Мартчета 2026 (Тема 3)

• 12 511
  • 628
  •   5
Отговори
# 45
Момичета, правите ли все още с*кс😁 Ние го бяхме поизоставили по препоръка на лекарката в 16 г.с., защото плацентата беше леко ниска. Сега на последния преглед за щастие видяхме, че плацентата се е вдигнала и вече е високо горе, но аз нещо хич нямам желание, въпреки че отдавна не сме правили. Та се чудех дали само аз съм от тези, които грам нямат мераци😅😅

# 46
Момичета, правите ли все още с*кс😁 Ние го бяхме поизоставили по препоръка на лекарката в 16 г.с., защото плацентата беше леко ниска. Сега на последния преглед за щастие видяхме, че плацентата се е вдигнала и вече е високо горе, но аз нещо хич нямам желание, въпреки че отдавна не сме правили. Та се чудех дали само аз съм от тези, които грам нямат мераци😅😅

Ми ние не сме от юли😅
Август лежах за задържане и ни беше страх след това. А до миналата седмица борих гъбички. Сега съм чиста, но на мъжа ми му е странно като съм бременна и май до края няма да правим нищо🥲

# 47
  • София
Мераци колкото искаш имам, ама мъжът ми по време на бременност явно превключва и край 😆
Шегата настрана, имах проблеми в началото с контракции и кървене и съответно дори не е ставало въпрос, а сега вече толкова ми е тежко, че не знам как бих могла…с две думи пак ще сме си на сухо до след някое време след раждането…

# 48
Ами моят мъж се прибира януари, но до последно си правехме (средата на септември), и то при нас няма как да няма мераци 😁 тъй че докато родяя си важи секса 🤣

# 49
Ако не сте се подготвили с козметиката за бебчетата в момента в Benu.bg има безплатна доставка и промо код за отстъпка Aisi10
Този комплект на Uriage е чудесен избор все още ползваме техните продукти с първото ми дете което е на шест години

# 50
На мен сексът по време на бременност ми е супер приятен даже, защото органите долу са много добре кръвоснабдени. След първото раждане имах сухота заради хормоните и няколко месеца докато се наместят не беше много забавно, плюс че влияят и на либидото. 😞

# 51
Ако не сте се подготвили с козметиката за бебчетата в момента в Benu.bg има безплатна доставка и промо код за отстъпка Aisi10
Този комплект на Uriage е чудесен избор все още ползваме техните продукти с първото ми дете което е на шест години
и аз взех същия комплект, но тия да имам Трайно ниската цена 😁 взех го на 65лв мисля от Гален 😁 иначе и моята дъщеря е почти на 9г и още си е с Юриаж

# 52
Току-що поръчах комплекта от Озон, с безплатна доставка е.
За сега това са ми покупките за бебето, както и едно кремче за дупето. Simple Smile

# 53
Здравейте! Имам едно притеснение. Купих си едно парче торта и се оказа, че май има алкохол вътре. Опитах от крема  и от сиропирания блат .....ами има вкус на алкохол. Дали може да стане нещо с бебка? Хапнах съвсем малко, но все пак Confused

# 54
Здравейте! Имам едно притеснение. Купих си едно парче торта и се оказа, че май има алкохол вътре. Опитах от крема  и от сиропирания блат .....ами има вкус на алкохол. Дали може да стане нещо с бебка? Хапнах съвсем малко, но все пак Confused
Нищо няма да стане😊

# 55
Е какъв проблем да стане от алкохол в торта, колко да е този алкохол? Аз ям бонбони с алкохол понякога, не ги броя. Вчера изпих и 2-3 глътки червено вино по изключение, че мръзнах на една поляна, доста убедена съм, че няма как глътка вино въобще да разбере тялото ми, че съм я изпила.

# 56
С дъщеря ми в 9 месец бяхме на сватба на приятели, така ми се припи ракия (а аз не понасям ракия попринцип😅), че си пийнах 2-3 глътки от ракията на мъжа ми, нищо не й е станало. Една приятелка пък разбра много късно, че е бременна, на Нова Година дори без да знае, че е бременна, добре си пийна, на юнака нищо му няма, друга приятелка пък цяла бременност си пийва като излизаме бира, та от една хапка торта, напоена най-вероятно с малко ром, нищо няма да му стане на бебока.

# 57
Много ми е познато това, и аз ядох торта с ром в ранна седмица с първата бременност, късно се усетих. Нищо няма да му стане на бебчето от няколко хапки, но “пийването” от време на време изобщо не го разбирам, независимо колко истории, че после нищо им нямало на децата се разказват.

Здравейте! Имам едно притеснение. Купих си едно парче торта и се оказа, че май има алкохол вътре. Опитах от крема  и от сиропирания блат .....ами има вкус на алкохол. Дали може да стане нещо с бебка? Хапнах съвсем малко, но все пак Confused

# 58
Определено след всичките ограничения (кафе, захар, хляб, алкохол, секс и какво ли не) за 3,5г. инвитро няма да се самолинчувам  за сумарната 1 чаша вино изпита за 6м. бременност досега.

# 59
Много ми е познато това, и аз ядох торта с ром в ранна седмица с първата бременност, късно се усетих. Нищо няма да му стане на бебчето от няколко хапки, но “пийването” от време на време изобщо не го разбирам, независимо колко истории, че после нищо им нямало на децата се разказват.

Здравейте! Имам едно притеснение. Купих си едно парче торта и се оказа, че май има алкохол вътре. Опитах от крема  и от сиропирания блат .....ами има вкус на алкохол. Дали може да стане нещо с бебка? Хапнах съвсем малко, но все пак Confused
Е то не става въпрос за пиене всеки ден, а за единични случаи.

Общи условия

Активация на акаунт