Facebook / Фейсбук – 8

• 27 321
  • 745
  •   1
Отговори
  • Sofia
Добре дошли в новата тема, в която разискваме всичко, свързано със социалната мрежа Facebook!

Линкове към предишните теми: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 14:37 от Blаck Cat

# 1
  • София/Севлиево
Случвало ли ви се е да пишете в общ чат на някоя група и коментарът ви дори да не бъде споделен,а премахнат и като причина за това да е посочено,че целите с него да привлечете повече лайкове и последователи(в един от чатовете на инвитро групите обяснявах на притеснени бременни,че поставянето на инсулин не е страшно,нито вредно,и получих това известие, което ме озадачи)...Никога за нищо за почти 15 години не съм получавала подобно нещо...

# 2
Има алгоритъм, който засича споменаването на лекарства (ако са приели инсулина за такова) и той води до такива предупреждения, ако си написала просто "инсулин". Вероятно си виждала как изписват имената лекарства с някой символ вмъкнат, примерно ан@лгин. Затова го правят.

# 3
Езика на фейса ми друг.
Турски ли е това, китайски ли, не знам.
Но не всичко е на  този език.

Какво да правя?

# 4
  • Sofia
Арабски е това, доколкото мога да разпозная буквите. Wink

# 5
  • София
Елора, като влезнеш във ФБ от линк от гугъл, ти показва езика на страницата/профила, която си кликнала. Затвори ФБ и си го отвори нормално - би трябвало да се оправи. Ако не - вини новите идиотщини на Метата.

# 6
Оф, аз затворих, изчистих бисквити и солети и се оправи.
Значи можело и без чистене всъщност.

# 7
Мерси за новата тема, Коте!
Дано бъговете са по-малко занапред. Grinning

# 8
Благодаря за новата тема - тук винаги намирам отговори на въпросите ми!

# 9
  • София
Случвало ли ви се е да пишете в общ чат на някоя група и коментарът ви дори да не бъде споделен,а премахнат и като причина за това да е посочено,че целите с него да привлечете повече лайкове и последователи(в един от чатовете на инвитро групите обяснявах на притеснени бременни,че поставянето на инсулин не е страшно,нито вредно,и получих това известие, което ме озадачи)...Никога за нищо за почти 15 години не съм получавала подобно нещо...

Точно в същата група, поради същата причина ми наложиха забрана за 24 ч. да позлвам месинджър за нещо, което съм писала в чата на групата декември месец 2023! А коментарът ни е обиден, нито нищо. Съвсем обикновена констатация по тема. Grinning

# 10
  • София
На мен пък чатовете на групите вече ми идват в повече. Постоянно ти мига месинджъра, че някой нещо е писал, да не говорим, че става някакъв невъобразим спам.

# 11
  • Euskal Herria
Аз затова не се включвам в чатовете на групите, непрекъснато ми излизат предложения за присъединяване. Достатъчно ми е това, което е на стената на групата.

# 12
  • София
Чатовете към групите е едно от най-тъпите неща, които измъдриха от Фейсбук.

# 13
  • Пловдив
Благодаря и аз за новата тема Simple Smile.

# 14
Благодаря и аз за новата тема Simple Smile.

И аз Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт