Facebook / Фейсбук – 9

• 18 998
  • 465
  •   1
Отговори
# 30
Днес влизам в фейсбук,пиша си с някой от моите контакти,и те ме питат какво е това име на профила ти ! някой ми е хакнал профила и ми е сменил името и настройките от БГ на английски ! до сега не ми се бе случвало ,но всяко нещо си има 1ви път са казали хората ! как мога да разбера кой е хакнал и влизал в профила ми ? май ще се местя на туитър ! аз дори си направих профил там.
Не можете. Сменете си бързо паролата, ако още е възможно и ако пощата, която е асоциирана с профила е в абв, също я сменете.
Аз имам 2 профила /единият е с фалшиви снимки естествено/ ,от дооста години.Активни са ми и никой не ми е махнал фалшивия.
Алгоритъмът не го е хванал. Вероятно е и доста стар. Аз наскоро си направих втори профил с моите си имена и искаше да се снимам за потвърждение. После една седмица чаках да ми одобрят регистрацията.

# 31
  • FMSTEREO
Най-лошото е че,в самия фейсбук,промотираха реклама,предлагам дигитални услуги ,една от които бе хакване на фейсбук профили ! Е в какъв свят живеем ,човек никъде няма спокойствие Sad

В момента докато съм в профила си,и си пиша с някой познат,докато не му пша от мен към него се пращат много емотикони ?! възможно ли е и хакера и аз да сме едновременно в моя профил ! егати вирусния фейсбук !

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 19:13 от FM.MONO.STEREO

# 32
  • Сливен
Здравейте. Как се пускаше "анонимен пост" във Фейсбук, че съм забравила? 🤔 Става дума за пост, който искам да пусна в една група, но не намирам "отметката" или каквото беше там. Благодаря.

# 33
Под информацията на групата най-горе се вижда полето за публикуване. Под него трябва да видите бутон Anonymous Post. Това е в случаите, когато в групата се допускат анонимни публикации.
Скрит текст:

# 34
  • Сливен
Благодаря.За съжаление, явно са премахнали тази функция, в самата група.

# 35
  • FMSTEREO
Как мога да пиша,от фейсбук на поддръжката им,да им обясня че ми е влизано в профила,и ако може да ми променят имената на профила ,защото пише че трявба да чакам 60 дни,този който е влязъл в профила ми,ги е сменил на други ?

Даже сега си мисля,моля ако знаете,други безплатни алтернативи на фейсбук,само не инстаграм те са свързани с фейсбук,както и не туитър те искат да платя премиум,за да мога да си потвърдя профила. мерси !

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 16:17 от FM.MONO.STEREO

# 36
  • Sofia
Как мога да пиша,от фейсбук на поддръжката им,да им обясня че ми е влизано в профила,и ако може да ми променят имената на профила ,защото пише че трявба да чакам 60 дни,този който е влязъл в профила ми,ги е сменил на други ?

Човек, ти сериозно ли?! Joy

# 37
  • FMSTEREO
Весело ти е ,защото не е хакнат твоя профил.

# 38
  • Sofia
Въобще не ми е весело – всъщност, не ме засяга твоят казус, ама как си мислиш, че от FB ще тръгнат да ти променят имената на профила?
Ако им пишеш, според мен, има определен шанс да счетат, че наистина е хакнат и да го блокират. Ти си преценяваш.

# 39
  • FMSTEREO
Сега ново 20,и на фейсбукът на майка ми има проблем,без тя да е правила нещо,как така вярно че телефона е смарт с андроид.ама те е сигурна че не е качвала някакви снимки и да коментира,и в нейния профил е пипано ! как мразя хакери !

# 40
  • Euskal Herria
Нали уж не може да имаш повече от един профил, а вече няколко пъти имам известие да създам нов профил (или страница) и лесно и бързо да превключвам от един на друг.

# 41
  • FMSTEREO
Те и майкрософт нямаше да правят,нови уиндоуси ама не се спряха Simple Smile ,така че не се учудвай с това за профилите.

# 42
  • Добрич
Здравейте,  
Извинете ако се повтарям
Добавих стори в "Препоръчано ", но защо не виждам кой го е гледал? Има ли възможност някак?

# 43
Не е в списъка Ви с приятели и заради това не виждате име.

# 44
  • Добрич
Не, не е от това.
Сега през профила на детето ги отворих, също не ми дава да видя име. Дори реакция сложих, не я показва.

Общи условия

Активация на акаунт