Интернет увлечение

• 6 251
  • 179
  •   1
Отговори
Здравейте!
Пиша с много абсурдна история.
 Пиша с един човек, за жалост той не желае лична среща с мен.
Все намира оправдания, бил много натоварен в работата си и нямал желание с абсолютно никой да се разведрява.
Сега не ме нападайте: женен е.
Аз съм пристрастена, много го харесвам и въпреки че не го познавам добре, съм увлечена.
Опитвам се да не му пиша и след 4-5 дни пак се завръщам с пълна сила.
Не искам да му създавам проблеми.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 22:26 от Mysadness123

# 1
Като не желае лична среща какво си пишете?

# 2
Да, пристрасяване е, но към образ, който сама сте си създали за човека.На Ваше място не бих писала повече рискувате да си навредите.Отделно заради съпругата го направете.
Явно имате някакви липси в живота си и ги запълвате с този човек. Помислете върху това.

# 3
Ти може да си увлечена, но той не. Чеше си егото, когато няма какво да прави, а ти си губиш времето, вместо да излезеш навън и да срещнеш човек, с когото чувствата ще са споделени.
Блокирай го и порасни.

# 4
Значи да обобщя малко - има чужд женен мъж, който не те иска но му е кеф да му гъделичкаш егото, че все още е вървежен сред жените, жена му също в прав текст е казала да спреш да пишеш на мъжа и (или на него е казала да ти предаде, без значение). И твояте дилема каква е? Как да продължиш да се буташ там, където не те искат? 
Не я разбирам днешната "младеж"... На мен ако един мъж, че и заедно със съпругата му!! ми кажат, че не искат да се занимават с мен, някак си все си мисля, че ще имам повече самоуважение и няма да продължавам да се вра там...

# 5
Той като не иска да се видите, теб удовлетворява ли те тази комуникация така да остане? Ако, да, пишете си.
А с жена си да се оправя той, не е твой проблем какви са им отношенията.
Виж, ако и двамата бяхте във връзки, щеше да е различно. И не е ок за партньорите ви.

# 6
Прочетох постовете ти назад, чудно как човекът още не си е извадил ограничителна заповед срещу теб...

# 7
Здравейте!
Пиша с много абсурдна история.
От 2 месеца си пиша с един човек, за жалост той не желае лична среща с мен.
Все намира оправдания, бил много натоварен в работата си и нямал желание с абсолютно никой да се разведрява.
Сега не ме нападайте: женен е.
Жена му знае и го е помолила да спрем с чатовете. Но явно не желае да се съобрази с желанието й.
Аз съм пристрастена, много го харесвам и въпреки че не го познавам добре, съм увлечена.
Опитвам се да не му пиша и след 4-5 дни пак се завръщам с пълна сила.
Не искам да му развалям живота и да му създавам проблеми.
Ми недей!

# 8
Ти няма как да му развалиш живота. Той интерес към теб няма никакъв и ти го е казал в прав текст. Не си придавай важност каквато нямаш.
В твой интерес е да прекратиш тази безсмислена за теб комуникация.

# 9
Спри се , човекът има семейство, обича си жената, има снимки с нея. Защо се навираш да развалиш семейството.
Имало тръпка.
Тази тръпка май е само за теб. Той ти е отказвал многократно да се вижда с теб, не ти е казвал да има някакви чувства към теб. Не желае.
А ти продължаваш. Само се излагаш.

# 10
Мисандей, жалка си. Спри да се излагаш. Гледай си мъжа и детето, да не те изгонят от вкъщи . Вече ти писах, вместо да се натискаш на женени мъже, като толкова си решила да слагаш рога на мъжа си, потърси някой клиент, колега от магазина, в който работиш.

# 11
  • Далечният изток
О, и мъж, и дете имало в картината.
Ами... Да вземеш да си дадеш сметка, че не си на 15 да се занимаваш с глупости и наистина да спреш и да не се излагаш, най-малкото пред този човек, пред жена му, а и пред твоето семейство.

# 12
Жена му не ми е писала на мен, Слава Богу.
А защо конкретният трябва да си вади заповед, като може просто да ме блокира.
Приятна ми е комуникацията, затова ми е трудно да я прекратя.
Ако толкова му пречех, лесно можеше да ме спре.
Иначе последно каза, че има симпатии, но какви, не се издава..

# 13
  • Далечният изток
Ако ме блокира някой, ще е супер унизително за мен...

Още какво искаш - чакала той да я спре... Човекът явно е прекалено внимателен и ти казва индиректно ти да се спреш.

# 14
Е ти нямаш ли самоконтрол, че чакаш някой да те блокира, че да се усетиш, че си нежелана? Чуваш ли се как звучиш - или ме блокира, или ще му досаждам до смърт... Изглеждаш като стокър. Повече от ясно е, че няма никакви симпатии, какво значи не се издава "какви". Колко вида симпатии има?

Общи условия

Активация на акаунт