Априлски бебета ❤ 2026 (Тема 2)

• 523
  • 32
  •   2
Отговори
  • Melmak
Здравейте, бъдещи мами с термин април 2026!

Линк към тема 1 https://www.bg-mamma.com/?topic=1800696

Списък с термините на участничките:

BeeLover - 07.04.2026
MonikaMM – 08.04.2026
Roni456 – 12.04.2026
П050505 - 12.04.2026
Pandora1  - 14.04.2026
ВаНиЛа – 15.04.2026
Babyboo – 24.04.2026
Maeve – 24.04.2026
Traack - 24.05.2026
_Мама_ - 25.04.2026
Морска звезда – 25.04.2026
Unserwahnsin – 30.04.2026

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 21:32 от Pandora1

# 1
Здравейте и от мен в новата тема. Благодаря!
Аз съм в 11+2 г.с. и вече не усещам предишната умора, не ми се спи толкова много. От старите симптоми все още имам силен апетит, а от новите – започна задух. Гърдите ту не са чувствителни, ту пак болят. До моята ФМ и прена тест остава още една седмица и времето минава ужасно бавно 🥹

# 2
Аз да кажа, че ми дойдоха дрехите, всичко е както го очаквах. Изглежда, че всичко ще успея да го носа повече отколкото очаквах. Рипсените дрехи са много еластични, а останалите са направени така, че да има място за мнооого голям корем.
Единствено си мисля, че рипсените материи ще станат на точки лесно, но пък за тези пари е fair enough, на чист български 🤣🤣🤣 Иначе са много мекички, приятни и удобни наистина.

# 3
  • Melmak
Браво, дарби. Аз гледах това, което ми прати, но не поръчах. Днес бях в hm, серии за бременни само онлайн. И без това ме мързеше да се събличам. В дика пробвах една яка рокля.. ами 38 ми беше тясно на бюста, 40 нямаше. Поръчах онлайн. Поръчах и от hm доста неща с идеята да върна половината, ако не ми харесат.

# 4
Unserwashin, успех! Кофти е чакането за прегледи и за жалост цяла бременност продължава. Пожелавам ти спокойна и положителна настройка!

На мен най-сетне започна леко да ми личи (13+6 съм). Още съм под началните си килограми, защото свалих 3 от повръщане, но блузките вече се опъват на коремчето. ☺ Почнах да споделям и на близки и покрай тях да се радвам и аз, че от предпазливост (и заради предишен неуспех) не си позволявах много да се пренавивам.

Pandora, благодаря за темата. Ако искаш ти да ги правиш, може в първия пост да си направим списък с термините - които иска да сподели своя и да знаем как се движим. Simple Smile

# 5
  • Melmak
Ванила, супер идея! Моят е на 14.04, но ще съм секцио и ще е в началото на април!
А вие?

# 6
Ванила, нека така си продължи всичко без проблеми до самия край!

Моят термин е 30.04, но според размерите на бебето последния път компютърът автоматично изчисли 28.04 — с два дни по-рано. Но с моята докторка решихме да не го променяме толкова категорично засега, така че остава 30.04.

# 7
Пандора, мерси за новата тема 🌼

Аз съм с термин 25.04.2026г.
Днес съм 12+1 и утре наааааай-накеая на ФМ ☺️ Ванила, и аз едвам дочаках. Нямам търпение вече!

# 8
Моя по цикъл се пада на 15.04, но съм инвитро и реално има отклонение. Все пак мисля да си пазя тази дата, защото е и дата на аборта ми. 😅 Предпочитам да го мисля, като щастливо съвпадение.

Не бих давала да ми сменят термина за по-рано. Мисля, че не е добра тази практика, защото като наближи момента от по-рано ще почнат да ви ръчкат за индукции. Аз ще гледам да остана с възможно най-далечната дата.

# 9
Моят термин е 08.04 🥰 Чакаме второ момченце. На преглед при АГ сме утре и нямам търпение, защото се притесних на ФМ с този намален кръвоток. Много се надявам приема на Акард да покаже утре позитивен резултат.

# 10
Моят термин е 12.04.
Случайно да сте запознати с възглавниците за бременни? Удобни ли са и заслужава ли си да се взема изобщо или може да се мине и без нея?

# 11
И аз съм за 24.04.
Според лекарката на ФМ, 80% момче Grinning
Засега нищо не сме купували освен количка и ето тази раничка, която реших, че все някога може да влезе в употреба.

# 12
Моят термин е 12.04.
Случайно да сте запознати с възглавниците за бременни? Удобни ли са и заслужава ли си да се взема изобщо или може да се мине и без нея?

Аз използвам възглавница за бременни и ми е много удобно с нея. Подарък ми е при първата бременност, но лично аз смятам, че същата работа би ми свършила и една обикновена възглавница.

# 13
Щях да отговоря в другата тема,но виждам,че има нова,последно пиша по темата и приключвам;
Не съм била груба, просто съм директна. Споделих личен опит и информация, без намерение да стресирам или поучавам. Темата е чувствителна и е нормално всеки да я възприема различно. Това не променя факта, че стресът има влияние върху организма – и на майката, и на бебето. Няма нищо лошо да говорим открито за това.

# 14
  • София
Моят термин е 24.04, но ще съм секцио понеже първия път бях и ми препоръчаха и сега. Днес ходих да разгледам в мола какви колички има, за момента съм харесала 2, но едната съм я гледала само онлайн. За дрехите … ако ви кажа, че нападнах една втора употреба, в която 90% от нещата са нови с етикет. Взех си няколко широки пуловера и няколко клина и съм готова 😂
Искам да питам майките с пренатални преди 1ва фетална, пускали ли сте изследвания или няма смисъл? Предполагам само ще го разгледат обстойно без да се пускат кръвни.

Общи условия

Активация на акаунт