Мартчета 2026 (Тема 3)

• 193
  • 16
  •   3
Отговори
Добре дошли на всички с термин март 2026!

ОЧАКВАНИ БЕБЧЕТА:
05.03 mimi_I - 38 г, момче 🩵
12.03 Irelia - 37г, втора бременност, момиче 🩷
21.03 Yasmina.B.- втора бременност, момиче 🩷
23.03 Dessis86 - втора бременност, момиче 🩷
24.03 Seaglass - момче 🩵
24.03 nash13 - втора бременност, момиче 🩷
26.03 ~Mockingbird~  - момиче 🩷
27.03 Diana_Alex - момче 🩵
28.03 LadyGl - втора бременност, момиче🩷

Ако искате да ви добавя към списъка, моля оставете коментар в темата.Gift Heart

Стари теми:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1789307
https://www.bg-mamma.com/?topic=1815958

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 19:27 от Seaglass

# 1
тъкмо да се запиша първа тук 😁
аз съм 25+5..падаше се да съм на преглед баш около празниците и ест няма кой да работи тогава, та чак на 06.01 и ще видим накъде е обърната девойката 😁

# 2
Аз затова подраних с рутинния - ще отида на 22.12, а на 6.01. съм на трета ФМ

# 3
25+2 съм аз.

# 4
Аз понеже ходя и по ЗК и на частно та ми се хващат по 2 прегледа на месец, бях на 8-ми, а другия ще го направя преди празниците на 22-ри, 23-ти.

# 5
ами нищо..тя моята е доста активна 😁 тъй че да разбирам, добре е 😁 тя на 26.11 беше около 700гр. тъкмо след празниците кЮлце 🤣

# 6
Аз също съм в 25+2 днес.
Докато вляза в новата тема и забравих коя от вас писа за качените килограми... въобще не забравям,неее. Както и да е,аз също стартирам от повече килограми,също като предният път. Тегля се от началото на септември и съм качила около 5 кг от тогава. Аз съм от миналият месец на протеинова диета с оглед на това че беше започнал за пада общият белтък. Има подобрение за един месец. На мен също въобще не ми се ядат яйца и месо,обаче си спомням колко качих предният път от това безразборно ядене...после и кърменето не помогна. Така че ще гледам да си спазвам режима(е похапвам и картофи...любими да ми) и чакам Коледа,когато ще прегреша Grinning

# 7
  • София
Благодаря за новата тема!

Аз съм май една от най-напредналите в темата - днес влязох в 28

За килограмите си вървя леко напред, но и според мен 8-10 са що годе приемливи…все още…аз съм 10 в момента. Може и по-добре, но не се кахъря и не го мисля.

Относно покупките - аз се възползвах максимално от намаленията покрай черния петък и вече имаме всичко (но и много неща от първото дете и колежки…). Но всичко, което ми трябваше взех по намаления.

Оставям запис да ме включите в началото в списъчето: 38г, термин 05.03, момче

# 8
ще слабеем после 😁 разчитам на гена аз, и бърже да си вляза в моите 50-52кг 😁 навярно вече съм 8-9кг отгоре, не съм се теглила скоро, че не ми харесват цифрите 😁 на прегледите изобщо тия кантари не ги гледам, винаги те вадят с поне 2кг отгоре, не знам защо така се получава 😁 та бели кахъри са тия кг

# 9
8 кила съм отгоре аз, но съм ужасно подута, особено краката. Апетитът ми е умерен, по яде ми се това, което не мога да ям, разбира се...

# 10
Аз съм в 24+6, моят термин е за края на март чак Simple Smile
Огромен апетит ме е подгонил и с оглед на това ми се струва, че са ми малко килцата + 7-8 до тук.
Не ми личи кой знае колко и все още не съм видимо бременна.
Моят юнак преди 2 седмици беше седалищен, сега не знам дали се е обърнал.

# 11
24+6 съм, уж съм качила 5-6 кг, а корема ми е все едно вътре има тюлен. При първата бременност горе-долу със същия корем родих, но то си беше и малко бебенце.

# 12
Chortiz, покрай захранването на голямото дете по ЗВБ се научих да правя мъфини със всичко, без захар и с много малко брашно, стават страхотни всеки път. Вчера правих с печена тиква, банан, брашно от орехи и кашу, яйца, кисело мляко и малко обикновено брашно. С джинджифил и канела, супер са. 👌 Има варианти.

# 13
И аз съм от по-напредналите, вече съм в 28+1. Аз се въртя около + 6.5 кг, напук на ГД и постоянното ми лежане 😄 Не се оплаквам, важното е всичко да е наред.

# 14
Вие може и във февруарските бебета да влезете😁

Общи условия

Активация на акаунт