Мартчета 2026 (Тема 3)

• 16 159
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Poly12, не помня от кой град беше, но ако си от София, би ли споделила коя фирма изпра килима?
Белина Еко, доста съм доволна, вече няколко пъти го взимат и го връщат снежно бял, даа, страхотна идея беше да си вземем бял килим 🙄😀😀

# 736
Благодаря ти! Предстои и у нас тази дейност, а удрям на камък с изборите си досега.
Белият килим тепърва ще събира... спомени. 😜

# 737
Аз пък се боря с някаква уринарна инфекция и вече много се изнервям. Няма бактерия, явно е цистит, но като си спомням след първото раждане един месец не можех да ходя до тоалетната от болка (заради катетъра), а сега отивам да раждам с готова инфекция и ще е в пъти по-зле. Дано се оправя до раждането.
Иначе и аз като вас съм постоянно изморена, не мога да свърша нищо. Всеки ден си поставям голям списък задачи и ако в края на деня съм свършила поне една е супер. Отлагам постоянно основното чистене, пране, стерилизиране, вкъщи е паднала бомба и навсякъде има бебешки неща. Дразня се на себе си, нервно ми е.
Хубавата новина за мен си е, че плацентата ми се е вдигнала, което изобщо не го очаквах. На последния преглед АГ каза, че е ниско долу и ще правим секциото рано-рано, а след седмица на последната ФМ  ми казаха, че се е вдигнала и всичко е наред.
Памперси поръчах от озон на Пуфис, като взех малко единичка и двойка, която беше в комплект с мокри кърпички с 99% вода, което ми се стори изгодна оферта.

Това е мн хубаво. И аз имам сходно ситуация, а колко се е вдигнала твоята плацента, че имаш зелена светлина за раждане естествено:? Измерва се разстоянието в см от родовия канал? Моята също се беше вдигнала, но не знам дали ще е достатъчно. Уж не се вдигала в къснете седмици, а моята се беше вдигнала , та сега стискам палци за още малко.

Как перете матраците? Аз също планирам килими и пердета да изпера. Пердета-химическо. За който беше питал, ето една фирма за пране на килими с доставка до дома в Сф https://www.pranenakilimi.net/

# 738

Това е мн хубаво. И аз имам сходно ситуация, а колко се е вдигнала твоята плацента, че имаш зелена светлина за раждане естествено:? Измерва се разстоянието в см от родовия канал? Моята също се беше вдигнала, но не знам дали ще е достатъчно. Уж не се вдигала в къснете седмици, а моята се беше вдигнала , та сега стискам палци за още малко.

В документа от ФМ пише за разположение на плацентата само: предна високо. Степен на зрялост Гранум I. А само седмица преди това беше много ниско, доста се изненадах. То това не ми спестява секциото, но много се притеснявах от кръвоизлив, защото почти през цялата бременност имах кървене.

# 739

Общи условия

Активация на акаунт