Къде да намеря такъв мъж

• 993
  • 42
  •   6
Отговори
Здравейте! Чудя се защо всички млади мъже, които познавам се държат като недорасли лигльовци и са несериозни, може би има изключения, но не ги познавам... Аз съм жена на 23 години с висше образование и хубава професия, изглеждам сравнително добре, не съм някаква страшна красавица, но не съм грозна, нито дебела. Тренирам редовно, не пуша, не пия, не ходя по дискотеки. Обичам да чета книги и да спортувам. Много бих искала да намеря мъж за сериозна връзка, обаче около мен са все някакви несериозни лигльовци... Къде е проблемът? Търся мъж на подходяща възраст 25-30 години, интелигентен, с хубава професия, да не пуши, да не прекалява с алкохол, да тренира, който да е сериозен.

# 1
  • Наблизо
До късмет е.Най-добре някой близък да те запознае с някой негов приятел.
И разбира се зависи в какво се целиш.Някой хубавец,който си мисли,че всички мацки са негови..няма да стане.

# 2
Съдбата ще ви събере

# 3
  • Melmak
Няма универсална рецепта.

# 4
А къде остана доброто старо чувство за хумор?

# 5
Дефинирай „несериозни“ и „лигльовци“, ако обичаш.
Ако е това, което си мисля – че им се живее и не бързат да се женят и да правят деца, на тази възраст е съвсем нормално. И теб не разбирам закъде си се разбързала.
Ако обаче имаш предвид нещо друго, кажи какво е.

# 6
За да са лигльовци идва от родителите.

# 7
  • До хладилника, който обичам
Търси го на място, на което ти развиваш своите интереси. Ако тренираш във фитнес, оглеждай там, или местни групи за трениращи. Ако правиш преходи, потърси групи за преходи и оглеждай.

# 8
Понеже наблягаш на хубавата професия, която за теб е по-важна от личностните качества, може да пробваш в LinkedIn и jobs.bg.
Успех!

# 9
  • Пловдив
С това " не пия , не пуша" .. пък и с тези изисквания ...той да не пуши

Аз нямам интерес, на мен недей разчита,  ТЦ

# 10
  • Out of the Mix
Здравейте! Чудя се защо всички млади мъже, които познавам се държат като недорасли лигльовци и са несериозни, може би има изключения, но не ги познавам... Аз съм жена на 23 години с висше образование и хубава професия, изглеждам сравнително добре, не съм някаква страшна красавица, но не съм грозна, нито дебела. Тренирам редовно, не пуша, не пия, не ходя по дискотеки. Обичам да чета книги и да спортувам. Много бих искала да намеря мъж за сериозна връзка, обаче около мен са все някакви несериозни лигльовци... Къде е проблемът? Търся мъж на подходяща възраст 25-30 години, интелигентен, с хубава професия, да не пуши, да не прекалява с алкохол, да тренира, който да е сериозен.
Как защо?
Защото са си недорасляци.
Браво на теб, продължавай в същия дух - поддържай се, живей здравословно, в дългосрочен план само ползи ще имаш от това.
Не отписвай и по-зрели, и опитни мъже 30-35+.
Разшири хоризонта.
От кой град си?
Това би отговорило на много въпроси, а и би отворило или затворило възможности.
Не се капсулирай, а излизай, имай 2-3 приятелки, с които да излизате и "бройкате", да се показвате и да ви "бройкат" компании мъже.
Направи си профили в социалките, както и в сайтовете за запознанства.
Всички имат и всички ползват.
Не гарантирам, че ще срещнеш любовта на живота си, но гарантирам, че бързо би се запознавала с голям брой различни, на всякакви възрасти, и би излизала по срещи, от което имаш нужда, като това е начинът да се срещне партньор, освен на работа, хобита и т.н.
Успех!

P.s. Интерес нямам, защото съм зает, но има такива мъже, макар и рядкост да са, затова ти е трудно да срещнеш.

# 11
Revoker, тя не търси любов. Търси сгоден мъж за женене, като професията му е един от главните критерии.
В погрешната възрастова група го търси, да.

# 12
Каква Ви е професията, ако не е тайна? За различните поколения хубавите професии са различни. Ако уточните, ще помогнете на коментиращите да си представят къде бихте могли да срещнете подходящ партньор.

# 13

На тази възраст често и сериозните връзки не започват твърде ангажиращо и сериозно. Защо не пробваш да излизаш с мъже, които са ти приятни, без да чакаш непременно от първата среща да ти декларират сериозни намерения?

С хубава професия какво значи? Работиш ли, или току-що си завършила специалност с хубава професия? На 23 в най-добрия случай започваш тепърва някаква самостоятелност. Защо не пробваш да се порадваш малко на свободата и независимостта, които дава заплатата на един млад човек без ангажименти и без сериозна връзка, да правиш интересни неща, без да се съобразяваш с роднини и мъже.

# 14
  • София
На 23 години действително повечето мъже все още не са улегнали за сериозна връзка. Тук идва въпросът - защо е това бързане за сериозни отношения на 23, особено пък с подобно "портфолио" - професия, интелект, външен вид.
Рецепта за "намиране на мъж" няма измислена. Отпусни се и си живей живота.

Общи условия

Активация на акаунт