Добре дошли в новата тема, времето си напредва неусетно, съвсем скоро ще гушкаме сладките си бебчета

Полезни теми във форума:
Подготовка за малкия човек
Майчинството счетоводно - 102
Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори
Бебешката количка - цяла наука за второ висше (№54)
Стари теми:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1811178
https://www.bg-mamma.com/?topic=1784201
-----------------------------
Полезни статии:
Багаж за родилното
Трети триместър
Раждането на бебето
Хранене по време на бременност
Какво се случва през първите 24 часа от живота на човек
-----------------------------
От няколко дни не съм се включвала в старата тема, но този грип яката ме събори и нямах сили за екрани. Стигнах до антибиотик, защото така ми се беше подуло гърлото от кашлицата, че на 2 пъти храчки се заклещваха вътре и не можех нито да си поема въздух, нито да ги изкашлям... Толкова болна и на легло не съм била никога през съзнателния си живот, много се пазете!
Доста съм разочарована и здравната система - като отида на лекар и видят, че съм бременна, всички вдигат ръце и казват да пиша на АГ-то.. А за мен е безумно да трябва да безпокоя АГ за неспадаща температура или кашлица.. Така или иначе само той ми отговори, та го занимавах човека, но си чувствах много безсилна, без глас, без възможост да оспоря каквото и да е.. и ме пращаха вкъщи с витамин С, рецепта за инхалации и съвети да изчакам да мине или да пиша на АГ ... направооо...
Аз си отмених часа при АГ за декември, защотот вече знаех, че съм контактна с грип и не исках да ходя да ръся бацили, не знам в каква позиция е бебето, но ритка и вече съм спокойна. Имаше един ден, в който не го бях усещала изобщо, но и бях на 2 супи и 5 мандарини, та сигурно и това има общо. Иначе съм 2.5 килограма надолу за тези няколко дни боледуване, но се надявам,че има от къде да си взема нужните хранителни вещества.
Аз съм вече в 30та седмица и доста се вълнувам, още има няма 7-8 седмици и малкият ще е тук

Иначе голямото Коледно пазаруване, което спретнах октомври и ноември, ще трябва да пътува с Еконт, заради болестта си отменихме и последното пътуване при роднини за годината и малко ми е кофти, че няма да ме видят с големия корем като за последно, ама почти го преживях.
Iliyanaah, велика снимка! Много е сладка малката! Роднини казват ли ви вече на кого прилича?

На последния преглед АГто нищо не ми каза за моето тегло, явно защото бебето си отговаряше на седмиците и затова гледам да не се притеснявам.

).