила ми. Нямам актуализация и се чудя какво се прецака пак.

# 14
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Дали няма настройка на страницата как да се показват публикациите?
Ако имаха някакви геогряфски ограничения, не би трябвало изобщо да ми излизат новите публикации във фийда. Поне така си мисля.

Но не виждам логика и да са сложили такова ограничение, предвид че нямаме страница Нетфликс България, която да се показва приоритетно на потребителите тук. Изключително странно ми е това положение. Излиза, че едва ли не рекламират новите си продукции на местните си абонати.

Общи условия

Активация на акаунт